Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

Schody robi (jeśli ma akurat wolne moce) pewien majster ze Złotoryi. Możecie spokojnie powiedzieć, że macie namiar od Michała z Maślic.

http://www.schody-wir.pl

U mnie w mieszkaniu robił z badi, a u sąsiada naprzeciwko z jesionu.

Oprócz tego kładzie parkiety (aż szkoda po nich chodzić) i w ogóle to jest stolarz z prawdziwego zdarzenia - taki co to przy drewnie pracuje a nie przy płycie wiórowej.

W galerii schodów te przy rudoczerwonej ścianie to moje.

W cenie zawsze da się wrzucić trochę gratisów - ja mam 2 progi balkonowe, 5 progów wewnętrznych i szafkę pod umywalkę - wszystko z badi.

Problemem są u niego terminy bo dużo robi dla Rzeszy.

Raczej dzwońcie na kom.

Pozdrav

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

scur napisał:

Ja też raczej te lżejsze. :roll:

A Cambrasem przypomniałaś mi czasy studenckie i lekko późniejsze, kiedy to biały Cambras bywał naszym gościem.

Do niego pleśniowy serek, dobra muzyka. Mmmm :roll:

Tak, tak!!! Jak to było miło - pięniędzy mało, ale atmosfera wspaniała :D :wink:

A tak w ogóle to wszystko jeszcze przed nami!!! Niedługo będzie czas świętowania wyników pracy budowlanej :wink:

Kulka Ty też jak zakończysz podkarmianie głodomorka to napewno pooblewasz z nami te wszystkie zakończone budowy :wink: :D , a będzie co oblewać - same parapetówki się szykują :lol: Pozdrawiam serdecznie!

kulka i.w. napisał:
ja mam pytanie do zorientowanych już w temacie.

Szukam drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, ze tanich, ale nie na tyle, zeby wyglądały jak badziew.

Czy mozecie powiedziec gdzie kupowaliście, albo będziecie kupować?

Doradzicie coś??

Podpinam się pod pytanie Kulki ------------

MTW1

fasola25 napisał:
  emango napisał:
[Mam pytanie kto dopiero zaczyna, żeby jakoś podzielić się problemami, wymienic wrażenia i stworzyć małą podgrupę wsparcia dla początkujących? :-)

Jesteśmy na etapie ławy i fundamentów. Budowa na Widawie (pn W-wia).

Hej, fajnie, że jesteś :)

My zaczynamy w czwartek :o w Marcinkowicach (między Wrocławiem a Oławą). Jestem za podgrupą :), bo większość tematów w grupie jest zbyt zaawansowana, a jak odgrzebuję stare, to już są nieaktualne (np. jeśli chodzi o ceny :evil: ).

ale taka podgrupa juz jest!

zapraszamy tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1801917#1801917

Dzięki za namiary, juz się zameldowałam na nowym wątku. Pozdrawiam wszystkich początkujących i tych zaawansowanych również! :D

Asia

mtw1 napisał:
  kulka i.w. napisał:
ja mam pytanie do zorientowanych już w temacie.

Szukam drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, ze tanich, ale nie na tyle, zeby wyglądały jak badziew.

Czy mozecie powiedziec gdzie kupowaliście, albo będziecie kupować?

Doradzicie coś??

Podpinam się pod pytanie Kulki ------------

MTW1

Ja też się dołączam do pytania :D

scur napisał:
  smiejus napisał:
kochani ja po prośbie,

czy możecie sypnąć telefonami do wylewkarzy. Dzwoniłam do czterech ale żaden nie chce robić wylewek wraz z izolacją z papy ... jak dla nich folia wystarczy, a jak dla mnie nie więc szukam jakiś sprawdzonych i robiących razem z papą.

Cześć Dorotko,

tel do Pana Jarka kom. 691 371 673.

Jesteśmy zadowoleni i naprawdę polecamy. Jeden z tych, z którym żadnych problemów nie było. Wszystko terminowo, sprawnie, fachowo. :lol:

Możesz, oczywiście, powołać się na nas.

Ostatnio robił u naszej Flowery i pisała mi, że są ze współpracy zadowoleni.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia. :wink: :wink:

Agnieszka

Czesc AGA :-) Pan Jarek dopiero się do nas szykuje na wylewki na góre :-)robimy na raty ale potwierdzam jest profesjonalny... przyjezdza do nas jak tylko mamy jakies watpliwosci wszsytko cierpliwie tlumaczy

bo my sami wszystko robimy na gorze styropian, dylatacje, folie i podlogówkę :-)

pozdrawiam Bogusia

anndy napisał:
  Lukasz Radwanice napisał:

Witaj anndy, bede budowal na teczowej 14, nastepna dzialka w rzadku domkow ktore juz stoja w strone blokow. Planuje zaczac na poczatku sierpnia ale jeszcze nie wiem czy do tego czasu uda mi sie wszystko pozalatwiac.

Kiedy zaczales i na jakim etapie jestes teraz? Jak bede w Radwanicach to obejze sobie twoja budowe.

Czyli obok "wykańczającej się" Manueli tak? Mój domek stoi jakieś dwie działki dalej w stronę w bloków. Jak będziesz w pobliżu zapraszam . Ja wystartowałem z budową VII.2005 , 20 III 2007 wprowadziliśmy się.

Jola z Melisy dzięki za uznanie :):) No i zapraszam do "ujawnienia się"

Tak, obok Manueli. Gratuluje Domku!

Do zobaczenia w Radwanicach, kiedys napewno sie spotkamy.

A tak a propos niczego - mam znajomą architekt zieleni - dziewczyna kończy studia, albo jest zaraz po.

Nie mam pojęcia co potrafi, ale z pewnością więcej niż tacy jak ja - czyli killerzy wszystkiego co w zasadzie powinno bujnie rosnąć, ale z niewyjaśnionych przyczyn usycha.

Ponieważ nie ma teraz stałego zajęcia, to można oczekiwać dobrej ceny i zaangażowania.

Jeśli ktoś będize chciał zrobić rozpoznanie bojem to zapraszam na priv.

Pozdrav

trabi-wrc napisał:

Jeśli ktoś będize chciał zrobić rozpoznanie bojem to zapraszam na priv.

To ja poproszę o kontakt do tej Pani 8), mam trochę wątpliwości projektowo-ogrodniczych :D

Trabi-wrc: kolega, który ma działkę w Twojej okolicy mówił coś o obwodnicy Mnichowic. Info w gminie.

pozdrawiam,

Peterka