tab 19.03.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kasztanka, naprawdę, nie ma sensu tam iść, to już wiem na pewno, będę mądrzejsza i kolejny Tarbud ominę taaaaaakim łukiem.Totalna żenada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.03.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 BK, wracaliśmy z Tarbudu i zajrzelismy do Gajkowa, domków jak grzybów po deszczu. Chcieliśmy z bliższej odległości Twój domek obejrzeć, ale bez terenówki czy kaloszy to nie ma co podchodzić. Droga dojazdowa cosik lekko rozmoknięta. Mogliśmy tylko oko nacieszyć widokiem z drogi Pozdrowienia sobotnim wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kasztanka, naprawdę, nie ma sensu tam iść, to już wiem na pewno, będę mądrzejsza i kolejny Tarbud ominę taaaaaakim łukiem. Totalna żenada.... kurde a ile sie za wejscie placi??? a wy na jakim etapie w budowie jestescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 19.03.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Kasztanka, naprawdę, nie ma sensu tam iść, to już wiem na pewno, będę mądrzejsza i kolejny Tarbud ominę taaaaaakim łukiem. Totalna żenada.... kurde a ile sie za wejscie placi??? a wy na jakim etapie w budowie jestescie? Wejście 8 zeta, ulgowy 4,jest jeszcze opcja 'bilet rodzinny', ale nie pamiętam ile kosztuje. Jak się dobrze zakręcisz to i bez biletu wejdziesz. Nasz etap budowy to czekanie na pozwolenie i w kwietniu chcemy zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 19.03.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 My tez byliśmy na targach i to nawet 2 razy , tzn ja bylam tylko raz w piatek na godzinke po pracy, a Wojcio buszowal tam dzisaj caly dzien; gdy ja bylam na wykaldach :D Co do wielkosci targow, to az zal mowic - niewiem czy to jest chocby 10% tego co bylo w latach 1997-2000 :(. Nawet tamtego roku bylo wiecej tego wszystkiego. A co do "jakosci" to chyba nie bylo jeszcze tak zle, choc nie mowie ze tego oczekiwalismy . Nam sie udalo skontaktowac z tymi co chcielismy. Zostawilismy nasze "zapytania ofertowe" chyba w 4 hurtowniach. Wojcio przegadal troche czasu z panem z Terbudu z Wolowa nt stropu. Pogadalismy troche tez o kominakach - nie wiemy do konca co wybrac - Plaszcz czy DGP... Poogladalismy okna Wojcika - slyszlam kiedys nawet dobre opinie o nich. Wojcio wzial namiary od firmy produkujacej luksferyty - znalam juz kilka firm, ale o tej jeszcze nie slyszelismy , podobno maja ardzo ciekawy asortyment Ogolnie podjescie do klientow bylo rozne, jedni faktycznie z piffkiem raczej nie przejmowali sie indywidualnymi odbiorcami, ale inni gdy widzieli ze mamy zatwierdzony projekt i przychodzimy z konkretnymi pytaniami i zestawieniami materialow bardzo chetnie z nami rozmawiali. Generalnie tegoroczne targi nie sa szczytem mozliwosci, ale i z nich mozna "cos wycisnac". My nie mamy czasu lazic po hurtowniach, a tu mielismy kilka naraz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 19.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 My weszlismy w 2 na rodzinny za 15 zl - 1zl do przody - bedzie prawie na pol piffka, na oblewaniu budowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.03.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 Poogladalismy okna Wojcika - slyszlam kiedys nawet dobre opinie o nich. Ja mam okna i drzwi wójcika, co do jakości nie mogę im nic zarzucić ale obsługa prze ta firmę pozostawia wiele do życzenia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.03.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Poogladalismy okna Wojcika - slyszlam kiedys nawet dobre opinie o nich. Ja mam okna i drzwi wójcika, co do jakości nie mogę im nic zarzucić ale obsługa prze ta firmę pozostawia wiele do życzenia :/ Takie opinie, jak twoja tez slyszelismy , ale narazie tym sie nie przejmujemy, bo okna bede kupowac najwczesniej za rok, w tym roku tylko stan surowy otwarty . A poza tym przy wyborze okien przede wszystkim najbardziej bedzie mi zalezalo na ich jakosci . A moze do tej pory zmienia ludzi odpowiedzialnych za kontakty z klientami, a jak nie to kupie plastiki :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monbor 20.03.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 W Dobrzykowicach, ale chyba jestem na mapie przynajmniej kiedys byłam.Ja w pracy to ukratkiem zagladam, bo w pracy tylko zaprzyjaźnione osoby wiedza ze się buduje. Chyba Cię nie ma albo ja nie dowidzam http://czajla.republika.pl/murator/wroclaw.jpg Rzeczywiscie mnie nie ma , a daje słowo ze byłam Domagam sie komisji śledczej!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrraaaaaaaaaa! Jestem na mapce! Polanka, wieeeeelkie dzęki! TO DLA MNIE PRAWDZIWY ZASZCZYT zwłaszcza, że jeszcze jestem tym mało udzielającym się forumowiczem /forumowiczką raczej/ Jak dotąd chłonę i przeglądam forumowe info tak na rok wstecz/coby Was nie zadręczać pytaniami na które opowiedzi już padły../ ... ... a serio - to lepsze niż niejedna powieść /dziś na przykład przedłożyłam Klub Wrocławski nad najnowszą Chmielewską - i nie żałuję / Polanka - jeśli mogę mieć nieśmiałą prośbę ... mój nick na mapce (Chwałowice) niecnie przesłania nicka mojego sąsiada miwola...kiepsko trochę... boję się mocno o dobrosąsedzkie stosunki, rozumiesz... udałoby się tak namalować nas na mapce, coby oba dwa były widoczne ??? Z góry serdeczne dzięki! Mocny uścisk dla wszystkich! -/ z moją "budową" jestem dopiero w fazie omdlenia po pierwszej wycenie projektu...właśnie uświadomiono mi, że mała fala na dachu może mieć wartość luksusowej podróży dookoła świata/ Uścisk, mon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 21.03.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witaj mon proponuje zaopatrzyć sie w sole otrzeźwiajace i tak na wszelki wypadek nosić zawsze przy sobie,bo na kazdym etapie budowy sa one potrzebne a jaki projekt wybrałaś? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.03.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 WITAM WSZYSTKICH WIOSENNIE!!!!!! KOCHNI - WIOSNA NAM NASTAŁA - I W KALENDARZU I NA TERMOMETRZE (no, moze na termometrze mogloby byc troszku wiecej, ale dobre i to, przynajmniej snieg nie pada :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.03.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 dzień dobry WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 21.03.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Dzień Dobry wszystkim! Miłego tygodnia. Ach jakie piękne słońce, zeby jeszcze temperaturka nieco wyzsza - w niedziele ponoc ma byc nawet kole 20 C - nie moge sie doczekać. A u mie jakby przesilenie wiosenne - trza by kawke dozylnie zapodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 mmarysia, no 20 to chyba bedzie w naszych domkach/mieszkanakach , ale z tego co widze to naprawde zapowiada sie cieplutki tydzien http://pogoda.onet.pl/0,197,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 21.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A ja się bałam przyznać, że ... u mnie też chyba przesilenie wiosenne (nie wypada marudzić, bo naprawdę wiosna ). Co gorsze u mojego Dwulatka też W każdym razie zrobiłam dzbanek kawy , ciekawe czy pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 A ja z tej radosci z nadejscia wiosny kupilam wczoraj bukiet tulipanow !!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 21.03.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 WIOSNA No i doczekaliśmy się Wszystkim malkontentom którzy są niezadowoleni z targów mówie, że na drugi raz trzeba była skorzystać z oferty spotkania, ja osobiście jestem bardzo zadowolona chociaż nie z oferty jaką miałam okazje zobaczyć tylko z osobistego poznania WIECHA i miło spędzonego czasu. Chociaż i tak jakąś korzyść wyniosłam z targów - informacje na temat oczszczalni przydomowych. Choć chętnie dowiem się coś jeszcze od tych co już korzystają z takiego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.03.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witaj Narcyza, szkoda ze nie moglam sie z wami spotkac na targach - ale co ma wisiec nie utonie :D Fajnie, ze jeszcze ktos, "cos" wyniosł z targów . A pamietasz moze z kim rozmawialas na temat tych oczyszczalni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 21.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Witaj Narcyza, szkoda ze nie moglam sie z wami spotkac na targach - ale co ma wisiec nie utonie :D Fajnie, ze jeszcze ktos, "cos" wyniosł z targów . A pamietasz moze z kim rozmawialas na temat tych oczyszczalni?? Niestety musiałabym zjrzeć w ściągawki, które mam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts