marpa 08.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 KOBIETKI KOCHANE ALE TERMIN DO USTALENIA MOŻE PRZYSZŁA SOBOTA - 16.09.2006 GODZ. 17.00 W RYNKU BĘDZIE WIĘKSZOŚCI ODPOWIADAĆ ( JA NIE MAM PLANÓW) MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 co do przyszłego weekendu to będę wiedziała w poniedziałek czy dam radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hello budujący forumowicze! Czy ktoś ma kontener/barak/budę na budowie i już nie jest mu to potrzebne i chciałby odsprzedać??? Ja mam niepotrzebny Chetnie sprzedam To ten koło czerwonego auta http://images2.fotosik.pl/64/ad75slidy4v3yc1n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Wojty - wysłałam ci wiadomość na priva , doszła??? Anndy- ładny domek , napisz mi prosze jakie masz okna i gdzie kupiłaś KOCHANI , DRODZY INWESTORZY A MOŻE BYŚMY SIĘ SPOTKALI W JAKĄŚ SOBOTĘ W RYNKU , OGRÓDKI PIWNE JESZCZE DZIAŁAJĄ WIĘC NA PIWKO I CHWILE ROZMOWY CHYBA KAŻDY ZNAJDZIE CZAS MIMO NATŁOKU ZAJĘĆ NA BUDOWIE . CHCIAŁABY POZNAĆ TOWARZYSZY W NIEDOLI BUDOWLANEJ ,CZEKAM NA ODZEW !!!!! pozdrawiam MARPA moge przyjśc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 08.09.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Hello budujący forumowicze! Czy ktoś ma kontener/barak/budę na budowie i już nie jest mu to potrzebne i chciałby odsprzedać??? Ja mam niepotrzebny Chetnie sprzedam To ten koło czerwonego auta Oooo - super:))) A za ile go sprzedasz?))) Możesz napisać na pw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzka 08.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Wojty - wysłałam ci wiadomość na priva , doszła??? Anndy- ładny domek , napisz mi prosze jakie masz okna i gdzie kupiłaś KOCHANI , DRODZY INWESTORZY A MOŻE BYŚMY SIĘ SPOTKALI W JAKĄŚ SOBOTĘ W RYNKU , OGRÓDKI PIWNE JESZCZE DZIAŁAJĄ WIĘC NA PIWKO I CHWILE ROZMOWY CHYBA KAŻDY ZNAJDZIE CZAS MIMO NATŁOKU ZAJĘĆ NA BUDOWIE . CHCIAŁABY POZNAĆ TOWARZYSZY W NIEDOLI BUDOWLANEJ ,CZEKAM NA ODZEW !!!!! pozdrawiam MARPA chętna na spotkanie towarzyszka w niedoli się zgłasza dzisiaj coś mnie połamało w krzyżu i ledwo się ruszam. Macie jakieś sposoby na to cholerstwo? zachciało mi się zamiatać chudziak miotłą bez kija i chwasty wyrywać zgięta w pół to teraz mam ała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja też interesuje się szambem. Moi znajomi z firmy która sprzedaje przydomowe oczyszczalnie ścieków mają podobno kolesia co robi betonowe i to po dość dobrej cenie- jak wezmę namiary to Wam napiszę. U mnie dzisiaj wchodzą geodeci na działkę i się zacznie.... Witaj wyciągnęłam Twojego maila z naszej grupy masz moze namiary a tego gościa od szamb? pozdrawiam flowercia Witam, ja też jestem na etapie poszukiwania szamba betonowego do Nadolic Wielkich. Mam kilka namiarów z Wrocławia, ale tu koszt szamba z montażem to około 5000,00 netto (bez montażu to ok. 3000,00 bez dojazdu). Koło Radomia też sprzedają szamba betonowe za około 2000,00 zł netto, z tym, że przewóz jednego szamba do Nadolic to koszt 2200,00zł. Jak jest więcej to koszt się rozkłada. Jutro napiszę wszystkie namiary na szamba jakie znalazłam i ceny na priva. Pozdrawiam Magda Witam Kto z Was jest na etapie kupowania szamba? Jestem chętna do wspolnego zakupu pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Wojty - wysłałam ci wiadomość na priva , doszła??? Anndy- ładny domek , napisz mi prosze jakie masz okna i gdzie kupiłaś KOCHANI , DRODZY INWESTORZY A MOŻE BYŚMY SIĘ SPOTKALI W JAKĄŚ SOBOTĘ W RYNKU , OGRÓDKI PIWNE JESZCZE DZIAŁAJĄ WIĘC NA PIWKO I CHWILE ROZMOWY CHYBA KAŻDY ZNAJDZIE CZAS MIMO NATŁOKU ZAJĘĆ NA BUDOWIE . CHCIAŁABY POZNAĆ TOWARZYSZY W NIEDOLI BUDOWLANEJ ,CZEKAM NA ODZEW !!!!! pozdrawiam MARPA chętna na spotkanie towarzyszka w niedoli się zgłasza dzisiaj coś mnie połamało w krzyżu i ledwo się ruszam. Macie jakieś sposoby na to cholerstwo? zachciało mi się zamiatać chudziak miotłą bez kija i chwasty wyrywać zgięta w pół to teraz mam ała pozdrawiam zrób sobei ciepła kąpiel i poproś o masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 08.09.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dzisiaj coś mnie połamało w krzyżu i ledwo się ruszam. Macie jakieś sposoby na to cholerstwo? zachciało mi się zamiatać chudziak miotłą bez kija i chwasty wyrywać zgięta w pół to teraz mam ała Musisz wygrzać to miesjce i nie nadwyreżać. Ciepło, maść rozgrzewająca i odpoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 08.09.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Wojty - wysłałam ci wiadomość na priva , doszła??? Anndy- ładny domek , napisz mi prosze jakie masz okna i gdzie kupiłaś KOCHANI , DRODZY INWESTORZY A MOŻE BYŚMY SIĘ SPOTKALI W JAKĄŚ SOBOTĘ W RYNKU , OGRÓDKI PIWNE JESZCZE DZIAŁAJĄ WIĘC NA PIWKO I CHWILE ROZMOWY CHYBA KAŻDY ZNAJDZIE CZAS MIMO NATŁOKU ZAJĘĆ NA BUDOWIE . CHCIAŁABY POZNAĆ TOWARZYSZY W NIEDOLI BUDOWLANEJ ,CZEKAM NA ODZEW !!!!! pozdrawiam MARPA moge przyjśc???? Ja też chętna na współne spotkanie:) Napiszcie kiedy i gdzie:) Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 08.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 może i mi by sie udało? Poznać współbudujacych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 10.09.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja na 16stego sie pisze Tylko ze akurat sama bede bez meza, i nie wiem czy uda mi sie dziecko babci sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam grupę. Czy ktoś z Kamieńca słyszał o budowie w przyszłym roku gazu ziemnego? Ivo a jak na urlopie ? Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hej to w takim razie ja tez tak bede planowala sobote, zeby moc sie z wami spotkac. Ale rozumiem, ze spotykamy sie tak bardziej popoludniu, gdy juz wszystkie hurtownie budowlanne sa zamkniete, a misie z budowy tez juz zeszly . Co do dzieci, wybaczcie, ale ja swoje wezme ze soba - narazie nie mam mozliwosci z nikim go/jej zostawic . Wiech, wiem, ze moi sasiedzi cos mowili o przylaczeniu gazu, a raczej o jakiejs petycji. Podobno chodzila jakas kobitka (spoza naszego osiedla)i zbierala podpisy. Kiedys slyszlam ze byly nawet szanse na przylacze, ale podobno domki z SM Kmiaeniec nie chcialy sie przyaczyc, bo wszyscy mieli popodpisywane dlugotermonowe umowy z dostawcami gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 marpa, nadl nie dostalam maila od ciebie - napisz do mnie jeszcze na prv, albo wyslij mi prywatna wiadomosc na muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 11.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam, Mam pytanie czy orientujecie się czy można gdzieś we Wrocławiu pożyczyć podkaszarkę spalinową i glebogryzarkę? Jaki to mniej więcej koszt za 1 dzień? Waham się, czy kupic spalinową podkaszarkę (to pewnie 400-600zł z nożem oprócz żyłki) czy lepiej wypożyczyć. Pzdr,TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Wojty wszystko sie zgadza co piszesz.2 lata temu gazownia nie chciała się zgodzić z braku wystarczajacej liczby chętnych.Teraz była ponowna lista chetnych na zalozenie gazu.Slyszalem od osoby zbierającej podpisy , że inwestycja będzie opłacalna jak będzie ponad 200 chętnych w Kamieńcu.Ja przy podpisywaniu byłem 165 a do końca było jeszcze dużo chętnych.myśle że znalazlo się ponad 200 osób.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Wojty wszystko sie zgadza co piszesz.2 lata temu gazownia nie chciała się zgodzić z braku wystarczajacej liczby chętnych.Teraz była ponowna lista chetnych na zalozenie gazu.Slyszalem od osoby zbierającej podpisy , że inwestycja będzie opłacalna jak będzie ponad 200 chętnych w Kamieńcu.Ja przy podpisywaniu byłem 165 a do końca było jeszcze dużo chętnych.myśle że znalazlo się ponad 200 osób.Wiech tyle tylko, ze my w ramach pomocy sasiedzkiej tez sie wpisalismy na te liste, jako "zainteresowani", ale jak przyjdzie co do czego to raczej ie skorzystany - bedziemy przeciez grzac PC. Wiec pytanie ile osob naprawde zdecyduje sie na gaz, czy jak przyjdzie do podpisywania umwo to polowa nie zdrezygnuje... Chociaz, z drugiej strony, po ostaich podwyzkach gazu z butli moze jednak liczba chetnych sie zwiekszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpa 11.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 WITAM , WITAM No wreszcie dorwałam się do netu , bo dzisiaj na gościnnych występach w Poznaniu niestety . A WIĘC OGŁASZAM JESZCZE RAZ SPOTKANIE OBECNIE BUDUJĄCYCH Z GRUPY WROCŁAWKIEJ ODBĘDZIE SIĘ 16.09.2006 O GODZ. 17.30 W RYNKU ZBIÓRKA W OGRÓDKU SPIŻA , KTO SIE SPÓŹNI TEN TAM NAS ZNAJDZIE ZNAK ROZPOZNAWCZY MURATOR W RĘKU zabieramy ze sobą najnowsze zdjęcia naszego wysiłku czyli :- piękne działki - zdjęcia zdjętych humusów - obrazy stanów 0 - foty stanów surowych otwartych i zamkniętych - i gotowe piękne domki - I WSZYSTKO CO NAM DO GŁOWY PRZYJDZIE lista jest otwart nikogo nie wyganiami , widzę ,że zgłaszająsie same kobiety , a co z PANAMI ????Woprz może ty sie pofatygujesz . Wojty zamiast pisać emila powiem ci wszystko w sobotę pozdrawiam wszystkich serdecznie MARPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.09.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 lista jest otwart nikogo nie wyganiami No dobra skoro wszyscy mogą to wesprę grupę męską i też wpadnę. widzę ,że zgłaszająsie same kobiety Oczywiście po tej deklaracji przyjdę z żoną - nadzór nad mężem musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts