Piotrek1 11.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja żegnam na 3 tygodnie. (Wreszcie!!!!) Renia miłego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 11.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja żegnam na 3 tygodnie. (Wreszcie!!!!) Renia miłego urlopu I wzajemnie - toż to rozpusta trzy tygodnie - gdzie dają tyle urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.08.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 nawet nie mówcie. duzo slońca zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 11.08.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Witajcie . Renciu,Tobie urlop dobrze zrobi .Odpocznij i wracaj z nowymi siłami .A będą Ci pewnie potrzebne. JustynaMaja -propozycja nie do odrzucenia.Takie spotkanko prędzej czy pózniej się odbędzie .Takie mam przeczucie.Jak się już po tych urlopach zjadą wszyscy chcący się spotkać . Słoneczko-spóznione dzięki (wiesz za co).Mnie osobiście już szlag trafia na to co w kraju się dzieje .Wszyscy ,wszystko olewają ,nikomu nic się nie opłaca ,nikomu się nic nie chce .W zasadzie niewiele można im zrobić ,ale czasem mała awanturka pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 11.08.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Wszystkim Urlopowiczom - życzę wspaniałych wakacji i odpoczynku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 14.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 kochani, poratujcie namiarami na dobrych malarzy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 18.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witamy wszystkich z GK. Mamy zamiar wystartować w Modlniczce (gm. Wlk.Wieś) - działeczka już jest Projekt - prawie... Przed nami poszukiwanie wszelakich wykonawców Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 18.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a ja dalej mam gruz na zbyciu. Ela, moze chcecie? niedaleko macie do mnie u mnie remont sie wlecze strasznie, mam miesiąc opóźnienia i wszystko rozpaprane. Tydzień mordowałam sie z montazem drzwi , tzn ja z pseudomontażystami. Niestety, bedzie mi musiał poprawiać znajomy (na ich koszt oczywiście), bo panowie nie dali sobie rady . Wylewki schną i nie wiadomo kiedy bedzie można położyc podłoge. . uf, ale mam piekny urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltom 18.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dzieki, ale raczej nie skorzystam - akurat gruz juz mam na działce - dostał nam sie po skuwaniu betonowego podjazdu w domku siostry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika19 18.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 a szkoda, szkoda zajmuje mi toto dwa miejsca do parkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 18.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witajcie ponownie U nas budowa pooooowoli rusza. Na razie jest wjazd a działkę, a do końca miesiąca pewnie się ogrodzimy . Jutro jedziemy podpisać umowę z wykonawcą... Wreszcie coś się zaczyna dziać)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 18.08.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kochani, poratujcie namiarami na dobrych malarzy. pozdrawiam czy mieszkacie w niepomalowanych domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur11 21.08.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 a ja dalej mam gruz na zbyciu Nika jak chcesz to mozesz mi ten gruzik przywiezc tylko daj znac co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 kochani, poratujcie namiarami na dobrych malarzy. pozdrawiam czy mieszkacie w niepomalowanych domach? Sami malowaliśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.08.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 kochani, poratujcie namiarami na dobrych malarzy. pozdrawiam czy mieszkacie w niepomalowanych domach? Sami malowaliśmy . my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 21.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Jeśli ktoś wam będzie oferował agregat prądotwórczy firmy EINHELL typ STE 5500 nr seryjny A1519 - to musi być mój. MIałem z piątku na sobote włamanie na budowie. Złodziejaszki wycięli dziurkę w ogrodzeniu - siatce - powyginali - zdewastowali - bo widać im ciężko szło (partacze) drzwi od garażu blaszaka, weszli do środka i wynieśli agregat prądotwórczy. Trudno - raz z górki - raz pod górę - Policja, po obejrzeniu miejsca zbrodni - stwierdziła - "ale wie pan - my to nie kryminalni, to nie jest tak jak w filmie" a tak wyglądał - gdyby ktoś z was widział: http://www.qes.pl/prywatne/obrazki/agregat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 21.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witamy wszystkich z GK. Mamy zamiar wystartować w Modlniczce (gm. Wlk.Wieś) - działeczka już jest Projekt - prawie... Przed nami poszukiwanie wszelakich wykonawców Pozdrawiamy, Sąsiedzi ?????? A w którym dokładnie miejscu w Modlniczce ? Co do wykonawców, to jak chcesz mieć dobrych i w dobrych cenach to roczne wyprzedzenie na rezerwację terminu wcale nie jest za mało. No i materiały załatwiaj w zimie... pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 21.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Jeśli ktoś wam będzie oferował agregat prądotwórczy firmy EINHELL typ STE 5500 nr seryjny A1519 - to musi być mój. [/img] Kurcze, przykrość wielka ... Sprawdź na allegro i ebay - mówię zupełnie powaznie. pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 21.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Jeśli ktoś wam będzie oferował agregat prądotwórczy firmy EINHELL typ STE 5500 nr seryjny A1519 - to musi być mój. [/img] Kurcze, przykrość wielka ... Sprawdź na allegro i ebay - mówię zupełnie powaznie. pozdr Darek dzieki ... bede szukał, choc szanse mam mizerne wiecie jak ciężko jest bez prądu na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Jeśli ktoś wam będzie oferował agregat prądotwórczy firmy EINHELL typ STE 5500 nr seryjny A1519 - to musi być mój. Jest na Allegro, ale ma inny numer seryjny, choć też jest z Krakowa: http://www.allegro.pl/item120066243_agregat_pradotworczy_einhell_ste_5500_230_380v.html Ja bym natychmiast pisała maila do Allegro, aby obserwowali czy się Twój nie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts