Kate01 31.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziękuję bardzo lakk za podpowiedź generalnie szukałam do tej pory w Krakowie (podoba mi się Bomar 2 - fachowa obsługa) a tu mam pod nosem w Myślenicach w Rudexie będziemy kupować piec .... a inni jakie mają doświadczenia z zakupami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 31.05.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Hej. Nie potrzeba komuś ziemi? Zostało mi kilka wywrotek po makroniwelacji. Do odebrania w gm. Zielonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czarnoziem czy glina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.05.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Gliniasty czarnoziem Ze sklepow z ceramika korzystalem z Max-flizu (ladny towar, dobra obsluga lecz drogi) , Bomar-u (daleko magazyn, kiepscy magazynierzy, tansi) oraz z lokalnych dostawcow (przewaznie towar na zamowienie, cenowo korzystni). Majka - a jak cenowo wyglada obkladanie cokola kamieniem (jakim?)- na kotwach czy na kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 u nas ma byc zrobione; - 5cm styropianu na kleju /listwa startowa, dyble, siatka, klej/ - kamienne płyty /nazwa nieznana, twardy jak cholera, przywożony z Chorwacji , grubość 2-3cm/ na kleju + dyble - fugi w kolorze kamienia - impregnacja 80zł /m2 czyli 65 za kamień, 15 za styropian. sam kamień kosztuje nas 50zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 31.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Majka. Śliczna małopolska glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Majka. Śliczna małopolska glina. gline to potrzebują ogrodnicy. Mieszaja ją z dobra ziemia, aby ta dłużej trzymała wilgoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 31.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Moja glina trzyma wilgoc fantastycznie, znakomicie trzyma także gumiaki i świetnie nadaje się do budowania tam na kałużach, wiem, bo przećwiczył to młody. Młodego też się świetnie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 31.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ps. ale ta glina, która mam do oddania jest bez młodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czyli glina solo a może przynajmniej utkniety gumiak jest w pakiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kuuba Ty sie bardzie postaraj kazdy szuka promocji - gumiak gratis to troche malo dla Majki. Tym bardziej ze nie zna nawet numeru a Tomek ma duza stope Majka - ta cena z kamieniem i nic Cie nie interesuje wiecej? Cokol pod kamieniem bedziesz miala nie ocielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pit, to cena samej robocizny Nie mów, że Ty masz kamieniarza, który układa za 15zł/m2 Kamień kosztuje 50zet/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Strasznie na tych budowach się wyszkoliliście w kupieckiej sztuce targowania. Prawdopodobnie gdzieś w tej glinie jest mój elektryk, który miał się pojawić dwa tygodnie temu i opisać skrzynkę. Nie odbiera telefonu, nie zjawia się, więc musiało go wciągnąć. Oferta jest więc: cudna glina, elektryk gratis, mycie 1 pary gumiaków gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No widzisz - zaczynasz byc gietki jak peszel elektryka co go to wciagnelo Ja co prawda z oferty nie skorzystam ale dla innych targuje Majka - Nie, nie mam. To znaczy mam jak sobie zrobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.06.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pit, a jest coś czego nie umiesz wykonać? Kuuba, a ten elektryk to chociaz przystojny był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Pewnie ze jest - tych rzeczy jest nawet bardzo duzo ... za duzo W stanie w jaki chce Ci tego elektryka upchnac to jego przystojnosc jest prawdopodobnie mocno "przejrzala". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 eeee, glina konserwuje to będzie taka elektryczna mumia. Ale rysy powinien mieć szlachetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dlacze niby rysy ma miec szlachetne? Szlachcic czy jak to byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dlacze niby rysy ma miec szlachetne? Szlachcic czy jak to byl? a po co mi mumia pospolitego elektryka/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.06.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A po co Ci w ogole mumia wspolczesna - Andy Worhol czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts