yemiołka 24.07.2002 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 On 2002-07-23 10:11, dobrzykowice wrote: to mogą prędzej czy później skrzypieć i zdradzać ew. kochanków (kochanki) iii, na kochanków to mamy osobne wejście [będą drugie schodki w korytarzu] - wszak o takich rzeczach trzeba pamiętać już w fazie koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.07.2002 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Yemiołka - czy macie wspólne wejście dla kochanków Lepiej jakby każde z nich wchodziło osobnymi wejściami, bo mogą się sami sobą zainteresować i nici z zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.07.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 eee, wtedy znajdziemy sobie nowych ps. dolazła do grupy moja emalia?? cosik mi error wyłazi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.07.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Nie wiem czy grupka, ale Frankai dostał. Czy ta ankieta to anonimowa czy służy znajomym włamywaczom do sprawdzenia stanu budowy i zasobności portfela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.07.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 oczywiście, że dla złodziei, no co Ty?!inaczej by im się nie opłacało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.07.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Yemiołka - no to ile Ci odpalają za reklamę? Ci złodzieje ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.07.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 flaszkę - ma się rozumieć. ================== kurczęęę, człek się stara, żyły wypruwa, emalie produkuje, pamięta, pozdrawia... a ludzkość go z buta!! no co za brak kultury! <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: yemiołka dnia 2002-07-24 13:04 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.07.2002 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Yemiołka - kto Cię z buta? Zaraz mu dokopię. PS. Coś Ci ten diabeł nie wyszedł. Może nie było powodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.07.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 On 2002-07-24 12:28, Frankai wrote: Yemiołka - kto Cię z buta? Ty, potworrro, rzecz jasna! PS. Coś Ci ten diabeł nie wyszedł. mi by nie wyszedł?! ps. trzymajta kciuki, żeby nam strop na łeb nie spadł - właśnie go leją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.07.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 a nie zapomniałaś go podstemplować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.07.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 On 2002-07-24 13:37, dobrzykowice wrote: a nie zapomniałaś go podstemplować ? a co ja, pani z poczty jestem, że mam stemplować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Hej!Zaczynam budowe w okolicach Wrocka, w przyszlym tygodniu mam podpisac umowe na wykonanie stanu surowego zadaszonego i ruszyc gdzies za 2 tygodnie. Przeczytalam pare ostatnich ston grupy wroclawskiej i ciesze sie ze jest miejsce gdzie mozna pogadac o tym czy o tamtym. Czy mozna dolaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.07.2002 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ivonesca - jasne, że można. Jeżeli nie czytałaś całości tego wątku, to informuję, że Yemiołka jest zarządcą i ma listę z naszymi danymi, bo czasem się trzeba o czymś poinformować emalią,SMS lub telefonem. Skontaktuj się z nią przez "Prywatne wiadomości". Informuję też, że na wiele rzeczy musisz tu patrzyć z przymrużeniem oka. Yemiołka - jeżeli już to "Ty potworze" a nie "potworrro". Nie zmieniłem jeszcz pci i oficjalnie dementuje jakiekolwiek pogłoski, że do tego może dojść. Ty ... ty ... zielony Ufoludku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 dzieki Frankai.zaczelam czytac od poczatku, ale widze ze jestescie bardzo tworczy i przeskoczylam po paru srtonach gdzies w okolice czerwca i spotkania u Yemiolki. dzieki za info o bazie u Yemiolki. Yemiolka - coz za fantastyczny dziennik - ten czytalam od poczatku i jestem pelna podziwu (sorki ze pisze to co inni, ale jak tu nie pochwalic jak usmialam sie niezle )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.07.2002 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 qrcze a może by tak wprowadzić jakies wkupne ? np. jeden worek cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.07.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 hej, hej,o maly wlos bylabym twom sasiadem, a Ty tutaj o wkupnym....bylam o krok od dzialki w Nadolicach, ale w koncu wyszly polnocne okolice Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.07.2002 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2002 za to że zmieniłaś zamiary stawka ulega podwojeniu czyli dwa worki cementu lub zamiennie worek zaprawy ciepłochłonnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.07.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2002 Dobrzykowice - co to za wkupne? Odstraszacie nowych i zdaje się, że chcecie zagarnąć to wkupne dla siebie a Wy same jeszcze nie opłaciłyście wkupnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.07.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 No co Ty Frankai, przecież prawo nie moze działać wstecz A tak wogóle to powiedz czy podoba Ci się moja propozycja mordki dla ciebie (patrz wątek yemiołki "1000!") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.07.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 W Polsce może. Nie zauważyłeś jak ciekawe mamy prawo?Tak naprawdę nie przywiązuję wagi do licznika ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts