anndy 21.05.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Betty&M czy Wasz domek jest pierwszy czy drugi jadąc od Świętej Kaśki?? dzisiaj przejeżdzaliśmy ale chyba Was nie było - albo nie było Waszych sąsiadów Ipe! Betty&M pisała że ich jest drugi po lewej jadąc od Katarzyny. Jeśli jutro (w zasadzie to juz dziś) wybierzemy sie na rowerowy objazd gminy to z pewnością zawitamy do Smardzowa poptrzeć chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bet 22.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam grupę wrocławską niedaleko mam do Wrocławia, więc się przyłączę ... w tym roku chcemy zacząć budowę naszego domku ale na razie jesteśmy na etapie poszukiwań działki... czy ktoś z grupy wrocławskiej buduje domek szkieletowy ? pozdrowienia dla całej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.05.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Witam!! Namiary na schodziarzy i ludzi od co potrzebne na wczoraj dzięki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 22.05.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Asieńko podaje Ci nr. tel. do stolarza 357-08-41. mnie robił schody drewniane zabiegowe dębowe.Widziałem u niego w warsztacie schody debowe dla klientów (mnie sie podobały).Musisz jednak sama sprawdzić czy bedą Ci odpowiadały.Cena myślę że nie będzie taka wysoka. Wiech Kacha to sa namiary podane przez Wiecha co u mnie robił ten sam co u Ivoneski namiary znajdziesz w stopce u Dobrzyka Bardzo fanie wyglada parkiet te klepki to jakiej grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kacha to sa namiary podane przez Wiecha co u mnie robił ten sam co u Ivoneski namiary znajdziesz w stopce u Dobrzyka Bardzo fanie wyglada parkiet te klepki to jakiej grubości? kto co u mnie robił??? nie korzystałam z żadnego stolarza do podłóg/ schodów, więc nie wiem o kim piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.05.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Wrocławianie Drodzy - zostało nam 2-3 tony piasku rzecznego - chętnie oddam w dobre ręcę! Północno-wschodnia część Wrocławia (Pawłowice). zainteresowani - piszcie na priv! Pozdrawiam! witaj Gagato to Ty jeszcze istniejesz tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 23.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kacha to sa namiary podane przez Wiecha co u mnie robił ten sam co u Ivoneski namiary znajdziesz w stopce u Dobrzyka Bardzo fanie wyglada parkiet te klepki to jakiej grubości? kto co u mnie robił??? nie korzystałam z żadnego stolarza do podłóg/ schodów, więc nie wiem o kim piszesz? No pewnie że nie wiesz bo tak głupio napisałam chodzi o c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.05.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Kacha to sa namiary podane przez Wiecha co u mnie robił ten sam co u Ivoneski namiary znajdziesz w stopce u Dobrzyka Bardzo fanie wyglada parkiet te klepki to jakiej grubości? kto co u mnie robił??? nie korzystałam z żadnego stolarza do podłóg/ schodów, więc nie wiem o kim piszesz? No pewnie że nie wiesz bo tak głupio napisałam chodzi o c.o. aaaaaa, to teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 WItam w sloneczny poniedzialek! Śliczna pogoda - byle tak dalej! Moze jednak bedzie wiosna nasza? :D Szkoda tylko, ze u mnie klima nadal zepsuta i pokoju mam 17 brrrrrr w Witam nowych forumowiczów! EZ - kieyd pochwalisz się tymi nowymi schodami? Wojtek - jak tam wrazenia po komunii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Podaję namiary na firmę CO ADMARBUD, pan Mariusz Morżak, tel 502 327952 Powołajcie się na budowę w Gajkowie Nie chciałam ich chwalić dopóki nie zaczną, na razie zrobili wodę i kanalizę, wyszło super, i bardzo szybko, dokładnie. Niedługo centralne - ale myślę że też będzie OK. Sprzedają też piece CO - kupiliśmy Vaillanta w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej - Chrząstawa 23.05.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ludzie, ludzie, jeszcze miesiąc i będę miał prąd!! I to elektryczny!! Ledwo 2,5 roku czekania i juz kopią kabel!Wreszcie bede mogl wykanczac nie rozciagając najpierw 110 metrów przedłużacza!Bede sobie mogl zrobic kawe albo nawet herbate!Nawet nie wiecie jakie to szczescie. U sasiada juz stanela skrzyneczka ZK3. W sobote wlasnorecznie w euforii rozkulem swoją podmurowke w plocie, zeby elektrycy nie zmarnowali ani chwili przy zakladaniu mojej skrzyneczki. Podobno zeby podlaczyc sie do ZK trzeba miec odbior geodezyjny swojego odcinka przylacza - musiliscie energetyce pokazywac mapy z wrysowanym przylaczem, czy wystarczylo oswiadczenie geodety ze pomiary zaostaly dokonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.05.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Ludzie, ludzie, jeszcze miesiąc i będę miał prąd!! I to elektryczny!! Bede sobie mogl zrobic kawe albo nawet herbate! Gratulacje - takie rzeczy cieszą bardziej niż awans i podwyżka co do przedłużaczy - wczoraj pojechaliśmy do Domku, dzieciaki babrały się w piachu, a ja, z laptopem podpiętym do 60 m przedłużacza pisałam tłumaczenie na tarasie, na ławeczce zbitej z dech szalunkowych, laptop zaś spoczywał na stoliku z bloczków i desek podbitkowych ale nie mogłam sobie odmówić sobie ładnej pogody, grilla i dwóch łyków piwa na tarasie ja też chcę wreszcie prąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 [co do przedłużaczy - wczoraj pojechaliśmy do Domku, dzieciaki babrały się w piachu, a ja, z laptopem podpiętym do 60 m przedłużacza pisałam tłumaczenie na tarasie, na ławeczce zbitej z dech szalunkowych, laptop zaś spoczywał na stoliku z bloczków i desek podbitkowych ale nie mogłam sobie odmówić sobie ładnej pogody, grilla i dwóch łyków piwa na tarasie ja też chcę wreszcie prąd! No to ładnie to tłumaczenie może wyglądać po tym pifku ostatni ktoś przetłumaczył hasło reklamowe jakiegoś miasta "spotkajmy się" "Let's meat" pewnie też był relaks z pifkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 23.05.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 .....i nie było u nas nikogo Pewnie przez objazd drogi na Strzelin. Ruch przed naszym domkiem był taki, że czułam się jakbym robiła grila na Piłsudskiego w godzinach szczytu Pędzące maszyny to: niezliczona ilość osobówek, TIRów, PKSów i autobusów rejsowych np. do Pragi, Londynu itp. W przyszły weekend ma być już spokojnie objazd zniknie.... ewi właśnie będziemy ściągać w tym tygodniu szalunki z wieńca- Całą masę desek chcemy sprzedać za pół ceny jaką my zapłaciliśmy. Jeżeli jesteś zainteresowana napisz na priv. BK spotkanie z "Twoim dachowcem" juz się odbyło- szczegóły dogadane, cena chyba też Niedługo ruszamy do dzieła. BODO'wy to drewno, które mam na oku jest w cenie 650/m3 BRUTTO z dowozem na miejsce. A ty jakie masz drewno do sprzedania? Sosnę czy świerk- i jaką metodą impregnowane? A jeszcze jedno pytanie skąd pochodzi to drewno? Betty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.05.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 No to ładnie to tłumaczenie może wyglądać po tym pifku ostatni ktoś przetłumaczył hasło reklamowe jakiegoś miasta "spotkajmy się" "Let's meat" pewnie też był relaks z pifkiem Ja sobie wypraszam - toz to parę łyczków raptem, a nie było żadnego rzucania mięsem (let's meat) tylko duuuża umowa (mam nadzieję że nie pomyliłam kto komu płaci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.05.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 prognoza pogody na dł weekend czw temp. 30 opad.0 pt temp 30 opad 0 sob temp 32 opad 4,4 mm n tem 33 opad 0 a bodajbyś wtedy działkę kopał i po szyję w wodzie stał a napić się mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 23.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dzisiaj zakupiłam nowa cyfrówkę, zrobię zdjatko schodków. W weekend mamy chrzest w Kamieńcu o 11 więc będzie impreza a nie robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.05.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 prognoza pogody na dł weekend czw temp. 30 opad.0 pt temp 30 opad 0 sob temp 32 opad 4,4 mm n tem 33 opad 0 Woprz, mów do mnie jeszcze... (tylko o sobocie nie wspominaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dzisiaj zakupiłam nowa cyfrówkę, zrobię zdjatko schodków. W weekend mamy chrzest w Kamieńcu o 11 więc będzie impreza a nie robota. A jaka kupiłaś cyfrówke - my tez teraz się rozgladamy za czyms takim, coby zdjecia z budowy robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Poszukuję pilnie osoby która mogłaby wykonać podjazd pod garaż - ławy już wylane, zrobić taras (pod płytki, chudziak jest), trochę prac ziemnych, wykonanie ogrodzenia etc. - panowie zrezygnowali, teraz mamy trochę problemu ze znalezieniem ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts