TOMISKO 21.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Związk Międzygminny d.s. Gazyfikacji, Rozwoju Terenów Wiejskich i Ochrony Środowiska w Proszowicach. a naleza 23 gminy:gm. Bejsce (*), gm. Charsznica (*), gm. Czarnocin, m. i gm. Działoszyce (*), m. i gm. Kazimierza Wielka (*), gm. Koszyce, gm. Kozłów, gm. Opatowiec (*), gm. Pałecznica, gm. Racławice, m. i gm. Sędziszów (*), m. i gm. Skalbmierz (*), gm. Słaboszów, gm. Słupia Jędrzejowska (*), gm. Złota (*), gm. Koniusza, gm. Nowe Brzesko, gm. i m. Proszowice, gm. Radziemice, m. i gm. Słomniki, gm. Książ Wielki, gm. i m. Miechów, gm. Wodzisław (*) (*) – gminy z woj. świętorzyskiegonie 23 tylko 24 bo Wielka Wieś tez dołaczyła a co do samego zestawu kolektorow to nie jest on wiazacy-koszty podane sa szacunkowo - i jak znam zycie ulegna zmianie (na gorsze) ale nawet jak by polowe dali to bedzie niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMISKO 21.06.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Nacisnolem równocześnie klaswisze CTRL i F5.............i jest lepiej (jest moja kropka i napis)zbyszkup - ale gdzies sasiad ZbysioR wyparował-dobra - juz nic nie pisze bo powiesz ze sie czepiam a i tak robisz ładny kawałek roboty - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 21.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam Wszystkich - ale macie fajnie z tymi kolektorami - jak by to bylo u mnie to bym sie nawet 10 minut nie zastanawial.... ale w Mogilanach nic... Właśnie dziś dostałem nieuprawomocnione kochane pozwolenie na budowe. - teraz intensywnie szukam ekip budowlanych z kilkoma juz rozmawialem zobaczymy... jesli cos macie to podeslijcie. Inwestycje chce zaczac za jakis miesiac dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 zbyszkup - ale gdzies sasiad ZbysioR wyparował Nie wyparował, tylko z powodu długotrwałego braku aktywności, odszedł na zasłużoną emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMISKO 21.06.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 czyli godnie zajałem jego miejsce chciałem w tym miejscu wkleić jakies zdjecie naszej okolicy ale nie bardzo umiem - wytnij/wklej nie dziala - słaby ze mnie haker - moze ten BBCode mam wylaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Aby pokazać zdjęcie na forum musisz je najpierw gdzieś indziej umieścić, a w swojej wiadomości podać link do miejsca, gdzie jest Twoje zdjęcie. Jest kilka miejsc, gdzie za darmo można sobie założyć album ze zdjęciami. Przykłady były podawane wcześniej (lub wejdź do wątku zdjęcia domu forumowiczów i adresy tam znajdziesz). Jeżeli chcesz pokazać 1 lub dwa zdjęcia, to po prostu prześlij mi je emailem, a ja je już opublikuję na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam wszystkich serdecznie!!! Właśnie wróciłam z terenu do biura i się ropływam - mam nadzieję że lunie za chwilę - sie chmurzy w pd-wsch cz. Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 22.06.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam wszystkich po wielce wielkiej przerwie! Projekt już mamy gotowy, pozwolenie na budowę także.I jestem w kropce ... Szukam ekipy budowlanej do Niepołomic, może ktoś może mi kogoś polecić. Czy to prawda, że grunt trzeba przygotować? Tzn ze nie wystarczy zeby przyjechala koparka i wybrala ziemie a potem ulozyloby sie lawy itd?Dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Trzeba sciagnac humus. Inne dzialania w zaleznosci od rodzaju gruntu i badan geotechnicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jakie macie doswiadczenia z siłownikami do bram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jakie macie doswiadczenia z siłownikami do bram? złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 witaj jaka firma i rodzaj otwierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 witaj jaka firma i rodzaj otwierania? nie wiem jaka - w pracy bramy przesuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a co sie stało? nie przesuwają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ale z jakiego powodu? Nie jestem wyznawca teorii, ze jak jedno kolo jest zepsute to caly samochod jest zly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ale z jakiego powodu? Nie jestem wyznawca teorii, ze jak jedno kolo jest zepsute to caly samochod jest zly to raczej kwestia silnika czy czegos tam co wprawia bramę w ruch poza tym ja nie mówię, że te bramy sa złe tylko że mam złe doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.06.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ostatnio na giełdzie samochodowej na Rybitwach była firma która robi takie bramy i montuje ze wszystkim - z tego co z gościem rozmawiałam koszt ok.3500-4000. Chyba gdzieś powinnam mieć ulotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Chodzi mi o sama automatyke - brame mam. Teraz potrzebuje dobrej jakościowo automatyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 22.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No to właśnie goście mieli wystwiony cały osprzęt - jakieś tam siłowniki , taką skrzynkę zawierającą cały mechanizm itp.... ja sie tam nie znam na tych dzindzibołkach.W każdym razie zajmowali się prodykcją , montażem itd bram przesuwnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts