zbyszekP 22.05.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam Grupę K. Mam pytanie czy może ktoś polecić jakiegoś pewnego i sprawdzonego instalatora alarmu ? Namiary przesłałem na priva. Nie wiem czy "alarmista" jest pewny (jakbym miał obrazy Rembranta lub chociaż Malczewskiego to pewno bym się zastanawiał ), ale sprawnie zrobił co do niego należy i wszystko działa. Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Grupo krakowska, co się dzieje? tu życie zamiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 22.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ja się przyznaję: jestem na forum (tzn. czytam) kilka razy dziennie ale z pisaniem kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 22.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Ale jak nikt nie pisze, to nie ma co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 22.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 takie świeżaki jak ja nie mają wiele do powiedzenia w kwestii fachowych porad myślę, że trzeba mieć trochę samokrytycyzmu jeżli chodzi o inne tematy: nie ma sprawy! poza tym nie mam już dużo czasu na pisanie, 12 czerwca wracam do pracy - po prawie 6 miesiącach chorowania - już się boję............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wszystkich cieplutko - też codziennie czytam i nie zawsze mam czas żeby coś napisać - lakk masz rację jak nikt nie pisze nie ma co czytać. No to wam napiszę - w sobotę zrobiłam sobie podział mojej działki i pomierzyłam sobie pod mapę do projektu, teraz tylko mały kroczek do warunków zabudowy potem trochę większy do pozwolonia na budowę i mam nadzieję w jesieni wylać fundament. Oooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 I to jest fajne jak sobie mozna cos samemu zrobic Poszukuje brukarzy z mocno zakorzenionym poczuciem realizmu i kregoslupem moralnym nie lubiacych literatury typu "fiction" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 I to jest fajne jak sobie mozna cos samemu zrobic Poszukuje brukarzy z mocno zakorzenionym poczuciem realizmu i kregoslupem moralnym nie lubiacych literatury typu "fiction" a co? wszyscy za duzo chcą? Dlatego u nas bedzie podjazd wysypany żwirem czy ktos sie wybiera w niedziele na błonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 I to jest fajne jak sobie mozna cos samemu zrobic Poszukuje brukarzy z mocno zakorzenionym poczuciem realizmu i kregoslupem moralnym nie lubiacych literatury typu "fiction" ......a reality show ....może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 I to jest fajne jak sobie mozna cos samemu zrobic Poszukuje brukarzy z mocno zakorzenionym poczuciem realizmu i kregoslupem moralnym nie lubiacych literatury typu "fiction" Nie zapomnij tylko ich zlustrować przed przyjęciem do pracy. No chyba, że mają mniej niż 34 lata. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ......a reality show ....może być? Moze byc pod warunkiem ze ... ja bede Wielkim Bratem Zbyszku, oczywiscie ze tak bede - Wielkim Inkwizytorem. "Twoj" zawodnik jak przyjechal to wizyte zakonczyl zdaniem "Najwazniejsze, zeby klient byl zadowolony" - po czym zrobil wycene. To co zapronowal to bylo mniej wiecej 2x twoj cennik . I tak sobie mysle - niewiele zrobil a juz jestem niezadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Widać ma teraz dużo zamówień i może podnosić cenę, albo nie miasz oczów tak pięknych jak moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 To wiecej niz pewne ze tak pieknych eysow jak Twoje to ja nie mam. Jestem cierpliwy - poczekam az bedzie mial mniej zamowien a jezli tylko bede dysponowal czasem to zrobie to sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No bardzo ładnie sobie słodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frantz 23.05.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam,Nikt nie odpowiedział na mój poprzedni post, więc zapytam raz jeszcze:Planuję rozpocząć budowę w okolicach Wieliczki. Dom: parter z użytkowym poddaszem,podpiwniczony, 120 m2 pow. użytkowej. Czy moglibyście polecić mi jakąś solidną i niezbyt drogą firmę do stanu surowego?Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Poczytaj trochę postów wyżej - generalnie Ci co już zbudowali swoich ekip nie polecją bo były podobno pożal się Panie Boże a ci co mają się budować właśnie ciągle pytają tak jak TY - trend jest teraz taki że solidne ekipy uciakają na zachód - morał niestety musisz szukać na własną rękę. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Widać ma teraz dużo zamówień i może podnosić cenę, albo nie miasz oczów tak pięknych jak moje. Nie on jeden, niestety. Albo za dużo się teraz buduje/remontuje albo za mało ludzi do pracy. Nawet lokalny przedsiębiorca z mojej wsi, wywiesił wielką tablicę "DAM PRACĘ". Żeby uprzedzić pytania o wymagane kwalifikacje: chodzi o mistrza łopaty - bo jest to skład budowlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.05.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ty nam lepiej powiedz ile tam można zarobić. Może się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 23.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Jaro , o który to skład chodzi, bo jakby Zbyszek nie był zainteresowany, to może ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a mistrzem łopaty jesteś? przypomina mi to opowieść, jak to we Francji poszukiwali pastuchów do wypasu owiec. Ogloszenia dawali i nikt się nie zgłosił. W końcu dali ogloszenie "kierownika stada zatrudnię".............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts