Majka 21.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 na giełdzie motoryzacyjnej na śląsku juz go pewnie sprzedali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 22.08.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Jeśli ktoś wam będzie oferował agregat prądotwórczy firmy EINHELL typ STE 5500 nr seryjny A1519 - to musi być mój. Jest na Allegro, ale ma inny numer seryjny, choć też jest z Krakowa: http://www.allegro.pl/item120066243_agregat_pradotworczy_einhell_ste_5500_230_380v.html Ja bym natychmiast pisała maila do Allegro, aby obserwowali czy się Twój nie pojawi. Dzieki SŁONECZKO. niestety - nie mój. Ale dzieki. Radze sobie jak mogę, bo budowa musi trwać - nie moge przeciez w środku sezonu przerwać z takiego powodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 22.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 kochani, poratujcie namiarami na dobrych malarzy. pozdrawiam czy mieszkacie w niepomalowanych domach? Sami malowaliśmy . my też My też , kominek chyba też sami obudujemy bo tak wyjdzie najtaniej, a narazie jesteśmy na etapie poszukiwania tanich wczasów na wrzesien. Mamy ochotę wybrac się do Grecji, a tu akurat pożar i nie wiem czy nie skończy się na Bułgarii. Czy moze Ktoś się orientuje za ile najtaniej można polecieć na tydzien na wczasy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 24.08.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no to niedobrze... bo tak bardzo na was liczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airbus 25.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam jestem tu nowy!!!!!W nastepnym roku rozpoczynam budowe pod Krakowem (skawina) czy jest tu ktos na forum z tego miasta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witaj! Sprawdź na mapce ZbyszkaP - kliknij w gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 25.08.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 no to niedobrze... bo tak bardzo na was liczylem Znajdź chwilę czasu i też sam pomaluj. Oszczędzisz nerwy i pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 25.08.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hej, dawno nie odwiedzałam GK, a tu tyle nowych budów! U mnie wylane ściany piwnic, murują ściany nośne i kominy piwnic. Walczę z bankiem o kredyt, i chyba wreszcie zaczynam zwyciężać! Na razie ekipa sprawuje się dobrze, choć nie obyło się bez utarczek na temat drenażu. Tyle w skrócie. Pozdrawiam, szczególnie nowych forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 25.08.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich jeszcze urlopowo!!! Boże jak szybko lecą dwa tygodnie - zostały mi tylko dwa dni i do pracy trza pójść. Pozdrowionka GK Apropos - Szczepek możesz jeszcze przejechać się na giełdę na Rybitwych w poszukiwaniu swojego agregatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 25.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Powitania dla nowych budujących Ja dzisiaj zaczęłam 2 tygodniowy urlop - ale oczywiście spędzę go na budowie lub przy róznym załatwianiu dodatkowych spraw. Dzisiaj wpłaciliśmy firmie I transze na budowę. Tak a propos - kosztirys mamy na stan surowy otwarty, z wylanymi schodami, dachem, czyli robocizna i materiały na 100 tys. - jak oceniacie? Teraz zaczynam zgłoszenia na przyłącza. Mam do Was prośbę - musimy zrobić projekt przyłącza energetycznego. Czy macie może namiary na kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 28.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 No i mam pierwszy dzień pracy po urlopie za sobą a na dzieńdobry mialam taki duży pasztecik który pewnie potrwa do końca tygodnia. Wogóle jakiś szewski poniedziałek - mój mąż dzis w pracy sie dowidział że już nie ma pracy - także jest wesoło - człowiek jedzie na urlop ,odpoczywa a po powrocie kubeł zimnej wody na łeb HELP!!!! - jakbyście słyszeli że potrzebny przdstawiciel handlowy albo np. magazynier dajcie znać!!!!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 28.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam Chcemy zrobic przylacze wody na nasza dzialke (wszelkie pozwolenia za nami ufff ), czy ktos moze polecic jakas ekipe? (gmina Zabierzow) I nastepne pytanie. Ile czekaliscie na wydanie pozwolenia na budowe. My zlozylismy na samym poczatku sierpnia, a strasznie nam pilno, bo ponoc za miesiac maja wejsc Plany zagospodarowania przestrzennego i wtedy nasze Warunki Zabudowy 'biora w leb'. Myslicie, czy jest sens wydzwaniania o przyspieszenie wydania Pozwolenia na budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Rencia, przeglądajcie oferty, jest ich mnóstwo: http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brolek 29.08.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam, Szukam namiarów na ekipę do budowy garażu wolnostojącego dwustanowiskowego. Prace na jesień lub wiosnę. Jeżeli ktoś ma namiary na sprawdzonych fachowców prosze o informacje. Budowa kolo zielonek pod krakowem. Z gory dziekuje za pomoc. olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 29.08.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Rencia, przeglądajcie oferty, jest ich mnóstwo: http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html Wiem że w gazetach i w internecie jest mnóstwo ofert tyle że połowa z nich jest na dzieńdobry do odstrzału bo nie chodzi o przedstawicielstwo handlowe a o akwizycję. Nie to żebyśmy nie szukali w ten sposób a i owszem tak , jednak kraków jest pod tym względem zaściankowy i istnieje takie powiedzenie jak nie masz znajomych którzy ci załatwią pracę to nie masz pracy........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JustynaMaja 29.08.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Rencia - podeślij mi jakieś dodatowe info o mężu. Najlepiej profil dotychczsowej pracy. W Banku gdzie pracuję istnieje sieć sprzedaży - mogę zapytać. Do Anetta_p - my jesteśmy na tym amym etapie. Załatwiamy teraz wodę, kanalizę i prąd. Dzisiaj nawet jedziemy do wodociągów do Zabierzowa. To co mogę podpowiedzieć to z nimi pogadaj. Jest tam niejaki Pan Klass(a) który załatwia wszystko od początku do końca. Poza tym jest pracownikiem wodociągów A pozwolenie na budowę - papiery przyjęli nam 1 czerwca, nieprawomocny wpis odebraliśmy 24 lipca a prawomocny 22 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Wiem że w gazetach i w internecie jest mnóstwo ofert tyle że połowa z nich jest na dzieńdobry do odstrzału bo nie chodzi o przedstawicielstwo handlowe a o akwizycję. Renciu, jeśli pracodawca oferuje samochód służbowy i komórkę, to na pewno poszukuje przedstawiciela handlowego. Poza tym można uściślić poszukiwania, szukając ofert pracy dla magazynierów. Chciałam pomóc, bo mój syn w ten sposób właśnie znalazł kilka lat temu bardzo dobrą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Renciu, szukając firmy budowlanej, natrafiłam na tę: http://domartic.pl/, która ma nam zrobić wycenę prac budowlanych. I przy okazji zobaczyłam, że poszukują pracowników: http://domartic.pl/praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 30.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Renciu, szukając firmy budowlanej, natrafiłam na tę: http://domartic.pl/, która ma nam zrobić wycenę prac budowlanych. I przy okazji zobaczyłam, że poszukują pracowników: http://domartic.pl/praca Dzięki wielkie ! Od wczoraj zaczęliśmy z mężem wyławiać oferty pracy i wysyłać aplikacje - zobaczymy czy będzie odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grundig 30.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jako nowy uczestnik witam wszystkich uczestników .jestem na etapie projektu nowego domu i bede rad ze wszystkich porad ( ale to może w dalszym etapie robót ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts