Mg 08.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Renciu-moi znajomi jak się dowiedzieli ,że sprzedaję dom i mam zamiar wybudować nowy ,zrobili oczy i przez chwilę nic nie mówili .Nie wiedzieli czy żartuję czy mówię serio . Widzę, że mamy dużo wspolnego - po kupnie dzialki - mój kolega z pracy zapytał mnie czy nie zamierzam już teraz sprzedać swojego mieszkania a sama przeprowadzić się do Krakowa aby byc na miejscu. Dodam, że do tej pory mieszkałam pod Katowicacmi i dojeżdżałam do pracy do Krakowa - stšd między innymi decyzja o przeprowadzce. I tak zrobili�my - w styczniu wynajęli�my mieszkanie, sprzedali�my koledze mieszkanie, i od poczštku lutego mieszkamy w Krakowie. Widze ze nie tylko ja mam takie szalone pomysly (szalone przynajmniej w oczach calej rodzinki - "a gdzie wy biedaki bedziecie mieszkac teraz?") Dzialeczka kupiona w czerwcu, wlasnie walcze z formalnosciami a umowe przedwstepna sprzedazy mieszkania (odpukac) podpisuje jutro Razem bedzie nam razniej Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.08.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja mieszkanko sprzedałam w lutym a jutro podpisuję umowę notarialną na moją działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 08.08.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja mieszkanko sprzedałam w lutym a jutro podpisuję umowę notarialną na moją działeczkę. No to jest juz nas szalonych cztery Bede trzymac kciuki za umowe!!! A formalnosci jak Ci ida? Mnie sezon ogorkowy do szalu doprowadza, wszyscy na urlopach albo telefonow nie odbieraja... Jak tak dalej pojdzie to z mojego urlopu we wrzesniu nici bo dalej bede papierologie zalatwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.08.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 M@g zaglądnij do mojego dziennika to zobaczysz - a ostatnio wogóle mam huśtawkę nastrojów i wszystko mi się wydaje do du.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 08.08.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Hej Kobietki! Widzę ,że coś u nas drgnęło .Nic tak ludzi nie jednoczy jak wspólna sprawa.To mi się podoba :odważne ,przebojowe i wiedzące czego chcą .Tak wyglądają na tym forum inwestorki .Przynajmniej z grupy krakowskiej. Oj czuję ,że powstaną niezłe domy!!! Renciu! Absolutnie nie pozwól aby dopadały Cię złe chwile i podłe nastroje.Wiem bardzo dobrze jakie to uczucie.Trochę w ostatnich czasach miałem dołków ,zwątpień i rozterek .Znalazłam ,nie wiem skąd ,jakąś siłę i wyzbierałam się do "kupy". Wszystko się ułoży po Twojej myśli ,zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Rencia, jutro o 13-tej trzymam kciuki aż do finalnego podpisu Merit, dla Ciebie, za dobre serducho: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/mis_panda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Merit dzięki za dodawanie otuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Słoneczko niestety jeszcze nie finalny - muszę jeszcze poczekać na odpowiedź z agencji mienia rolnego. Ale w zasadzie to już dawno mówię że to "moja działeczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 O matko i córko właśnie zobaczyłam że stałam się "STAŁY BYWALEC" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Krakusów Wreszcie ruszyła budowa. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekF 08.08.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Gratuluje Przemo !!! Niech sie mury pna....)) Aha, i dobrze ze zawitales bo nam dzielny Małopolski Babiniec wyrasta ( i to grupowo ?))) A o rownowage w przyrodzie trza dbac Pozdrowionka i dla Babińca i dla Przema K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2006 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam w pochmurny dzionek. Czyżby to już był koniec lata? Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ja również od jakiegoś już czasu czytuję forum ale nie miałam odwagi się ujawnić. Właśnie walczę z projektem wjazdu i resztą papierologii i chyba niedługo stracę nadzieję Plany były piękne, mieliśmy zacząć w lipcu ale dzięki pomocy architekta, chyba nie uda nam się w tym roku nawet zacząć. Szkoda gadać. Uff, chyba nie myślałam o tak pesymistycznym wstępie- sorry. Będziemy budowali w Krakowie- Skotnikach. Potrzebuję b.pilnie namiarów na solidnego, szybkiego i w rozsądnej cenie projektanta drogowego. Pozdrawiam gorąco . Wieniu, witam Cię serdecznie na forum i cieszę się bardzo, że się ujawniłaś . Mam nadzieje, że bedziesz tutaj częstym gościem. Przykro mi, że nadal walczysz z papierkologią. Myślałam, że już zaczęłaś budowę. Ja niestety nikogo takiego nie znam, ale może ktoś inny. Hej ludziska - znacie kogoś od dróg? Pomóżmy Wieni, bardzo proszę!!!! Pozdrawiam Cię Wieniu bardzo serdecznie i mam nadzieję, że ktoś Ci pomoże. Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 09.08.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witajcie, Soniko, obys sie myliła, bo w niedziele wyjeżdzamy nad morze i ma byc ładna pogoda Wieniu, to niedaleko mnie bedziesz budowała, ale też nie moge Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 09.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 M@g zaglądnij do mojego dziennika to zobaczysz - a ostatnio wogóle mam huśtawkę nastrojów i wszystko mi się wydaje do du.... Renciu poczytalam, poczytalam i postanowilam tez zalozyc dziennik Nie bede sie Wam tutaj zalic tylko tam... Nie martw sie, wszystko bedzie dobrze i szczesliwie kupisz dzisiaj swoja dzialeczke. Jak "Babiniec" trzyma kciuki to sie musi udac! Od razu mala rada (przetestowalam ostatnio): jakis tydzien po podpisaniu aktu notarialnego wybierz sie do ewidencji gruntow i zapytaj czy nie daloby sie jakos przyspieszyc aktualizacji bo potrzebujesz do pozwolenia na budowe... Bez tego sie w obowiazujacym miesiacu nie mieszcza Ja ostatnio poszlam, poprosilam i juz po tygodniu mam wyciag na ktorym jestem wpisana jako wlasciciel gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 09.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hej Kobietki! Widzę ,że coś u nas drgnęło .Nic tak ludzi nie jednoczy jak wspólna sprawa.To mi się podoba :odważne ,przebojowe i wiedzące czego chcą .Tak wyglądają na tym forum inwestorki .Przynajmniej z grupy krakowskiej. Oj czuję ,że powstaną niezłe domy!!! Merit az spuchlam z dumy jak nas tak pochwalilas Po raz pierwszy w zyciu poczulam sie inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 09.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Słoneczko niestety jeszcze nie finalny - muszę jeszcze poczekać na odpowiedź z agencji mienia rolnego. Ale w zasadzie to już dawno mówię że to "moja działeczka" Agencja nie ma pieniedzy na wykupy gruntu wiec jesli nie kupujesz 10ha za 100tys to mozesz spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 09.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 widzę że w grupie krakowskiej przybywa Pań Inwetorek. No i dobrze. Kobiety w niektórych sprawach są bardziej nieustępliwe i nie popuszczają. pozdrowienia dla grupy krakowskiej. Pomimo iż jest ciemno i pochmurno dzień jest fajny do pracy. ja swoją działkę niedawno kosiłem bo jakieś chwasty się na niej pojawiły. Obok mnie budują się juz domy, więc myślę że plan starty na wiosnę 2008 będzie dobry, bo wtedy dokładnie będe wiedzieć gdzie się sąsiedzi ulokowali ze swoimi domami a poza tym może już będzie gotowa kanalizacja i nie będę musiał inwestować w szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ali, nie wiem czy nie lepszym wyborem jest szambo. Dzisiaj jest mnóstwo preparatów utylizacyjnych, a wywóz nie jest drogi i odbywa się rzadko.Gdybym miała wybór, wybrałabym jednak szambo. Mamy kanalizację i za ścieki płacimy dwa razy tyle, co za wodę, która i tak w gminie Zielonki jest chyba najdroższa w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ali_ 09.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ali, wodę, która i tak w gminie Zielonki jest chyba najdroższa w kraju. poważnie droga jest ta woda? bo ja też mam działkę w gm Zielonki - Bibice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 09.08.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Grupę Krakowską Czy możecie mi polecić firmę sprzedającą kominki ? Potrzebuję wkład i obudowę, instalację juz mam rozprowadzaną. Majka spodobała mi się obudowa Twojego kominka, więc (jeśli to nie tajemnica) czy mogłabyś mi podać ile Cie kosztowała ? I jak Ci się układała współpraca z Forest Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts