Wojty 05.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 kasztanka, mieszkam na Ołtaszynie, pracę mam przy Parku Południowym, moja Zona przy rondzie PowstŚl., szkoła i przedszkole póki co pod nosem, wybór centr handlowych spory, więc rzadko ostatnio przejeżdżam linie dworca gł, stąd tez ukierunkowanie na te tereny - z bielan w ciągu 7min jestem w pracy, moja jedzie 10min - po co miałem szukac działki np w Kamieńcu? jasne masz racje - popieram ja mieszkalam na biskupinie, teraz kolo pl. Kromera a dzialka w Dlugolece - troche przypadkowo ale pasuje mi w 100% chociaz na bielany bede miala ho ho ho albo dalej - no chyba ze zrobia obwodnice, ale nie licze ze szybko hi hi hi No widze Kasztanka, ze ty tez sobie niezle te dojazdy zorganizowalas A prace macie tez tak blisko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.02.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 No widze Kasztanka, ze ty tez sobie niezle te dojazdy zorganizowalas A prace macie tez tak blisko?? no nie bardzo ..... zalezy dla kogo moj maz bedzie mial troche daleko do pracy, a ja nie pracuje we wrocku, tylko jezdze sobie po polsce wiec mi to rybka .... tym bardziej ze teraz nie bede jezdzic po polsce tylko wozkiem po osiedlu hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 05.02.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 A ja sie dodzwonilam,a le dopiero popoludniu - to chyba byl nr do domu prywatnego... odebrala jaks mila kobitka, troche mi poopowiadala, ale przede wszystkim odeslala mnie na strone internetowa http://www.dojrzewalnia.pl - Hej ja też się dodzwoniłam wczoraj po południu i byłam już na tej stronie. Jak podejmę decyzję, to dam Ci znać i umówimy się na znak rozpoznawczy, np. hasło: Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 A ja sie dodzwonilam,a le dopiero popoludniu - to chyba byl nr do domu prywatnego... odebrala jaks mila kobitka, troche mi poopowiadala, ale przede wszystkim odeslala mnie na strone internetowa http://www.dojrzewalnia.pl - Hej ja też się dodzwoniłam wczoraj po południu i byłam już na tej stronie. Jak podejmę decyzję, to dam Ci znać i umówimy się na znak rozpoznawczy, np. hasło: Murator fajnie by bylo sie spotkac - ja narazie jeszcze probuje zwerbowac inne kolezanki bo samej mi sie tam nie chce isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.02.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 A zmieniajac troche temat - kto z was sie zjawi na zjezdzie Muratora 5 marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.02.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 a o co chodzi w tej dojrzewalni? bo jestem off topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.02.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 A bylas juz na stronie "dojrzewalni"? Oni organizuja takie wfestiwale, w ramach ktorych sa warsztaty, nppsychologiczne ("Być sobą" "Kobieta ważna dla siebie" "Otwórz oczy na Siebie samą")społeczno-filozoficzne ("Nowe spojrzenie na pieniadze!" )praca z ciałem (joga, pilates, Antycellulit gimnastyka)taniec (Funky jazz, "Taniec źródłem wewnętrznej energii i radości" "Tańce irlandzkie" "Warsztaty twórczego tańca pt. "Kobieta tęczą otulona" ")plastyka ("Finezja na stole" "Czarodziejskie lustro – warsztaty mozaiki" "Warsztaty Kwiatowe" "Lampiony z flizeliny" "Zaklęte w glinie ")muzyka ("Kobiece rytmy – warsztaty bębniarskie dla kobiet " "Niech przemówią bębny") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.02.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Ja mam zamiar wybrac sie glownie na warsztaty palstyczne, bo uwielbiam takie rzeczy a poza tym przyda mi sie pozniej, jak przyjdzie urzadzac domek. A poza tym chyba dobrze mi zrobi poprzebywanie w gronie samamych bab - jak wspomnialam juz wczeniej po tylu latach na PWr i po 8 godzinach pracy z samymi facetami naprawde rajcuja mnie takie babskei nasiaduchy A propos moj Wojcio obawia sie ze to jakos sekta bab... ale po minucie namyslu powiedzial ze kupi mi karnecik na warsztaty na moje urodzinki (bedzie minie mial caly weekend z glowy . Ja osobiscie sadze ze to troche pachnie Warszawka - bo takie rzeczy sa trendy ... Ale co by nie bylo chetnie gadniki polepie - moze mi wyjda takie fajne jak Hadraadae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 06.02.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Witam Wszystkich serdecznie. Już dłuższy czas przyglądam się forum muratora, poczytuje to i owo. A budować zamierzamy, więc trzeba pisać Mam nadzieję, że dołączę do was i że dostanę kilka wskazówek, rad i porad:) D08 parterowy mamy zamiar postawić w Oławie. Jak zybko to się okaże i jak czas pozwoli. Chciałoby się już, teraz..... Mam pytanko, znalazłam ofertę Jopka na dachówkę karpiówkę za około 1,10 pln za sztukę. Czy mieliście styczność z takową, co sądzicie, co polecacie? Pozdrowienia Teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 06.02.2005 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Witam!! Nie wiem co się dzieje, bo nie jestem wtajemniczona, ale tylu forumowiczów przeglądających forum to jeszcze nie widziałam. Czyżbym czegoś nie wiedziała PS. Przecież to niedziela i prawie noc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 06.02.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Betka - właśnie obgaduję tę dziwną anomalię na czacie - wtajemniczeni twierdzą że forum zwariowało, i że wszystko wskazuje na to, że ta liczba (480 gości) nie jest prawdziwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 07.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam Wszystkich, nowy tydzień nam się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 witam w zimny poniedziałek,u mnie rano było -15, a jak u Was było z ranka?Molly,dzielnie stawiasz czoła wyzwaniom od samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 07.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 u mnie -11 w autku nastwiłam grzanie paluszków (u rąk) na 28 stopni jak zaczęło parzyć w łapki, zredukowałam do 25 stopni (Celsjusza) ale odpaliło autko bez zająknięcia i to na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dzień dobry! Widze że mimo mrozu już powstwali niektórzy i musieli dojechać do swoich biurek Ja niestety też! Ale maja fajnie Ci co nie muszą wychodzić z domu niestety nie mam talentów pozwalających mi na pracę w domu i muszę z niego wyłazić na ten 15 stopniowy mróz. pocieszm sie tylko że do wiosny coraz bliżej Mam pytanie; czy ktoś może wie - czy jak przy takim mrozie jak dzisiaj będą mi zakładać (naciągać) siatkę na słupki to jak zrobi się ciepło to nie będzie mi wisieć na tych słupkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 07.02.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 A u mnie to termometr cosik oszukuje, bo wskazywał -8 za oknem Wojtek 62 Jak się zmęczę to skorzystam wirtualnie z Twojej kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Molly,serdecznie zapraszam - mała kawka też się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 07.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dzień dobry - pozdrawiam serdecznie z ciepłych domowych pieleszy Natka - wydaje mi się, że siatka nie powinna wisieć, bo przecież jesli się ją zakłada w lecie, to przy mrozie nie pęka? Chyba te rozprężenia materiału nie są aż takie duże, albo jakoś się kompensują? Całą niedzielę czytałam w Muratorze o ogrzewaniu. Skutek: nie mogłam zasnąć Dużo mądrzejsza się nie czuję A na domiar złego mam w domu GRYPĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.02.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ho ho witam serdecznie widze ze sie towarzystwo na kanapy kladzie hi hi hi hi milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 07.02.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Hadraadaeszpikuj sie jakimis tabletkami zeby Ciebie nie dopadłoa propos ogrzewaniana działce nie mam gazu, wiec myslałam o butli na propan butan( choc wiem ze to nie jest najtansze).Mój -mam nadzieje-wykonawca mówi zebym zastanowiala sie nad olejem opałowym, bo jest taniej.Przegladałam stosowne watki na forum i wynika z nich,że cena oleju i gazu płynngo jest porównywalna- wiec skąd maja byc te oszczednosci?Chyba ze np. litr oleju ogrzewa lepiej , skuteczniej niz litr gazu....nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts