max kraków 27.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam, jestem tu nowa i okropnie zazdroszczę tym, co budowę już mają za sobą... My jesteśmy na wczesnym etapie papierologii ale jeśli to mężnie przetrwamy to nasz domek stanie w Zielonkach!!Czy są tu moi potencjalni Sąsiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam , ja nie jestem nowa , ale w tej Grupie 1 raz. Chcialabym zapytac Was o miejscowosc Stryszow , czy ktos zna ? Czy okolica jest zabudowana?Czy jeszcze rzadko domy stoja? To od Wadowic 9km a od Suchej Besk 8km? Jak sie tam mieszka ? Z tego co wyczytalam to jakas zapora ma byc tam budowana.Czy to sa zagrozone powodzia tereny? Dziekuje z gory za jakies porady Bo ja szukam miejsca dla siebie na tym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 rrmi samego Stryszowa nie znam ale tamte okolice (Ponikiew, Świnna Poręba) tak, bardzo tam dużo domkow letniskowych mieszkańców Śląska, a i niektóre stare chałupy wykupione, mam kilku znajomych, szczęsliwych posiadaczy tych obiektów.Na zaporę nie licz, jest budowana już chyba 40 lat i pewnie tyle jeszcze będzie to trwać, a to i tak zbiornik wody pitnej, więc nie wiadomo, czy jakakolwiek rekreacja będzie dozwolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 28.04.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam, jestem tu nowa i okropnie zazdroszczę tym, co budowę już mają za sobą... My jesteśmy na wczesnym etapie papierologii ale jeśli to mężnie przetrwamy to nasz domek stanie w Zielonkach!! Czy są tu moi potencjalni Sąsiedzi? Wtamy- witamy - ja też jestem na wczesnych etapach - jest tu kilku twoich przyszłych sąsiadów - poszukaj we wcześniejszych postach mapy GK to wszystko będziesz wiedzieć . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 28.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Moi Drodzy, poradźcie mi, gdzie w Krakowie szukać ciekawych materiałów wykończeniowych, wyposażenia wnętrz. Chciałabym się wybrać na zwiedzanie takich sklepów, ale nie orientuję się, jakie salony warto odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 28.04.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 niom to ten domek- korty powiadasz??? a basen???Przedszkole mam dosc blisko i nawet sklepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 28.04.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Rencia nawt krzaczków nie mam sąsiad by widział mnie w całej okazałości:) Piwko to ja dziękuję po piwku to dopiero jazda teren byłby zbyt podmokły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 01.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 witam Wszystich, niestety jestem jeszcze na etapie papierowym ale jak Bóg i urząd miasta da to na jesień rozpoczynam, buduje na Zawiłej - jest ktoś w okolicy? pozdrawiam Julka Dorota i Darek (JDD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.05.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 max kraków: gmina Zielonki, a właściwie jej północne rubieże się meldują. Jeszcze nie mieszkamy, ale w najbardziej bezczelnej wersji będizemy Zielonkowiczami od końca lipca.Powodzenia i wytrwałości.Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A i właśnie pojawił się temat kortów, co prawda w drodze na Niepołomice. Czy wiecie, gdzie na północy Krakowa (lub gminach pod) są korty tenisowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 01.05.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 i jeszcze jedna sprawa - czy ktoś w Krakowie bawił się w rekuperatory - sam sie zastanawiam nad tym pomimi sprzeciwu (sceptycyzmu) lepszej połowy dzieki JDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 01.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Witam serdecznie czcigodne grono Krakusów !Czy można się dołączyć do budujących ? Jeszcze nie buduję, ale bardzo chcę rozpocząć w tym roku w Tomaszowicach. Żeby nie było, że z pustymi rękoma przychodzę - kuuba przed oknami mam korty tenisowe - Biały Prądnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A witam, witam. A gdzie dokładniej, ulica? Bo ja krakus z odzysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 01.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Chciałbym też zadać pytanie - jeśli można Jak to jest z tymi ekipami - podpisujecie umowy ? Mój znajomy buduje się na południu Krakowa i gdy podsunął wykonawcy, z którym spotykał się 6 razy umowę do podpisania, która była dość szczegółowa to ten wymiękł i zrezygnował... Ja nie jestem jeszcze na tym etapie, ale jak człowiek przeczyta w umowie, że ma "niezwłocznie naprawić wykryte błędy i usterki" to boję się, że też nawieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 01.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 kuuba - ul. Białoprądnicka. Trochę trudno trafić bo jest bardzo wąski wjazd na osiedle, ale jadąc od opolskiej, przejeżdżasz obok firmy robiącej kanapki na przyjęcia i skręcasz w prawo w osiedle nowych bloków (numery 22, 23, 24 a, b, c, d). Nie powinienem ich reklamować bo to jest firma - córka developera, który wybudował to osiedle i mają na pieńku z tutejszymi wspólnotami i kilka spraw w sądzie, ale co mi tam... to są 3 korty - nad jednym jest namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 jdd66 najbliżej Was jest chyba Piotrek1, ja też niedaleko, zresztą sami zobaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 02.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 kuuba - ul. Białoprądnicka. Trochę trudno trafić bo jest bardzo wąski wjazd na osiedle, ale jadąc od opolskiej, przejeżdżasz obok firmy robiącej kanapki na przyjęcia i skręcasz w prawo w osiedle nowych bloków (numery 22, 23, 24 a, b, c, d). dla uściślenia - nie skręcasz zaraz za firmą co robi kanapki bo tam jest ślepa ulica ale skręcasz za domkiem z piwem z reklamą Tyskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 02.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ...Tyskie, a to jestem w domu . Musze sie tam wybrać. Dzieki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-Krk 03.05.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam całą Grupę Krakowską Ja wprawdzie nie buduję ale czekam na odbiór mieszkania na Klinach ul. Borkowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam nowych klubowiczów u nas nastapiło pierwsze koszenie przy pomocy traktorka. Dzielnie bronilismy wszelkich nasadzeń przed zakusami kosiarza. I mamy slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts