Majka 01.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A po co Ci w ogole mumia wspolczesna - Andy Worhol czy jak ? a jest jakiś szlachetny współczesny? Nie ma Pod styl mojego domu ma byc, w ogrodzie postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A po co Ci w ogole mumia wspolczesna - Andy Worhol czy jak ? a jest jakiś szlachetny współczesny? Nie ma Pod styl mojego domu ma byc, w ogrodzie postawie A będzie można na nim siano suszyć? Znaczy na niej bo mumia to rodzaj żeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Wąsaty on Ci był. To jest jakaś myśl żeby go wydobyć i wypalić, glazurą pokryć, oddać artystom ludowym do ozdobienia. Tylko czy ktoś wie jak się wydobywa elektryków? Odkrywka, czy głębinowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 01.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Aha, i należy mu jeszcze żaróweczki tu i ówdzie umieścić wraz z wyłącznikiem zmierzchowym co to mi go miał zamontować na oświetleniu podjazdu. Taki przyozdobiony, rozświetlony z wąsami pięknie by wyglądał wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 01.06.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam serdecznie, Poszukuję dobrego kierownika budowy. Takiego, który będzie umiał się dogadać z wykonawcą i inwestorem, nie przepuści wykonawcy pójścia na skróty a inwestorowi będzie doradzał Przepraszam, że tak obcesyjnie i bez odpowiedniego wstępu towarzyskiego, ale czas nagli Pozdrawiam ! PS. A skoro już tak przegiąłem to czy macie może namiary na dobrą firmę od ogrzewania podłogowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... tak przegiąłem Przegiąłeś. Ale nie bardziej niż wszyscy inni autorzy ogłoszeń typu: Szukam DOBREJ i TANIEJ ! i NIEZAJĘTEJ ekipy/wykonawcy/ . Budowanie samodzielne w Polsce wymaga ponadprzeciętnego poczucia realizmu . Nie czytasz forum, nie czytasz gazet, nie oglądasz TV ? Więcej realizmu. Czy naprawdę oczekujesz, że dobry budowlaniec, któremu w dodatku ktoś z nas może wystawić referencje - tylko czeka na telefon od Ciebie ??? Jean_Luc - nic do Ciebie osobiście nie mam, ale Twój post był zwyczajnie tą kroplą, która przepełniła kielich. Życzę Ci - mimo wszystko - powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... tak przegiąłem Przegiąłeś. co straszysz? Jaro, skoro juz zajrzałes, to opowiadaj o zmianach u Ciebie. Są jakoweś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Cześć Majeczko. Parkiet układam. Malowanie się szykuje. Trzy kolejne, umówione rok temu, ekipy do ogrodzenia mi zwiały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Cześć Majeczko. Parkiet układam. Malowanie się szykuje. Trzy kolejne, umówione rok temu, ekipy do ogrodzenia mi zwiały . emigracja czy za malo płacisz a duzo wymagasz? a jak twój ogród? wkleilbys kiedys jakieś zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eljot1 02.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Szanowne Grono Tytulem wstepu jako "nowy": dzialka w Bibicach gm. Zielonki, mam pozwolenie na budowe, aktualnie bije sie z myslami co do wybranej technologii... W zwiazku z powyzszym prosze o kontakt osoby budujace z silikatu w okolicach krakowskich - musze z kims porozmawiac.. Pozdrawiam Eljot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 02.06.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Przegiąłeś. Ale nie bardziej niż wszyscy inni autorzy ogłoszeń typu: Szukam DOBREJ i TANIEJ ! i NIEZAJĘTEJ ekipy/wykonawcy/ . Budowanie samodzielne w Polsce wymaga ponadprzeciętnego poczucia realizmu . Nie czytasz forum, nie czytasz gazet, nie oglądasz TV ? Więcej realizmu. Czy naprawdę oczekujesz, że dobry budowlaniec, któremu w dodatku ktoś z nas może wystawić referencje - tylko czeka na telefon od Ciebie ??? No nie dajmy się zwariować Bezrobocie przecież takie straszne. A poza tym wnioskuję z twojego posta, że absolutnie nie wolno mi szukać wykonawców bo jest tak ciężko Przyznam, że jeśli chodzi o ekipę budowlaną to jakoś nie widzę problemów w szukaniu w tym momencie ekipy na jesień. Wręcz słyszę, że teraz są zawaleni, ale terminy jesienne mają nieobstawione. A poza tym to gdzie mam szukać ? nazwa "grupa krakowska" na forum budowlanym wskazuje chyba na określony cel - oczywiście na kulinarno-rozrywkowy również Jean_Luc - nic do Ciebie osobiście nie mam, ale Twój post był zwyczajnie tą kroplą, która przepełniła kielich. Życzę Ci - mimo wszystko - powodzenia. Dziękuję Ja tu chcę budować, ludzie życzliwi, więc proszę - nie chowajcie dla siebie cennych kontaktów budowlanych. Rozumiem, że jestem tutaj trochę nowy i to automatycznie zwiększa prawdopodobieństwo zrugania przez stałych bywalców, ale nie zrażam się tym. Ba ! Co byłoby gdybym zrażał się każdym potknięciem... Muszę mieć zapas pozytywnych myśli Pozdrawiam! ( "budujących" dodam małymi literami, żeby nie drażnić tym słowem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 emigracja czy za malo płacisz a duzo wymagasz? Do płacenia nie doszło niestety . Ale byłem gotów przystać na ich propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 emigracja czy za malo płacisz a duzo wymagasz? Do płacenia nie doszło niestety . Ale byłem gotów przystać na ich propozycje. w dzisiejszych czasach......................... ja przystałam na propozycję 4-go kamieniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ja tu chcę budować, ludzie życzliwi, więc proszę - nie chowajcie dla siebie cennych kontaktów budowlanych. Optymizm na pewno się przyda. A "rugania" z mojej strony żadnego nie było... jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 w dzisiejszych czasach......................... ja przystałam na propozycję 4-go kamieniarza No właśnie Majka, pochwal się jak tam traktorek, trawniczek - miały być zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 w dzisiejszych czasach......................... ja przystałam na propozycję 4-go kamieniarza No właśnie Majka, pochwal się jak tam traktorek, trawniczek - miały być zdjęcia ... zdjęcia są, ale trzeba je wsadzić do albumu, a to już ciężka sprawa przyjeżdżaj, dam pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 04.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A mnie też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jean_Luc 05.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam ponownie,Czy orientujecie się może ile kosztuje podłączenie do sieci gazociągowej ? Poprzednio miałem 40 m do podłączenia, ale w niedzielę sąsiad zrobił mi kuku i powiedział, że jednak chce abym podłączył się z drugiej strony działki, co teraz daje 80m...Mam co prawda podpisaną zgodę przez niego na to krótsze poprowadzenie, ale przecież nie będę szedł z nim na wojnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 05.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Majka! czy trawa dostatecznie urosła, bo w najbliższym czasie będę przejeżdżał przez Twoje okolice i mógłbym sprawdzić traktorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 06.06.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam ponownie, Czy orientujecie się może ile kosztuje podłączenie do sieci gazociągowej ? Poprzednio miałem 40 m do podłączenia, ale w niedzielę sąsiad zrobił mi kuku i powiedział, że jednak chce abym podłączył się z drugiej strony działki, co teraz daje 80m... Mam co prawda podpisaną zgodę przez niego na to krótsze poprowadzenie, ale przecież nie będę szedł z nim na wojnę... Pierwsze 5m - 860,00zł +każdy następny 28zł/mb lub 41zł/mb zależnie od przekroju + 22vat w tym robią mpkę lub odliczają 300zł jeśli robisz sam mapke. - tak ja płaciłem 2005/2006 Jeśli muszą przejść przez drogę to drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts