Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Nie , u mnie jakiś pan Tasiak (chyba nie pomyliłam nazwiska) - dość tanio było, jeszcze nie mamy odbioru

Przy odbiorze okaże się czemu było tanio.... :D

Tfu, tfu :D

Przepraszam Beata, mam dzisiaj głupawkę :D

Tomek

to wcale smieszne nie jest :evil:

jak jeszcze się coś sypnie z wodą to chyba pójdę się upić z rozpaczy

na razie to same porażki - co jeszcze można schrzanić?

żeby sobie poprawić humor umówiłam się z panią architekt - zaczynam marzyć o pięknym kominku

https://forum.murator.pl/topic/280433-grupa-wroc%C5%82awska/page/453/#findComment-8515375

Witam GRUPĘ.Pozdrawiam nowe twarze na tym forum.Mam pytanie czy znacie może ceny działek w Kamieńcu, Gajkowie, Dobrzykowicach.Mój znajomy chce się budować w tych okolicach działka ok 1000 m/2.Jeżeli znacie taką do sprzedania dajcie znać.Sam zastanawiam się co ja będę robił po ukończeniu tego domu.Najlepiej budowałbym następny dla dobrego samopoczucia :wink: Brak mi co prawda kasy ,ale mam mieszkanie własnościowe które mogę sprzedać i zacząć budowe.Następnie sprzedać ten obecny i kontynuować budowę następnego.Pozdrawiam Wiech

Na "moim osiedlu" wlasciciel ma jeszcze do sprzedania chyba ze 3 dzialki, niestety cena jest odstraszjaca!!! - mi sie udalo kupic jeszcze po normalnej cenie, ale to bylo rok temu :)

obecnie chce 100zl/m+22% co daje 122zl/m2

Poza tym jek szukalismy dzialek w okolicy (ok. marca-kwietnia 2004) to natrafilismy na faceta, ktory wlasnie robil droge do swoich dzialek (bylo ich chyba ok 10). To bylo tez w okolicach "SM Kamieniec"-ul. Jesionowa. Nie wiem ile chcial za m2 bo on sam jeszcze wtedy nie wiedzial :). Ten facet nazywal sie Król. Jak chesz to mam nr tel do niego- moge przeslac na prv :):)

https://forum.murator.pl/topic/280433-grupa-wroc%C5%82awska/page/453/#findComment-8515370