Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kate01-kropeczka z Twoim nickiem została umieszczona dzisiaj po południu na mapce. Jeżeli jej nie widzisz to naciśnij równocześnie klawisz CTRL i F5. Wtedy odnowi się widok przeglądarki z pominieńciem zbiorów zapisanych w pamięci podręcznej komputera. A mówiąc po ludzku zobaczysz rzeczy, które na stronie są, ale ich nie widać, bo komputer idzie na łatwiznę i wyświetla zbiory, które sobie załadował podczas wcześniejszych wizyt.

Fatyguj mnie, fatyguj.... Przynajmniej brzuch mi trochę spadnie. :p Proszę prześlij mi zdjęcie. Ja je umieszczę na mapce GK oraz wkleję na forum (jeśli będziesz sobie tego życzyć) :p

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

:D :D :D :D :D :D

Zbyszku - jestem pod wrażeniem!!!! Nie wszystko jeszcze zrozumiałam z Twojej wiadomości hi hi ale z pewnością postaram się zrobić tak jak napisałeś..... :lol:

a jeśli chodzi o brzuszek to może wybierzesz sie ze mną na rehabilitację? skoro ja muszę w bólach rozruszać moją nogę to może będę mieć w Tobie kompana do rowerka stacjonarnego???

Ps. właśnie pije piwko :roll: jutro dwa razy dłużej na tym okropnym rowerku stacjonarnym :( :(

a zdjęcia wyślę Ci jutro i już bardzo bardzo dziękuję :lol: :lol:

Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody.

Myślę, że nasza Szanowna koleżanka, miała na myśli ulicę Cechową. To rodzinny biznes Gurgulów, rzecz z tradycjami i wielce dla "zathujenia" naszego grodu zasłużona. Nie wiem tylko, czy zechcą sprzedać 20 sztuk, oni handlują całymi tirami - no chyba że ma się siłę sugestii jak Majka :o .

Zbyszek, to jest szkółka, mają tam wiele roslin ozdobnych, spory teren. Na temat cen nie wypowiem się, bo nie pamiętam. napewno znajdziesz, od frontu jest elegancki dom, kostka brukowa, z tyłu - ogrody.

Myślę, że nasza Szanowna koleżanka, miała na myśli ulicę Cechową. To rodzinny biznes Gurgulów, rzecz z tradycjami i wielce dla "zathujenia" naszego grodu zasłużona. Nie wiem tylko, czy zechcą sprzedać 20 sztuk, oni handlują całymi tirami - no chyba że ma się siłę sugestii jak Majka :o .

Jaro :o jak miło, że zaglądnąłeś :D

Nie wiem, kto jest właścicielem tego bisnesu i do tego wydawalo mi się, że kupowali tam klienci indywidualni. :roll: Żeby rozpoznać teren musiałabym podjechać tam autem 8)

Zaglądam częściej, ale widzę tyle nowych twarzy, że trudno starych znajomych rozpoznać :D . No i człowiek ma "kaca moralnego" bo ludzie szukają ekip, hurtowni, dobrych cen - a tu rekomendować nie ma komu. Też to macie, że z biegiem czasu, człowiek jest coraz mniej skłonny do szafowania rekomendacjami ? Jakiś taki się stałem bardziej wymagający i bardziej uważający - jeśli już kogoś mam polecić. Ponieważ tu same młodziaki, to pytanie retoryczne: to tak na starość się robi człowiekowi :o ?

Dzieńdoberek staruszki i staruszkowie.... :lol: :lol: :lol:

Ktoś mnie wołał? Ktoś coś chciał? 8)

Na grila piszę się jak zwykle oczywiście, miejsce i czas do dogrania

Pogoda dziś nie zachęca mnie do niczego...ja thuje kupuję w małej sprzedawalni koło zakopianki w Myślenicach, ładne mają okazy i stosunkowo ciut tańsze...