Gajka 23.03.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Frankai, serdecznie dziekuję Tak, ten adres miałam na mysli. Twój w USA tez może się przydać Majka załatwi nam (grupie krakowskiej) tanie latanie, to wpadniemy na grilla do Ciebie Zajrzałam tylko na chwilkę, między gotowaniem obiadu a oglądaniem Małysza. Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.03.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Gajka - ja mam jeszcze tańsze niż Majka jest w stanie załatwić Chciałem taki bilecik dać koleżance, bo chciała tu przylecieć, ale nie ma wizy, a wiadomo jakie są z tym problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota619 23.03.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2003 Witaj sympatyczna grupo krakowska, Czy mogę sie przyłączyć? Od dłuższego czasu Was czytam i naprawdę dobrze się bawię. Mam nadzieję, że w bliższej lub dalszej przyszłości (niestety, chyba raczej dalszej niż bliższej) rozpocznę budowę domu na obrzeżach Krakowa i będę chyba sąsiadką Kgadziny . Kilka słów o sobie: już nie taka młoda, dwoje dzieci (2 i 4,5 roku - oj, dają popalić), pracuję chyba w tej samej branży co Majka, o ile dobrze wywnioskowałam z kontekstu. Mieszkam w Krakowie, w bloku, na malym, cichym i sympatycznym osiedlu, ale jednak w BLOKU i coraz bardziej zaczynam się dusić. Wiem, wielu z Was zna to uczucie. Budowa domu to mój obecny konik, choc mój mąż raczej nazwałby to obsesją . Hm, może ma rację? Co tam, na razie nie budujemy (woisną zaczniemy poszukiwania działki), ale jak już zaczniemy to część "koncepcyjną" będę juz miała w jednym paluszku. I chyba na tym musze zakończyc bo mi moje młodsze dziecię zaczyna walić w klawiaturę gdzie popadnie (pomaga mamusi, gdyby ktos miał jakieś wątpliwości) . pozdrawiam wiosennie dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Witajcie po weekendzie! A mieliście pisać pomalutku i drukowanymi! Udało mi się juz wszystko przeczytać i nurtuje mnie dalej sprawa kiepsk rozwiązanego problemu tego mężczyzny? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Agacka dnia 2003-03-24 08:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.03.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Witajcie Dorotko i Ago. Agacko Ty to jestes dociekliwa - polozyla sie wstac z "problemem" i z "problemem" wstala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jak to mówią uderz w stół:smile:Co Cię tak poruszyło? Jaki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Nic z tego mój drogi żaden mężczyzna nic mi nigdy nie zawinił!Wręcz przeciwnie!Już od dziecka wychowywałam sie w towarzystwie mężczyzn i wyobraź sobie że są to istoty z którymi dogaduję się dużo łatwiej niż z płcią mi tożsamą! No czekam dalej na mój portret psychologiczny ten jest niestety małoprawdopodobny:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.03.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 To dobrze, to byl tylko wstep. A widzisz to wyjasnia dlaczego ze mna rozmawiasz . Skoro juz wyszlo na to ze sie lubimy (co wynika z faktu ze jestem mezczyzna ) i korzystajac z okazji ze jestesmy sami . Co tak tu bedziemy sami siedziec - chocmy na kawe, do kina. . Czyli problemu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jak sobie życzysz mężczyzno! Nie dodaje panie i władco bo moja połowa czasami zagląda na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.03.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Kobiecosc w pelnym tego slowa znaczeniu - no pieknie, pieknie . Oj czuje ze meza to Ty masz okreconego, tylko pozazdroscic . Czyli klasyka: maz glowa rodziny a Ty "szyja " ruszajaca glowa . No pieknie - ale nikomu nie powiem . Jak sobie zyczysz to zdanie powyzsze wykasuje - w razie jakiejs niespodziewanej kontroli "zaprzyjaznonej glowy rodziny" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Teraz sobie nabijamy punkty! Ale proszę dalej Robisz to z taką gracją, że jest mi bardzo miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 No co jest juz koniec! Przykro mi juz się rozbestwiłam!A tak apropo to gdzie podziała się cała reszta Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.03.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 A dziekuje . Nic nie poradzisz na to, ze odbiera sie Ciebie sympatycznie. Nie probuj z tym walczyc, pogodz sie ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.03.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Dorota - Twój post wzbudził moją ciekawość. Napisz cos bliżej - gdzie będziesz budować, gdzie mieszkasz. Może byc na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.03.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Majka, nie umieraj ... pociagnij jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Co zrobiliście Majce że umiera!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.03.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Majce? Nic! Zarobiła się na śmierć.Pit - świntuchu! Czemu piszesz Majce, żeby jeszcze trochę pociągła? Tak przy wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.03.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Czy Wy zawsze macie kosmate myśli :grin: W sobotę Tomek postanowił wypalić wszelkie chaszcze /ja w tym czasie byłam w pracy/, do pilnowania miał siebie, matkę i dwójkę dzieci. Dom ocalał, jedno drzewko trochę się opaliło /wdłg Tomka to ogień nawet tam się nie zbliżył/, Ania przypaliła kalosze, Michał rękawiczki robocze. Na szczęście nikt z życzliwych sąsiadów nie wezwał straży. Wszyscy czarni i smierdzący. Pochwaliłam jacy byli dzielni Potem Tomek stał przez godzinę i teleportował wzrokiem hałdę szlaki na upatrzone miejsce na skarpie Mama Tomka, czyli moja teściowa, stwierdziła, że pewne rzeczy nalezy trzymać w innych miejscach i ... nie mogę nic znaleźć I jak tu nie umierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.03.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Majka - odnośnie kosmatych myśli - są wyjątki. Jedna godzina w niedzielne dopołudnie ale to wszystko. A u nas w sobotę dziadek (mój teść) też wpadł na pomysł pokazania Kubusiowi jak się pali trawę. Po 20 sekundach oczywiście wymknęło mu sie to spod kontroli i biegał wokół pożaru gasząc butami gdzie się tylko dało. Na szczęście pożar ograniczył się do jakichś 100 m2, ale i tak widok jest nie najpiękniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.03.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 W tą jedną godzinę masz kosmate myśli, czy właśnie nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts