Ivonesca 23.12.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 WITAJCIE !!!!! moja kochana grupo czy wiecie że ogrzewanie hula, światło jest, rzeczy przewiezione.......czyli......swięta w NOWYM DOMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś trzeba tylko kupić choinkę wielgaśną, bo w salonie pustki pozdrawiam wszystkich cieplutko i świątecznie dachowiec - wysyłam raz jescze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.12.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 WITAJCIE !!!!! moja kochana grupo czy wiecie że ogrzewanie hula, światło jest, rzeczy przewiezione.......czyli......swięta w NOWYM DOMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!! dziś trzeba tylko kupić choinkę wielgaśną, bo w salonie pustki pozdrawiam wszystkich cieplutko i świątecznie super Ivo!! wiem co to znaczy, ja już drugie we własnej chacie , to jezd pięęęękne! wszystkim Misiom "marki >>Miś<<";) , czyli całej drogiej gruppie WESOŁYCH ŚWIĄT życzę, najlepiej przed własnym kominkiem! buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.12.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 yemiołka - udało się, udało co prawda wszędzie kartony, ale co tam grunt że u siebie PS. Kominek hula ....jest super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.12.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 iiiiiiii, kartony wszędzie to ja mam po roku mieszkania [dziś roczek minie o 22:00!!!!] ze względu na znaczny brak mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.12.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 no to gratulacje z okazji roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.12.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 dzięki! ...nawet podwójne, bo synuś właśnie skończył roczek! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 23.12.2003 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2003 Wszystkim wrocławskim i okołowrocławskim i forumowym budowniczym życzę aby Wasze domy rosły szybko jak na drożdżach, aby były piękne jak Wasze marzenia, były cieplutkie jak kołderka, a w środku niech będzie miłość, spokój, zdrowie i radość. Życzę Wam Świąt Bożego Narodzenia w nowym domu (tych najbliższych lub tych kolejnych) i wśród kochającej rodziny, pod piękną, pachnącą choinką i przy stole pełnym pyszności.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.12.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 dziękuję Asiu dla Was również najpiekniejsze życzenia swiąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.12.2003 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2003 Wesołych Świąt życzę wszystkim WROCŁAWIAKOM Jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.12.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 witam po świętach wyglądając zza kartonów chyba uda mi się wziąć urlop to może jakoś sie odgruzuję a Nowy Rok pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 01.01.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Wszystkim z Wrocka i okolic naj, naj w nadchodzącym roku.Tymczasem nie mając jeszcze fundamentów wybraliśmy już okienka firmy FILA. Są ładne jak Gebauera ale sporo tańsze... Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 witam po świętach wyglądając zza kartonów chyba uda mi się wziąć urlop to może jakoś sie odgruzuję a Nowy Rok pozdrawiam wszystkich serdecznie Ivo gratuluję, jestem naprawdę pod wrażeniem. Wyprzedziłaś mnie o conajmniej jedno okrążenie Ja popełniłem (a włąściwie moja żona) klasyczny błąd inwestora - nie mierzyłem sił na zamiary no i teraz odbija mi się to czkawką Acha i jeszcze jedno, trochę tajemnicze ... jeżeli mnie nie widzisz to wcale nie znaczy że mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.01.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 "... jeżeli mnie nie widzisz to wcale nie znaczy że mnie nie ma ..., ale że wcisnęłem na swój biedny łebek czapkę niewidkę" Dobrzyk, dostałeś czapkę i szalik pod choinę? Witojcie po roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.01.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Ja popełniłem (a włąściwie moja żona) klasyczny błąd inwestora - nie mierzyłem sił na zamiary no i teraz odbija mi się to czkawką nooo, ale przynajmniej będziemy mieli gdzie imprezować, jak już udostępnicie światu swój Wielki Saloon :) [na czkawkę szklanka wody duszkiem ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.01.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 witaj yemiołka skąd wiesz ? Czapka niewidka jest wprost idealna w momencie jak przyjdą komornicy albo inne typy domagające się pieniędzy Jeszcze chwilka cierpliwości , może na wiosnę ? kl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaR 06.01.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Wszystkim z Wrocka i okolic naj, naj w nadchodzącym roku. Tymczasem nie mając jeszcze fundamentów wybraliśmy już okienka firmy FILA. Są ładne jak Gebauera ale sporo tańsze... Wszystkiego najlepszego! Dachowiec - możesz mi dać namiar na tą firmę. Ja (również jeszcze bez fundamentów ) zastanawiam się wstepnie nad Urzędowskim. Ale tylko na podstawie ofert cenowych z kilku firm. Czy te okna są drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaR 06.01.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Ivonesca - moje najszczersze gratulacje! Tak Ci zazdroszczę, że aż! Moim największym osiagnięciem do tej pory jest zakopanie topora wojennego w sprawie budowy z moim Szanownym Małżonkiem: --> . I tak na razie trzymam. Mam nadzieję, że też będę mogła w przewidywalnej przyszłości mieszkać na kartonach we własnym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HankaR 06.01.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Powiem tak: oczywiście, że nie wszyscy Polacy są złodziejami ale tych, którzy nimi są jest stanowczo za dużo. Co prawda to prawda, .... z trójkątną gwiazdą ? Co to za marka ? Gdyby nie to, że trójkątna to mogłaby byc gwiazda szeryfa... A może i jest, tylko deczko uszkodzona...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.01.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Witojcie ! Repatriacja zakończona, Sławek z żoną na nowych włościach, choć nie było łatwo . Muszę powiedzieć, żę jestem pod wrażeniem Sławkowej chałupy. Chwilowo ma utrudniony dostęp do netu, ale z pewnością jak się wygrzebie z kartonów , pewnikiem się odezwie Pozdrawiam wszystkich i wzywam do zaprzestania marudzenia, bo już nikt TU nie zagląda Uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.01.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Dachowiec - możesz mi dać namiar na tą firmę. Ja (również jeszcze bez fundamentów ) zastanawiam się wstepnie nad Urzędowskim. Ale tylko na podstawie ofert cenowych z kilku firm. Czy te okna są drewniane Z urzędowskim bym uważał, sam nie miałem z nimi kontaktu ale sporo słyszałem od innych, m.in tutaj na forum. Z reguły nie były to pochlebne opinie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts