smutna lidka 22.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Chodzi mi o sama automatyke - brame mam. Teraz potrzebuje dobrej jakościowo automatyki. przypomnialo mi sie że kiedys korzystałam z bramy dwuskrzydlowej otw do srodka - działała dobrze a u mnie w pracy to poodbno nie kwestioa silnika - tylko szyny po kt przesuwa się brama - coś tam się na niej zacina [ ale nie wiem czemu] i jeszcze kiedys mieszkałąm w domu z bramą przesuwaną, ale automatyka była niesprawna i w końcu po wielu naprawach zdecydowaliśmy się na przesuwanie ręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 wygląda na to, że mam złe doświadczenia tylko w 2 przypadkach na 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 smu O to to ... zaczyna byc cieplo ... kto wie za chwile moze nawet bedzie przyjemnie Wlasnie chces otwieranie dwuskrzydlowe - i juz mi sie podoba stwierdzenie ze dzialala dobrze Rencia - oni moze i produkuja bramy ale automatyke to pewnie sprowadzaja. Tych firm jest duzo - pytanie ktora i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 smu O to to ... zaczyna byc cieplo ... kto wie za chwile moze nawet bedzie przyjemnie na to liczę Pit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No dobrze ... to jak chcesz jeszcze podgrzac temperature mojego otoczenia to opowiadaj o bramach otwieranych dwuskrzydlowo ... ale ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 smu O to to ... zaczyna byc cieplo ... kto wie za chwile moze nawet bedzie przyjemnie Wlasnie chces otwieranie dwuskrzydlowe - i juz mi sie podoba stwierdzenie ze dzialala dobrze Rencia - oni moze i produkuja bramy ale automatyke to pewnie sprowadzaja. Tych firm jest duzo - pytanie ktora i dlaczego ja tez takie chce. Daj znać, jak juz przetestujesz na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 22.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pitbull, dzieki za info, ale jak zlece wykonawcy, ze ma wybudowac dom, to chyba nie powie mi: "no dobra tylko wez Pani sciagnij ten humus". jej, wiem, ze to takie infantylne podejscie do tematu, bo wykonawcy sa prawdziwymi artystami w dogadywaniu sie z ludzmi. ech, poradzcie jak sie za to zabrac? A kiedy musze ostemplowac dziennik budowy, kto ma to zrobic i skad taki dziennik wziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 smu O to to ... zaczyna byc cieplo ... kto wie za chwile moze nawet bedzie przyjemnie Wlasnie chces otwieranie dwuskrzydlowe - i juz mi sie podoba stwierdzenie ze dzialala dobrze dwuskrzydłowe? więc tak... może zacznę od początku [wcześniejsze odpowiedzi uznajmy za nieistniejące - jakieś głupstwa powypisywałam... ale to ten upał] Jakie macie doswiadczenia z siłownikami do bram? DOSKONAŁE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Lidka ... i juz tak po prostu ... czuje sie rozczarowany ... ba malo powiedziany .. oszukany ... no tak ale z kobietami to tak jest Majka - ok SYLWKA - to jest kwestia umowy i standardowego zapisu ze ..."zgodnie ze sztuka budowlana", jak rowniez obecnosci inspektora nadzoru lub Twojego kieronika budowy. Dziennik budowy jest do odebrania w Powiatowym Inspektoracie Nadzoru Budowlanego czyli w Wieliczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.06.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Lidka ... i juz tak po prostu ... czuje sie rozczarowany ... ba malo powiedziany .. oszukany ... no tak ale z kobietami to tak jest hihihi z facetami bywa jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 22.06.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pitbull - a czy to prawda ze miesiac wczesniej musze go podbic w starostwie w wieliczce? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 lidka ... bywa, bywa ... dlatego nie zadaje sie z facetami Przed rozpoczeciem budowy, po uprawomocnieniu sie decyzji o pozwoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMISKO 22.06.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 dzieki zbyszekp - dzisiaj mam nocna zmiane i duzo czasu to poszukam swojego miejsca na zdjecia a potem wszyscy zobacza jakie tomasz ma widoczki w Tomaszowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.06.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 pitbull - Ja mam bramę dwuskrzydłową otwieraną mechanicznie. Mam siłowniki i automatykę firmy CAME. Nazywa się to chyba Krono. Mam to od zeszłego roku i jak na razie wszystko działa bez zarzutu. Jednak nie powiem, że robiłem jakiś przegląd możliwości przed zakupem. Po prostu zaakceptowałem propozycję firmy, która wykonywała i montowała mi bramę. Tomisko - jadąc do Naramy często przejeżdżam przez Tomaszowice, więc tamtejsze ładne widoczki nie są mi obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMISKO 23.06.2006 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 http://img517.imageshack.us/img517/3105/widok2em.jpgi jak? taki bedzie widoczek z tarasu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 TOMISKO - Widok piękny, ale zmniejsz znacząco zdjęcię swojego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Tomisko, widoczek piękny, podobny do naszego, ale... widok całej strony jest nie do przyjęcia.Musisz zmniejszyć avatara, bo każdą stronę zepsujesz, gdy napiszesz choć jednego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.06.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Zbyszku -dziekuje. Popieram prosbe - Twoj syn prawie mi wypadl z monitora na biurko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam w kolejny duszny dzień!!!! ładny widoczek ja mam cóś podobnego ale muszę zaktualizować zdjęcia - może po weekendzie. Popieram prośbę wszystkich - pomniejsz te zdjęcia. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 23.06.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ile ten przystojniaczek na zdjęciu ma latek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts