yemiołka 01.04.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 last minute: kto chętny na kaffe/piwo dziś po pracy w miasteczku - po 17??? palec do tzw. budki! moja 2 połowa (Wojtego) umówiła sie z Had na 19 w Rynku na piffko (zabierają też swoje pierwsze połowy ) -- Wojty (właściwy) hmmm, no to właśnie mówię, że się będę nudzić do tej 19 gdyżponieważalbowiem, macie pecha , dowiedziawszy sie podstępnie, choć niechcący, o Waszej schadzcce, postanowiłam w niej uczestniczyć przez momencik, przy okazji wychodnego........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.04.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Woprz - a co Ty taki wrażliwy? Wiech- dziękuję za specyfikację taśmy zanotowałam. Yemiołka - miałaś być dla Wojtów "niespodzianka z torta" i popsułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 woprzTwój inspektor tak się Ciebie bał, że robił wszystko ponad normy,w chudziaku wystarczy położyć przy ścianie kawałki styropianu o gr. 1cm i jest gut, dylatacje i nacinania mozna robic przy dużych powierzchniach, mozna tez to rozwiązac dodając do chudziaka drutów juz w w betoniarni i ma się św. spokój.zapraszam do siebie - mam chudziak bez dylatacji na całym parterze gdzie jest przestrzeń otwarta ponad 100m2 i nie ma żadnej dylatacji i nie ma pęknięć ale mam druty w chudziaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 01.04.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Yemiołka - miałaś być dla Wojtów "niespodzianka z torta" i popsułaś mogliby dostać szoku, biedaczki, lepiej zapobiegać niż leczyć. a poza tym: nie wszyscy na raz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.04.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Wojtek - masz 100m2 bez jednej ściany działowej? Fajnie, będzie można robić ósemki na rowerze A cała powierzchnia domu ile, bo pewnie już pisałeś, ale moja pamięć jest bardzo zawodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.04.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ivo & Dobrz: wołam do Was na puszczę!! odzew! Ivo, puść mi swój aktualny mail, bo posiałam. najlepiej na gadu, bo skrzynie zapchane [/color] no, dobrze że na koniec dnia tu przydreptałam ....na szczęście zanim doliczyłaś do 10 wetknęłam palucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.04.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Wojtek - masz 100m2 bez jednej ściany działowej? Fajnie, będzie można robić ósemki na rowerze A cała powierzchnia domu ile, bo pewnie już pisałeś, ale moja pamięć jest bardzo zawodna. HAD Wojtek to ma ze 300 jak nic wiesz jak jest na Bielanach mniejszych się nie stawia Wojetk ale o tej działece koło mnie to ja mówiłem poważnie tiu sobie obejrzyj i co tylko chcesz od 27 do 13 http://budownictwo.archipelag.pl/chrzastawa/plan/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.04.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Hej, hej! A teraz dla odmiany 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 woprz,300 to ciut duzo ale z 250 będzie użytkoweja ile te działeczki kosztują i jak duże są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.04.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Woprz - a co Ty taki wrażliwy? Wiech- dziękuję za specyfikację taśmy zanotowałam. Yemiołka - miałaś być dla Wojtów "niespodzianka z torta" i popsułaś ejjj, o co tu chodzi?? Had, co to za spisek za moimi plecami?? Mialo byc kameralnie, milutko a tu sie cale zgromadzenie forumowiczow szykuje ja sie nawet nie przygotowalam - na cos takiego potrzebuje min. 1 tydzien - solarium, kosmetyczka, fryzjer... Had - i ty Brutusie przeciwko mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 woprz, 300 to ciut duzo ale z 250 będzie użytkowej a ile te działeczki kosztują i jak duże są? działeczki są mniej więcej (te opisane przez mnie) po jakieś 800 m2 ale zawsze możesz wziąć 2. Ceny aktualnej nie znam jakiś czas temu były po 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 HAD Wojtek to ma ze 300 jak nic wiesz jak jest na Bielanach mniejszych się nie stawia I Ty twierdzisz, że JA jestem złośliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 woprz, 300 to ciut duzo ale z 250 będzie użytkowej a ile te działeczki kosztują i jak duże są? hihi, a jednak powolutku,cichutko Wojtek zaczyna sie przekonywac do gminy Czernica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.04.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 had moje złośliwości w Wojtkiem są reżyserowane uprawiamy je sobie jeszcze od czasów "siennika" (a to o ile dobrze pamiętam był jakiś 1945rok) i międzysąsiedkiego spożycia. A wszystko po to żeby wnieść trochę życia i pozytywnej wiosennej energii na forum oraz niszczyć w zarodku wszelkie formy i przejawy nietolerancji, ksenofobii, klaustrofobii, homofobii, i w ogóle bii jako takich oraz popierać grilla, ognisko, browara przez płot jak żona nie patrzy i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Wojtowa - tylko spokój Cie uratuje . Yemiołka to nie jest CAŁE ZGROMADZENIE tylko jedna kobiałka i jakoś ją przekonam, żeby Ci wybaczyła, że nie poszłaś do fryzjera, na solarium.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.04.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Wojtowa, i napisz, proszę Cię, szybciutko, że Yemiołka jest mile widziana itp, bo jeszcze pomyśli, że nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.04.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 kierunek Czernicy na dzień dzisiejszy traktuje w formie inwestycji, może nawet w niedzielę sie tam przejadęwoprz,o której bywasz u siebie na rancho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.04.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 ojoj, Had wlasnie wrocilam do domku - nie widzialm twojego "apelu" ale mam nadzieje ze jeszcze zdaze!!!: Yemiołka - jestes baaaaaaaaaaaaardzo milo widziana!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 kierunek Czernicy na dzień dzisiejszy traktuje w formie inwestycji, może nawet w niedzielę sie tam przejadę woprz, o której bywasz u siebie na rancho? Hihi dobrze czynisz!! :D Moja dzialka jeszcze rok temu byla warta 60-70zl/m a teraz juz 120 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ojoj a Yemiolki juz chyba nie ma I nawet bidulka nie wie jak mile jest widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts