aka 25.08.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 aka - jak tam? kopie? Kopie, kopie i to jak. Az strach pomyslec co to za ostra babka będzie (bo od wczoraj juz znamy płeć)... W domu robota idzie pełną parą bo mi się juz marzy werandowanie na nowym tarasie A temat drzwi tez mnie interesuje - drzwi zewnętrznych. I z tego co mowicie wynika ze na Avicenny pojedziemy oglądać nie tylko wanny ale i drzwi...Chyba ze ktos moze doradzic jeszcze jakis sklep/producenta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.08.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Acha - i dodam jeszcze- ze jak wczoraj tak wyjechaliście z tymi ciachami to chodziło za mną cały dzień a po 20.00 pojechałam do sklepu po napoleonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 aka - gratulacje, dziewczynki są słodkie mądre i nie rozrabiają tak jak chłopaki (mój młodszy synalek na przykład) Wczoraj popełniliśmy ten błąd że zabraliśmy go ze sobą na budowę. Biegał gdzie się dało, a jak do niego wołaliśmy "Misiu nie wolno, wracaj" uciekał w przeciwną stronę - prosto do rowu melioracyjnego, gdzie chował się w krzakach, śmiejąc się oczywiście w głos. Synalek koniecznie chciał podejść do betoniarki, czekał więc zawsze na moment aż sie odwrócimy, żeby cichutko podejść (podbiec raczej, bo on nie uznaje chodzenia )Złapany robi niewinne minki i tuli się do mamusi, ze niby taki grzeczny co do ciastek - jak za tobą chodzą słodycze to musisz koniecznie zjeść bo oznacza to że twój organizm bardzo tych napoleonek potrzebuje Drzwi - p. Cerkawski (Czerkawski?) tel 343 94 29, powołaj się na koniecznie na panią Jolę Jarosz z firmy Prym Pol Gdzie na Avicenny sa wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 witam,jam nie góral ino parę lat mieszkam na Ołtaszynie i wiem jak to jest z pogodą w tym rejonie,co do soboty to nie wiem jaka będzie pogoda w rejonie Żarowamiłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.08.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 pomysle nad tym, wieżyczki mi sie nie podobają ale może dodatkowy punkt strzelniczy z działka automatycznego od strony sasiada a tak na marginesie to podoba Ci się moja dachówka? o ile dobrze pamiętam masz czerwoną karpiówkę ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 witajcie aka - w piłkę będzie grała czy co, że tak kopie potwierdzam zdanie Beaty - dziewczynki są grzeczniejsze i układniejsze...przynajmniej w dzieciństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 ale to jest zależne od genów dzieciaka. ja mam córe 8lat i poza chęcią do jedzenia nie mam z Nią zadnych póki co kłopotów, mam syna 22mies - latające tornado, je więcej ode mnieale moi znajomi mają dwie córki - 8 i 5 lat i takie rozrabiary z nich, że głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 wojtek - tak naprawdę pewnie jest tak jak Ty mówisz jednak u mnie po prostu sprawdziło się że córka była spokojna w dzieciństwie...teraz zaczynają jej wyrastać powoli różki (12 lat) ... za to syn, teraz 4 latek, to prawdziwy chłopak - nic tylko samochody i samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Mój synek nie je bo nie ma czasu - ma bardzo dużo różnych zajęć, zresztą nie jest w stanie wytrzymać na jednym miejscu przez dłużej niż 3 sekundya córeczka w jego wieku to już zaczynała mówić, a on nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 BK - z mówieniem miałam to samo...podobno to normalne ...jakies leniwe te chłopaki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 mój mały się budzi i od razu pozycja pionowa i patrzy co tu można zmajstrować, zamiast chodzić wciąż biega co często kończy się kolizjami bo nie wyrabia na zakrętach ale chłop jest z gumy i idzie dalej, gadac mu się nie chce bo to szkoda czasu. córa w jego wieku to gadała jak najęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Wojtek, będziesz na spotkaniu w Żarowie z synkiem? To może nasze chłopaki będą się razem goniły? Byle się nie pobiły I byle nie wpadły do tego ogniska z baranem Mój Michaś zawsze próbuje dotkąć grilla na imprezach vardo - co ty na to? Można z takimi gostkami przyjechać na kulturalne spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 BK,nie wiem czy będę w sobotę bo mam małe problemy rodzinno - zdrowotne i być może będę musiał pojechac w gorzowskie w odwiedziny szpitalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 25.08.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ale sie miło zrobiło. Fajnie poczytać wasze perypetie z dzieciaczkami. A o budowaniu to dzisiaj nic nie będzie? Wojtku, jak tam dach, poszło trochę do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 hej kapelusik,pogoda służy wszelakim pracom budowlanym ale nie wiem co u mnie bo nie mam jak dziś podjechać póki co,musisz się dorobic pociechy by móc podzielić się własnymi doświadczeniami z dzieciaczkami uroczymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Kochani, ja pozwolę sobie wystąpić w imieniu vardo i nie przyjmuję do wiadomości że was nie będzie ja sama staję na głowie i ściągam córkę z wakacji w piątek żeby być w sobotę kapelusik? Wojtek? drugi wojtek? yemiołka? aka - może juniorka pozwoli? buniek - przyjedź pokazać maluchy Macblach apa, zara, ad7, Wiech, Betka no i wszyscy "podglądacze" no i stara gwardia rozumie się weterani w bojach - ivonesca - choć na chwilkę? dobrzykowice, Smok, Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 BK,jesli o mnie chodzi to jeszcze nie wiem, ale trudno mi powiedzieć rodzicom, że nie zawiozę ich do rodziny bo jade na barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapelusik 25.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Mnie na 100% NIE będzie.Wyjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.08.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 BK - ja to jak zwykle z chęcia bym pojechała ale wyszło mi tak że będę miała najazd rodzinny przyjedzie szwagierka z dzieciakami moimi i drugiej szwagierki...no i głupio mi jechać z domu, gdyż przez ostatni tydzień moje dzieciaki u niej były ...i chyba do tego wszystkiego dołączy teściowa ...kurczę, to może jednak się wyrwę na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.08.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Jasne - teściowa dzieci popilnuje albo zosta teściwą w domu samą na swobodne dokonanie oględzin i wizytacji a sama z dziećmi przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts