artur11 14.06.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Aida77 masz racje nic nie pisz o swojej dzialce jak juz kupisz to sie pochwal wczesniej nie. Tez szukalem dzialki w okolicach Krakowa i wiem jakie to ciezkie za nieduze pieniadze.... A potem znalazlem 3 i wybralem najwieksza ze strumykiem laskiem itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.06.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 To chyba żart????? Z tym podbieraniem... Ja daję namiary do ekip znalezionych - niekoniecznie sprawdzonych - jak ktoś szuka - niech sprawdza. Zawsze to jakiś początek, a jak dobrze wszyscy wiedzą, on bywa najtrudniejszy. Reńcia, straciłaś wiarę w cuda? Pozdro, Jk to nie żart, ja nie pisze o ekipie tylko o dzialce która wyglądała na okazyjna;) To ze tu pisdzą ludzie którzy się dobrze znają itd, wcale nei znacy, że nei czytają tego osoby które mogłuby zrobić cos takiego..szukają dzialek w danej okolicy zdecydowanie dorzszych w teori a dowiadują się ze w wiiosce X jest dzialka za 30 000 4 km od krakowa zpieknym widokiem i mediami w drodze ;)itd..Rewelka nie? POdasz miejsce dokaldne ludzie się znaja, wskarza i..po dzialce. Bo pojda i dadza 32;)A co im zaley...preiez mnie nawet nie znaja. Ludzie sa rózni niestety... Ja to bym pewnie wypaplala bo jakos zawsze ludziom ufam,ale się nasłuchalam że chyba oszalalam piszac za duzo;) A fakt faktem moze to i racja;) Ale w przypadku skrzynki RB-ka i elektryka niebezpieczny przeciek informacji chyba nie jest???????? Albo hurtowni - dużo klientów mniejsze rabaty????? Ja w każdym razie szukam informacji; - tani elektryk z okolic południowych + RB-ka - ogrzewanie podłogowe/doświadczona ekipa, projekt podłogówka + kaloryfery - drewno na podłogówce Oferuje kontakt: - b.dobry, drogi architekt - sprawna, miła, średnio droga ekipa do wod/gaz (budowa sieci) Szukającym działek polecam gminę Świątniki Górne, bo tam się fajnie i szybko załatwia papiery. Pozdrowienia dla sceptyków i entuzjastów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Z kolei przykład Jaro z hurtownią nie jest najlepszy. Cytowałem z pamięci wypowiedź sprzed roku chyba, kogoś z Krakowa z grupy pl.misc.budowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 jk powaznie polecasz swiatniki? Bo my się zastanwiamy nad nimi;) Balam sie tego że tam ie ma aktualnego planu...Dostałes Wz szybko? Wiesz kiedy ma wejsc plan? Boi mnei się zdaje, że się tam wszystko przesuwa...No i mam pytanie do Ciebie. jakie sa wymogi odnosnie wielkosci dzialek w swiątnikach? Chociaz to pewnie zalezy od stref... niestety ja nie ma jeszcze nikogo do polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Aida, a ile chcesz przeznaczyc na działke? Oczywiscie ja wiem, że jak najmniej, i jak najbliżej Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Aida77 masz racje nic nie pisz o swojej dzialce jak juz kupisz to sie pochwal wczesniej nie. Tez szukalem dzialki w okolicach Krakowa i wiem jakie to ciezkie za nieduze pieniadze.... A potem znalazlem 3 i wybralem najwieksza ze strumykiem laskiem itp.... A gdzie znalazles? No bo skoro juz Twoja to mzoesz chba napisac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Aida, a ile chcesz przeznaczyc na działke? Oczywiscie ja wiem, że jak najmniej, i jak najbliżej Krakowa Majeczko dokładnie A tak poważnie to byłoby dobrze, o 40 000 , no a 50 000-55 000 to maks...Oczywiscie im blizej tym lepiej, ale tam Gdzie twoja to nasza gorna granica w tym kierunku;) A reszta mnie wiecej podobnie w pasie mniej więcj e a 4 i zakopianka z odstepstwami ewelntualnymi jak wieliczka i na południe, bardziej na wschod juz raczej nie, no ale z drugiej strony gdyby skolei było nie tak daleko, to też kto wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Cos z tych miejscowosci to byłoby idealnie;) Województwo MałopolskieMiejscowość: Rzeszotary, Konary, Olszowice, Włosań, Wrzosowice, Gaj, Lusina, Golkowice, Kulerzów, Buków, Chorowice, Libertów, Radziszów, Rzozów, Radziszów, Gołuchowice, jurczyce, Zelczyna, Ochodza, Kopanka, Wołowice, Rączna, Piekary, Liszki, Budzyń, Cholerzyn, Morawica, Czułow Jakos tak nm się spodobało, ale to co pisałam wyzej jak najbardziej tez;) Teraz mam swiadomosc ze czesc od razu odpada bo za drogo i nie ma sznas po prostu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.06.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 jk powaznie polecasz swiatniki? Bo my się zastanwiamy nad nimi;) Balam sie tego że tam ie ma aktualnego planu...Dostałes Wz szybko? Wiesz kiedy ma wejsc plan? Boi mnei się zdaje, że się tam wszystko przesuwa...No i mam pytanie do Ciebie. jakie sa wymogi odnosnie wielkosci dzialek w swiątnikach? Chociaz to pewnie zalezy od stref... niestety ja nie ma jeszcze nikogo do polecenia Aida! W Świątnikach PLAN JEST (OD CZERWCA 2005 chyba), dzięki czemu dostajesz od razu wypis z miejscowego planu zagospodarowania, załatwiasz pozwolenie w Skawinie w góra 2 miesiące (tyle w moim przypadku, w tym urlop kierownika). W Świątnikach w gminie (Zakład Komunalny)załatwiasz szybko np. warunki do przyłącza wody. Warunki Gazu, prądu - wiadomo - w Krakowie. Za 2,3 lata rusza kanalizacja (tak mówią). Wielkość działki - z tego co wiem - minimum 11 arów. Dach skośny (45 stopni z toler. 10 stopni), są wymagania do jego wyglądu. No i te widoki! Komunikacja też okey. Ja znalazłam tanią działkę za 3000 za ar. Ale to była okazja a działka ma mały feler - do granicy Krakowa mam 3,5 km. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 szukasz sama czy przez pośrednictwo? Moj brat szukał sam, w końcu sie wqrzył i zlecił komuś. Teraz kupuje działke gdzieś w Gorzkowie? czy jakos podobnie. A super działka w innym miejscu mu zwiała No i płaci 50tys za 20arów, chyba jak sie przyzna to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 14.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ja znalazlem w mogilanach tzn Gaj Brzyczyna tylko jest wielka bo ma 54a za okolo 100000pln wczesniej znalazlem w Golkowicach 13a za 40tys ale z tego co wiem to sie sprzedala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 JK dzięki:) Masz u mnie piwo;) Ja sprawdzalam w maju z tymi planami i widocznie wtedy jeszcze nie było skoro tak , to dorzucamy ta gminę do naszyvh poszukiwan:) Jaki feler? To cena ekstra...tyle co w tej naszej z "malym" felerem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.06.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Ja znalazłam tanią działkę za 3000 za ar. Ale to była okazja a działka ma mały feler - do granicy Krakowa mam 3,5 km. Pozdrawiam. Tzn. działka ma feler. kropka A 3,5 km do granicy K. to oczywiście zaleta!!! ps: tym sposobem 100 post, łoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 14.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 dobrym pomyslem jest ustawienie zapytania w gratka.pl automat przysyla wszystkie odpowiadajace kryteriom wyniki A jeszcze lepszym sposobem jest jezdzic autem i pytac, pytac, pytac az znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 14.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Acha w Gminie mogilany plan jest ale sie uprawomocnia czy cos takiego i ma byc zatwierdzony, czy wejsc w zycie we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 szukasz sama czy przez pośrednictwo? Moj brat szukał sam, w końcu sie wqrzył i zlecił komuś. Teraz kupuje działke gdzieś w Gorzkowie? czy jakos podobnie. A super działka w innym miejscu mu zwiała No i płaci 50tys za 20arów, chyba jak sie przyzna to napiszę Szukamy sami ale przez posrednikow tez...Wiesz jedzimy pytamy itd, juz prawie 3 miesiace...Kazda wolna chwile, taka w golkowicach za tyle może byc:) Szkoda ze poszła Artur no Mogilany Gaj boma ale cenowo to nie bardzo sa szanse;) Wiec tam to sie nawet nien pytamy jk69 wiem ze 3,5 do krakowa to zaleta;) Zaciekawil mnie feler..jak dla nas jesli niby feler ale budowac sie da to ok;) Mozemy szukac okazji z felerami;) Majka, no to tez spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.06.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 JK dzięki:) Masz u mnie piwo;) Ja sprawdzalam w maju z tymi planami i widocznie wtedy jeszcze nie było skoro tak , to dorzucamy ta gminę do naszyvh poszukiwan:) Jaki feler? To cena ekstra...tyle co w tej naszej z "malym" felerem;) Piwo -notuję. sprawdzałaś jak rozumiem w maju 2005? I ten cytat w poprzednim poście - to ze mnie oczyw, sorrrry. jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 dobrym pomyslem jest ustawienie zapytania w gratka.pl automat przysyla wszystkie odpowiadajace kryteriom wyniki A jeszcze lepszym sposobem jest jezdzic autem i pytac, pytac, pytac az znajdziesz no ja robie wszystko:) I z gratka i z krn, no i jezdzimy i pytamy;) Moze nawet zaczne ogłoszenia wieszac Desperado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 14.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 szukasz sama czy przez pośrednictwo? Moj brat szukał sam, w końcu sie wqrzył i zlecił komuś. Teraz kupuje działke gdzieś w Gorzkowie? czy jakos podobnie. A super działka w innym miejscu mu zwiała No i płaci 50tys za 20arów, chyba jak sie przyzna to napiszę Szukamy sami ale przez posrednikow tez...Wiesz jedzimy pytamy itd, juz prawie 3 miesiace...Kazda wolna chwile, taka w golkowicach za tyle może byc:) Szkoda ze poszła Artur no Mogilany Gaj boma ale cenowo to nie bardzo sa szanse;) Wiec tam to sie nawet nien pytamy jk69 wiem ze 3,5 do krakowa to zaleta;) Zaciekawil mnie feler..jak dla nas jesli niby feler ale budowac sie da to ok;) Mozemy szukac okazji z felerami;) Majka, no to tez spoko:) W sprawie feleru odsyłam do dziennika budowy. Znikam i pozdrawiam,jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 14.06.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Sprawdzałam w tym roku w maju.... Ale to nei w gminie tylko tak mówili posrednicy Widac kurcze nei wiedzą... Hmm Akle zeby byc az tak niedoinformowanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts