joanka77 10.08.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ok dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Joannka, popraw sie.... . Czekamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Pstryknę coś jak skończą ocieplać bo w tej chwili nasza działka wygląda jak małe pobojowisko Sama jestem ciekawa jak będzie dom wyglądał. Kolor wybraliśmy mniej więcej beżowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 no to może cos ze srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 10.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ze środka to się nie mam czym pochwalić, bo narazie mieszkamy na wylewkach i tynkach ... jedyne pomalowane pomieszczenia to kotłownia i łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.08.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ja teraz w ramach porzadków przed urlopem ( od soboty) umiesciłem zdjecia pokoju starszego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.08.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A możesz mi podać www do nich Niestety nie mam przy sobie wizytówki - ale z tego co kojarzę to chyba mają tylko adres email'owy bez strony internetowej. Jak dotrę do domku to po południu prześlę Ci dane na priva. Witaj. Czy ja też mogę prosić? Dziękuję z góry. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.08.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Znalazłam: BOCHNIA - "KOMINKI BIELECKI" - tel. 014 - 611 51 10, ul. Św. Kingi 1, 32-700 Bochnia na tej stronie: http://www.makroterm.pl/turbokominek_i/dystrybutorzy/woj._malopolskie/ Też mi się przyda P.S. Dlaczego dane dobrych firm przesyłać na priva?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 No to już macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 P.S. Dlaczego dane dobrych firm przesyłać na priva?... Nie wiem czy to dobra firma - jeszcze nie miałam okazji ich sprawdzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 A to dla kubu budujących BAB i nie tylko.... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77612&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 10.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam kki - czyli krakowski klub inwestrek! Faceci nam zazdroszczą ,bo takiego nie mają ! Sądzę ,że mamy trochę więcej zalet (jako inwestorki ma się rozumieć) ,niż te ,które wymienił Ali. Justyna Maja - ja też mam pecha ,okazało się muszę załatwić wz i pozwolenie na przebudowę kabla 15 kW ,który przebiega częściowo nad moją działką . A niech to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam cię Merit! Jeśli już o pechu to: włśnie mój projektant dziś stwierdził " AAAAA to lanie fundamentu zostwcie sobie na wiosnę" kiedy ja miałam zamiar wylać go jeszcze w tym roku w jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 10.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam kki - czyli krakowski klub inwestrek! Faceci nam zazdroszczą ,bo takiego nie mają ! Sądzę ,że mamy trochę więcej zalet (jako inwestorki ma się rozumieć) ,niż te ,które wymienił Ali. Jak juz (prawie) mamy Klub Inwestorek to moze jakies koszulki klubowe zrobimy zebysmy sie mogly w urzedach rozpoznawac? Razem bedzie razniej, w koncu kupa jest najlepsza formacja obronna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 11.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Rencia - dlaczego masz zostawić lanie fundamntu na wiosnę? My wczoraj bylimy u naszego szefa budowlańcow i ustalilismy, że 28-go zaczynajš. Wg kosztrysu, umowy i jego zapewnień na koniec padziernika mamy dom pod dachem!!!! Kobietki Inwestorki krakowskie - to może jakie babskie spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.08.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 A ja nie wiem, czy uda nam się wylać ławę w tym sezonie Biuro architektoniczne tak się @#$%^&* z naszym projektem, że aż strach! W umowie mamy zakończenie projektu na 20 lipca, a dopiero teraz poszedł do konstruktorów. Jest sens poganiać ich? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 11.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Sloneczko - Wg mnie jak masz spisanš umowę z okrelonym terminem to prawo jest po Twojej stronie i masz prawo żšdać wyjanień!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 11.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Pani w Urzędzie powiedziała, że kto nie odebrał zwtotki w zwišzku z tym od daty zwrotu dodaje 14 dni + 7 dni na ewentualne zażalenia co daje 21 sierpnia. 2 tygodnie w plecy!!!!!!!!!!!!! A co za tym idzie ekipa trochę wkurzona, po 21 sieprnia trzea jesczze odczekac 7 dni - zgłoszenie rozpoczęcia prac a i kredyt nie zostanie wczesniej uruchomiony. Nic nie wychodzi Spróbuj dowiedzieć się w Urzędzie kto nie odebrał zwrotki i skontaktuj się z nim. Często jest tak, że pod oficjalnym adresem nie ma nikogo, ale sąsiedzi Ci powiedzą gdzie znaleźć delikwenta, bo wiedzą gdzie pracuje, albo gdzie naprawdę mieszka. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 11.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Pani w UG powiedziała, że teraz to już nie ma znaczenia bo oni otrzymali zwrot i od tego dnia liczš te 14+7. Data 21 sierpnia już jest "podobno" zaklepana. Bynajmniej tak się z nami umówiła Pani Kierownik, że tego dnia będzie prawomocne postanowienie, od razu opeiczętujš nam dziennik, dostaniemy papiery dla kierownika i zgłoszenie rozpoczęcia prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witam całą GK i żegnam na dwa tygodnie - HURRRRRRA Właśnie kończę bardzo wyczerpujący dzień w pracy a jutro rano wsiadamy w autko i wyjeżdżam na urlopik. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts