forum_user 04.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Majka: a gdzie zdjęcie kosiarza na traktorku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 04.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja też "przymierzam się" do koszenia, ale najpierw muszę wymienić olej w kosiarce. Tylko jak pomyślę, że mam wykosić przy domu prawie 40 ar i jeszcze na naszej działeczce vel placu budowy 20, to jakoś mi tak nieśpieszno. A traktorka nie mam, tylko kosiarkę spalinową z napędem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.05.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 zdjecie kosiarza może być, zreszta wszyscy wypróbowalismy /łącznie z dziecmi/ mozliwości jazdy na kocie Chętnych do pokoszenia zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 I mamy slicznie Czyżby zmiana nastawienia co do użyteczności traktorka? Też już zebrałem dwa pokosy ze swojej działki i wygląda na to, że w sobotę będzie następny. Nie bardzo już wiem co ze skoszoną trawą robić. Opcja kosiarki - "mulching" - zawiodła straszliwie. Produkują się wtedy mało esteteczne pozostałości. W rezultacie musiałem przeprosić się z koszem. Również witam nowych członków i członkinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Basen ma byc podobno w z poczatkiem czerwca. Ale mysle ze to bedzie lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 I mamy slicznie Czyżby zmiana nastawienia co do użyteczności traktorka? ,. zadowolony chłop w domu, połowa problemów z głowy żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.05.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Myślę, że jest to zasada dość uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Myślę, że jest to zasada dość uniwersalna. jak zona zadowolona, to mąż nie ma żadnych problemów na glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 YES,YES,YES Zamknelas kwadrature kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 YES,YES,YES Zamknelas kwadrature kola jeszcze nie, 25% pęta się jeszcze luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 YES,YES,YES Zamknelas kwadrature kola Jeśli nie chcesz moja zguba, traktoreczek, kup mi luba ! Gdzie chłop nie może, tam traktorek pośle. Pokaż mi swój trawnik a powiem Ci, jaki masz traktorek. Traktorek - ósmy lokator garażu. Było: kobiety na traktory ! Jest: mężczyźni na traktorki ! Traktorek w dom, chłopu lżej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Raz wracajac nocna pora. traktor stal sie jego zmora Majka problem zobaczyla, wnet ten pojazd zakupila, jazda pelna juz w rodzinie, a nie mieszczą sie w kabinie, bo gdy mąż jest syty cały, żona też ma spokój mały. Jaro teraz dla Ciebie dla ciebie wierszem białym: Majka traktor zakupiła, do garazu go wpusciła, a Ty Jaro chlopie drogi, .... przestan jej cholera zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 .... przestan jej cholera zazdrościć To nie zazdrość, to podziw nad tym niezwykle praktycznym zastosowaniem środków mechanicznych dla rozwiązywania problemów socjologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A tak zgadzam sie z Toba. Ja jednak jestem tanszy - mnie wystarczy luneta i celownik laserowy do wiatrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 uwielbiam Was panowie a traktorki w Obi podrożały o 5stówek Za bony uzyskane /200zet/ kupilismy zlew do garazu. Jeszcze tylko wstawic lodóweczkę i bedzie cisza w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A co do koszenia to wczoraj otwarłem sezon na moją trawę Miały zwierzęta sąsiada co wcinać! A i jego syn szczęśliwym był że nie musiał na swoją łąkę z kosą lecieć... P.S. Kosiłem oczywiście elektryczną z pojemnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo Krzyś dawnos tu waćpan nie zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Oooooooooooooooo.......... Morgenik! Co to jeszcze wszyscy śpią? Długi weekend właśnie się skończył (przypominam na wypadek gdyby ktoś zapomniał) więc do pracy rodacy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja już w pracy, forum przeglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja też choć oczka mam na zapałeczkach - zasnęłam dopiero 4.00 a musiałam wstać o 6.10 - mam ciężki szewski poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts