Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Związk Międzygminny d.s. Gazyfikacji, Rozwoju Terenów Wiejskich i Ochrony Środowiska w Proszowicach.

a naleza 23 gminy:

gm. Bejsce (*), gm. Charsznica (*), gm. Czarnocin, m. i gm. Działoszyce (*), m. i gm. Kazimierza Wielka (*), gm. Koszyce, gm. Kozłów, gm. Opatowiec (*), gm. Pałecznica, gm. Racławice, m. i gm. Sędziszów (*), m. i gm. Skalbmierz (*), gm. Słaboszów, gm. Słupia Jędrzejowska (*), gm. Złota (*), gm. Koniusza, gm. Nowe Brzesko, gm. i m. Proszowice, gm. Radziemice, m. i gm. Słomniki, gm. Książ Wielki, gm. i m. Miechów, gm. Wodzisław (*)

(*) – gminy z woj. świętorzyskiego

nie 23 tylko 24 bo Wielka Wieś tez dołaczyła

a co do samego zestawu kolektorow to nie jest on wiazacy-koszty podane sa szacunkowo - i jak znam zycie ulegna zmianie (na gorsze) ale nawet jak by polowe dali to bedzie niezle

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam Wszystkich - ale macie fajnie z tymi kolektorami - jak by to bylo u mnie to bym sie nawet 10 minut nie zastanawial.... ale w Mogilanach nic...

Właśnie dziś dostałem nieuprawomocnione kochane pozwolenie na budowe. :lol: - teraz intensywnie szukam ekip budowlanych z kilkoma juz rozmawialem zobaczymy... jesli cos macie to podeslijcie. Inwestycje chce zaczac za jakis miesiac dwa... :wink:

Aby pokazać zdjęcie na forum musisz je najpierw gdzieś indziej umieścić, a w swojej wiadomości podać link do miejsca, gdzie jest Twoje zdjęcie. Jest kilka miejsc, gdzie za darmo można sobie założyć album ze zdjęciami. Przykłady były podawane wcześniej (lub wejdź do wątku zdjęcia domu forumowiczów i adresy tam znajdziesz). Jeżeli chcesz pokazać 1 lub dwa zdjęcia, to po prostu prześlij mi je emailem, a ja je już opublikuję na forum.

Witam wszystkich po wielce wielkiej przerwie!

Projekt już mamy gotowy, pozwolenie na budowę także.

I jestem w kropce ...

Szukam ekipy budowlanej do Niepołomic, może ktoś może mi kogoś polecić.

Czy to prawda, że grunt trzeba przygotować? Tzn ze nie wystarczy zeby przyjechala koparka i wybrala ziemie a potem ulozyloby sie lawy itd?

Dzieki za pomoc!