pitbull 17.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Piotrek - wiesz ze uczestnictwo we mszy poza kosciolem sie nie liczy. Ale swoja droga 10 lat wytrzymac za Kosciolem i nawe t z ciekawosci nie wejsc do srodka - to trzeba miec charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 17.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 pitbull Dobre Ja tam mieszkam dopiero jakieś 5 lat, a tak to całe życie na Krowodrzy... No i jak dobrze pójdzie to już za rok się wyprowadzę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Pit, niestety ja mieszkałem w drugim rzędzie i balkon miałem w strone Wysłouchów, czyli nici ze słuchania Mszy z mieszkania. Proboszcz b. dziwny ( ciekawe czy jeszcze jest), to i rzadko tam bywaliśmy ( ale chrzest obu chłopaków musiał byc tam ) wole Podwawelskie lub mój parafialny (teraz) Kobierzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 17.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Pit, niestety ja mieszkałem w drugim rzędzie i balkon miałem w strone Wysłouchów, czyli nici ze słuchania Mszy z mieszkania. Proboszcz b. dziwny ( ciekawe czy jeszcze jest), to i rzadko tam bywaliśmy ( ale chrzest obu chłopaków musiał byc tam ) wole Podwawelskie lub mój parafialny (teraz) Kobierzyn Poitrek, Mam możliwość oglądania Twoich postępów w budowie skalniaka na własne oczy.Czasem jadę z Klinów obok Twojej posiadłości .Poznałam po balkonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 17.10.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Oczywiście Piotrekprzepraszam ,to przez pośpiech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Merit, wreszcie ktos mnie docenil , bo nawet małżonka jest b. oszczedna w tym wzglednie ..szkoda......,że tylko w tym jest oszczedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 17.10.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Piotrek, Mimo to nie zrażaj się ,doceni jak zobaczy produkt finalny .Znam ten problem z autopsji ,ale zdążyłam się zahartować i w ogóle się nie przejmuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witajcie, piekny dzień sie zrobił , choc rano było zimno u mnie o 6.00 -2 , kto da wiecej Merit - dzisiaj rano poszalałem troche w Obi przy Wielickiej, bo duza przecena 50-80% i nakupiłem troche roslinek (cisy, jałowce, tuje, okrywowe, wierzbę Oshi..... I już dość powiedziałem sobie na ten rok, bo wpadne w jakis amok zakupowo-ogrodniczy Myśle ,ze w sobote wszystkie znajda się w ziemii do zobaczenia ich "by the way" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witajcie, piekny dzień sie zrobił , choc rano było zimno u mnie o 6.00 -2 , kto da wiecej Merit - dzisiaj rano poszalałem troche w Obi przy Wielickiej, bo duza przecena 50-80% i nakupiłem troche roslinek (cisy, jałowce, tuje, okrywowe, wierzbę Oshi..... I już dość powiedziałem sobie na ten rok, bo wpadne w jakis amok zakupowo-ogrodniczy Myśle ,ze w sobote wszystkie znajda się w ziemii do zobaczenia ich "by the way" A duze te roslinki??? Bo u mnie na dzialce na razie (oprocz owocowych) stercza smetnie jakies badyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Brabanty 100cm za 10 zł, 60 cm 6 zł, jałowce kolumnowe 60-70 cm 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 18.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witajcie ! Muszę przyznać że trochę się tu zaniedbuję - ale wiecie jak jest w nowej pracy nie mogę siedzieć na necie i tym bardziej że wszystkie monitory są tak ustawione że jak szefostwo wchodzi to wszystko widzi. Więc nie mogę sobie pozwolić na pisanie w czasie pracy. Postaram się zaglądać jak najczęściej popołudniu albo wieczorami jak tylo dzieci pozwolą. Pozdrowionka - chyba wdepnę do OBI tym bardziej że mam blisko. Przydałoby się jaki drzewo albo krzaczka wsadzić na swej ziemi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 18.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witajcie ! Muszę przyznać że trochę się tu zaniedbuję - ale wiecie jak jest w nowej pracy nie mogę siedzieć na necie i tym bardziej że wszystkie monitory są tak ustawione że jak szefostwo wchodzi to wszystko widzi. Więc nie mogę sobie pozwolić na pisanie w czasie pracy. Postaram się zaglądać jak najczęściej popołudniu albo wieczorami jak tylo dzieci pozwolą. Pozdrowionka - chyba wdepnę do OBI tym bardziej że mam blisko. Przydałoby się jaki drzewo albo krzaczka wsadzić na swej ziemi.... Powiedz szefostwu ze ogladasz strony internetowe w ramach podwyzszania kwalifikacji zawodowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 18.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witajcie, piekny dzień sie zrobił , choc rano było zimno u mnie o 6.00 -2 , kto da wiecej Merit - dzisiaj rano poszalałem troche w Obi przy Wielickiej, bo duza przecena 50-80% i nakupiłem troche roslinek (cisy, jałowce, tuje, okrywowe, wierzbę Oshi..... I już dość powiedziałem sobie na ten rok, bo wpadne w jakis amok zakupowo-ogrodniczy Myśle ,ze w sobote wszystkie znajda się w ziemii do zobaczenia ich "by the way" Trzymam kciuki za pogodę ,bo to już ostatni dzwonek na sadzenie roślinek . Kupowanie roślinek uzależnia ,a jeśli się ma naturę kolekcjonera ,to już po "ptokach".Byłam posiadaczką niezłej kolekcji ,a jak sprzedałam dom ,przed wydaniem go nowym właścicielom ,powykopywałam co cenniejsze egzemplarze .Teraz główkuję jak je przezimować , nie mogę ich posadzić na nowej działce ,bo nie ogrodzona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian Kornicki 18.10.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam grupy budujące z Krakowa i okolic.Jestem tu po raz pierwszy,ale pewnie nie ostatni. Powoli brnę przez gąszcz formalności i z utęsknieniem czekam na pozwolenie. Wniosek złożyłem miesiąc temu. Może jestem optymistą, ale gdyby się udało uzyskać pozwolenie w tym roku to chciałbym zapytać bardziej doświadczonych, czy warto na zimę zaczynać coś robić. Myślę o stanie zerowym. podobno w tym roku ma ne być zimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratkovitz 19.10.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam również budujących z Krakowa i okolic. Też jestem świeżym forumowiczem, budowę zaczynamy lada moment. Marian, dobrze, że nie jestem sam stan zerowy spokojnie powinieneć zrobić. przeszkodą jest tylko deszcz, przymrozki - raczej nie. my zaczynamy "teraz", tzn za parę dni (mam nadzieję, czekamy na koparkę) i chcemy zrobić przed zimą stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sail 19.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witajcie podobno w tym roku ma ne być zimy . Z takimi twierdzeniami to bym uważał, lata też miało nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.10.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Radek, no to trzymajmy nawzajem kciuki Jesteś i tak lepszy od nas o kilkanaście dni, bo my odebraliśmy pozwolenie wczoraj, a jeszcze musi swoje odczekać. Też chcemy zacząć zaraz na początku listopada, by postawić stan zerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Radek, no to trzymajmy nawzajem kciuki Jesteś i tak lepszy od nas o kilkanaście dni, bo my odebraliśmy pozwolenie wczoraj, a jeszcze musi swoje odczekać. Też chcemy zacząć zaraz na początku listopada, by postawić stan zerowy To tryzmam kciuki za nowych budowniczych. Nie ma nic lepszego niz budoanie domu! Nawet po urzedach uwielbiam chodzic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratkovitz 19.10.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Słoneczko, oczywiście, że trzymamy Madd, dzięki za wsparcie mentalne. przy okazji - pytanie do Słoneczka, jak się znaleźć na tej mapce? Madd - rzeczywiście, chodzenie po urzędach celem załatwiania formalności budowlanych cieszy niesamowicie, ale czasochłonne jest przeokropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 madd, ratkovitz zazdroszczę wam! Rozumiem, że nie macie do czynienia z wydziałem budownictwa w Wieliczce? Jedna wizyta tam może wyleczyć z miłości do urzędów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts