Jean_Luc 06.06.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dziękuję za informajcę. Może nie będzie tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Majka! czy trawa dostatecznie urosła, bo w najbliższym czasie będę przejeżdżał przez Twoje okolice i mógłbym sprawdzić traktorek. trawa jest ogromniasta. Ostatnio tylko pada i pada. przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Ma przestać padać. Przed weekendem koszenie bo sobota-niedziela znów opad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 nawet nie mów. Mam wolny weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 06.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Majka, jak trawa duża, to poczekać na pogodę (w sobotę ma być 28 stopni) i w wolny weekend wykosić i suszyć, a jakiś inwentarz do zżarcia tego, co ususzysz- mogę podrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zdecydujcie się w końcu, bedzie lać czy nie? To co zostaje po koszeniu traktorkiem nie nadaje sie do suszenia. Ale mam w zapasie kosę, jakbyś chciał nazbierać siana dla gadziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 I to jest efekt braku monopolu informacyjnego Dawniej była jedna Chmurka i co objawiła po DT o 20-tej to było obowiązujące. I komu to przeszkadzało http://pogoda.wp.pl/mi.html?mid=1201105&ticaid=11be2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Mnie to przeszkadzalo. Teraz to przynajmniej oglaadam sobie ta pogode ktora mi pasuje ... a bedzie co bedzie Nie lubie monopoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Mnie to przeszkadzalo. Teraz to przynajmniej oglaadam sobie ta pogode ktora mi pasuje ... a bedzie co bedzie Nie lubie monopoli. a monopol spirytusowy? fajna była prognoza z chmurką, chociaż trafność przepowiadania była jak w totku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A co powiecie o "Wicherku"? Poniżej prezentuję zdjęcia z gatunku "małe a cieszy". W zeszłym roku zasadziliśmy sobie koło domu 4 małe brzózki. Dzisiaj kosiłem trawę i oto co zastałem rosnące pod tymi brzózkami. http://republika.pl/grupakrakowska/zb1.jpg A w zbliżeniu http://republika.pl/grupakrakowska/zb2.jpg Jest to najprawdopodobniej prawdziwek. Zostawimy go w spokoju do soboty, a w sobotę będzie zupa grzybowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No "niezle cacko" Tez mam takie a w tym sezonie grzybowym niestety jescze nic. Ale jestem pelen nadziei - pod warunkiem ze ich nie skosze - zreszta jak skosze to moze sie bardziej rozprzestrzenia. Mialem rowniez pieeekne muchomory w dwu gatunkach - sasiadka mowila ze piekne - no to jej dalem - potem sie dowiedzialem ze podobno ja chcialem otruc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ja w tym roku zamierzam zaszepić grzyby. Pojedyńcze maslaki i pieczarki to trochę za malo. sloneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich serdecznie! Zbysiu to może zaprosisz nas wszystkich na tą zupkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Z jednego grzyba to zupki dla wielu nie wystarczy. Kiedyś namiętnie jeździłem na grzyby. Ale zawsze było to gdzieś w sierpniu lub we wrześniu. Nie wiem dlaczego, ale pojawienie się prawdziwków w czerwcu jest dla mnie nowością. A jak to się szczepi grzyby? I przeciwko czemu? Ptasiej grypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.06.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No chyba że to nie są prawdziwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Są, a raczej jest. Brązowy mięsisty kapelusik, gąbka pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No to skoro wyrósł w czerwcu to mu się miesiące pokiełbasiły i już..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mówisz "pokiełbasiło". No, nie wiem. Może on jednak ma coś na sumieniu skoro tak się wyrywa. Zastanawiam się czy zgodnie z ostatnio panującą modą, nie powołać w tej sprawie jakiejś komisji śledczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 OOOOO i to jest dobry pomysł - jak można ja się piszę... do tej komisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.06.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To tak nie ma - musilibysmy Cie wybrac. Chyba wiesz ile kosztuje umieszczenie nazwiska na liscie wyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts