Piotrek1 08.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nikt nie zna składu z kamieniem w Krakowie- Południe (Skawina, Libertów itp.)?? Bo jak już się wybierzemy do Krzeszowic, to obowiązkowo trzeba zajrzec do Zbika i cała sobota z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nikt nie zna składu z kamieniem w Krakowie- Południe (Skawina, Libertów itp.)?? Bo jak już się wybierzemy do Krzeszowic, to obowiązkowo trzeba zajrzec do Zbika i cała sobota z głowy ale ja będę dopiero od 15stej Może kamieniarz dłużej pracuje Obejrzycie budowę tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A jednak jesteś.... Raczej nie w tą sobotę, bo Gośka pracuje. A skład czynny do 12-tej w sobotę, w srody do 18-tej a w pozostałe dni do 16. Do zobaczenia.....( może wcześniej nawet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 08.09.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie . Wreszcie zainstalowali mi internet i mogę ponadrabiać zaległości towarzyskie.Widzę ,że trwają intensywne poszukiwania ekip .Jak myślicie czy na wiosnę trzeba zacząć szukać już teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiow 08.09.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie . Wreszcie zainstalowali mi internet i mogę ponadrabiać zaległości towarzyskie.Widzę ,że trwają intensywne poszukiwania ekip .Jak myślicie czy na wiosnę trzeba zacząć szukać już teraz? ja juz od paru osob slyszalem, ze dobra ekipe (tania i solidna przy tym) trzeba rezerwowac rok wczesniej . wydawalo mi sie to przesada, ale to co sie czyta na roznych forach i slyszy od ludzi zaczyna mnie utwierdzac, ze cos w tym jest. budowlancy wyjezdzaja do UE zarabiac i sa spore klopoty z terminami. ja tez zaczynam budowe na wiosne i szukam ekip/firm juz teraz. mam nadzieje, ze umowe bede mial podpisana z wykonawca najpozniej grudzien/styczen. jak masz jakies namiary na sprawdzona ekipe, daj znac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Szukajcie juz teraz. Niedaleko mnie budowała ekipa z Tenczyna. Chyba warto udać się tam osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 08.09.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Majeczko czy mogłabyś coś więcej o tej ekipie z Tenczyna szepnąć .Widzałaś pewnie jak budowałi .Jeżeli to nie kłopot dla Ciebie ,będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 widziałam. Bardzo sprawnie, dokładnie. Do dachu była druga ekipa - też z Tenczyna. T poprosił ich o zrobienie ofasowania na kominach. Nie ma problemu, w 2 godziny wszystko bylo gotowe Rany, a my tak sie męczylismy Niestety nie mam do nich adresu. Trzeba na miejscu popytać pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 09.09.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Krzysiow przykro mi ale Aga-K nie podesłała mi żadnych namiarów tak że też nie mam nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 09.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Proszę podzielcie się informacją jaką grubość ocieplenia daliście na ściany,dach i podłogę bo mam mentlik w głowie.W Muratorze można przeczytać że niektórzy dają 30 cm.na dach 20 cm.na ścianę a na podłogę 10 -15 cm.Mój architekt mówi że wystarczy max + 12 cm. a dach góra 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 09.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Majeczko ! Nie gniewaj się ,że Cię pomęczę .Oczywiście pojadę wszędzie i popytam ,ale powiedz gdzie mam jechać :do Tęczyna czy w Twoje okolice.Może wiesz chociaż czy jest jakiś znak rozpoznawalny tej ekipy ,może imię majstra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Majeczko ! Nie gniewaj się ,że Cię pomęczę .Oczywiście pojadę wszędzie i popytam ,ale powiedz gdzie mam jechać :do Tęczyna czy w Twoje okolice.Może wiesz chociaż czy jest jakiś znak rozpoznawalny tej ekipy ,może imię majstra ? wygląda na to, że musisz przyjechać do nas i : - wziąc na spytki mego szanownego /może w pamieci mu cos sie ostalo/ - zawiązac nic porozumienia z tymi inwestorami co własnie stan surowy skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 10.09.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Majeczko , nie chciałabym się wpraszać , oczywiście chętnie przyjadę do Was ,ale napisz chociaż gdzie Was szukać i kiedy ewentualnie mogłabym się zjawić aby nie przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witajcie, Robertto, z racji sasiedztwa zaczne pirwszy, sciany 12 wełna ( max ), dach 25, podłoga , chyba 10 ( piwnica ok. 1,5 w ziemi ) Szukam forumowiczów z okolic Michałowic, którzy byli u mnie ogladac Zawilce w sobote. Proszę o kontakt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.09.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witajcie, Robertto, z racji sasiedztwa zaczne pirwszy, sciany 12 wełna ( max ), dach 25, podłoga , chyba 10 ( piwnica ok. 1,5 w ziemi ) Szukam forumowiczów z okolic Michałowic, którzy byli u mnie ogladac Zawilce w sobote. Proszę o kontakt!!! a co? łyżeczkę od herbaty ponieśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 11.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Majka, nie, doślę im maile szczegółowy wykaz zmian w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Jak pytać to pytać co sądzicie o budowaniu w systemie Thermodom (pustaki styropianowe zalewane betonem) może ktos budował albo sie zastanawia nad takim rozwiązaniem albo wręcz przeciwnie jakieś super wady tej technologi Cześć grundig ja też interesowałem się tą technologią i wydawała mi się ok.Ale znajomy który pracuje w nieruchomościach mówił mi że jednak najłatwiej sprzedac dom z ceramiki/nigdy nic nie wiadomo chociaż lepiej by nie - odpukać/.Nie jest to może poważny argument przeciw ale ja się zastanawiam i chyba jednak wybiorę cegłe +styropian. Witam wszystkich z okolic Krakowa Moj ojciec budowal tym systemem ? dom jest cieplutki i wszystko w nim jest ok. Ja zdecydowalam sie na inna metode ? mianowice bale 25 cale. Zima przede mna, za dwa tygodnie sie wprowadzam Pozdrawiam Krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 11.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Niestety nasza ekipa pokazała rogi więc póki co nie mogę ich nikomu polecać... Tuż przed podpisaniem umowy okazało sę, że ceny są nie aktualne i cały kosztorys trzeba zmieniać ech i znów trzeba szukać... a już miałam nadzieję, że zaczniemy jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 12.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mianowice bale 25 cale. Zima przede mna, za dwa tygodnie sie wprowadzam Pozdrawiam Krakow Pokaż zdjęcia madd - jestem bardzo ciekawa bo przede mną budowa w przyszłym roku też bale 24 cm. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-maro- 12.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam wszystkich serdecznie i proszę o pomocBędę zmieniał dach, może nie w tym roku tylko na wiosnę i chciałem kupić dachówkę RuppCeramika, ale okazało się iż w mojej okolicy tylko jedna firma handluje tą dachówką i mają tekie ceny, że szkoda nawet gadać i w związku z tym czy moglibyści mi pomóc znajść jakąś hurtownie, która by sprzedawała rupp-a w okolicach Nowego Sącza, Limanowej, lub Krakowa. Jeżeli macie Państwo jakieś namiary na takie hurtownie, które nie puszczą mnie z torbami to będę bardzo wdzięczny.Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts