halszka.ka 01.06.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 tak, podkładową termozgrzewalną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 01.06.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam forumowiczów, od jakiegoś czasu prowadze poszukiwania na szeroką skalę wykonawców do zabudowy poddasza płytami G-K, sufit podwieszany itp. Czy możecie kogoś polecić. Najlepiej co ma doświadczenie w regipsach kładzionych 2 warstwowo. Tak ponoć kładą w Niemczech bo nie pękają. U nas ze względów ekonomicznych jeszcze większość robi na 1 warstwę. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ja tez podkładową termozgrzewalną i żałuję, że nie dałam takiej pod ścianyna to folia jako dystansżadnych dysperbitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 02.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 gdzie kupowaliście, lub zamierzacie kupić bramy garażowe?Czy jest we Wrocku jakieś miejsce gdzie mają duzy wybór tych bram? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 02.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 tak, podkładową termozgrzewalną ... Jak termozgrzewalna to termozgrzewalna - palnikiem ją się przykleja a nie dysperbitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 02.06.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ok. już panowie też doszli do wniosku ze ten dyserbit niepotrzebny.... a oczywiście wiadomo że palnik fasola25 - sporo osób zamawia bramy tam gdzie okna, ja podobnie w oknoplaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 02.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Witaj Mini tartak masz w Kiełczowie --za budynkiem ZUK , / rejony cmentarza / ---łaty tam dostaniesz bez problemu -----z wieźbą bym się nie odważyła...ale ją już masz ... Duży tartak jest w Dobroszycach----71/314-18-19 / w Borowej na światłach w lewo ----i cały czas prosto.............. pozdr MTW1 Dzięki za namiar, zupełnie zapomniałem o tym za Wodrolem w Kiełczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Help! Budujący się w okolicach Oławy - dajcie namiar na betoniarnie - ponoć tam jest beton towarowy od ręki. Wszędzie jest najwcześniej po 10 czerwca. Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Hej rodacy! Czy ktos jeszcze stad planuje zakup PORTY?Ja chciałabym zamawiam najpózniej po Bozym Ciele.Jezeli zbierze sie nas wiecej i łaczne zamówienie wyniesie 20 tys-to dostaniemy 18% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 03.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Kulka --- --- myślę nad drzwiami wewnętrznymi PORTA --------spróuje się sprężyć , choć zostało parę dni, ale najpierw muszę się określić z kamieniem na kominek .Jutro jestem umówiona z p. Darkiem Maleszakiem w hurtowni na Szczecińskiej , może uda mi się od razu na coś zdecydować.... A kolor drzwi wewnętrzych dobierasz do podłóg , okien czy masz poprostu jakiś upatrzony ? MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 mtw1 - no to czekamy na Twoją decyzję - myslę, że rabat wart sprężenia, ale oczywiście parę dni w tą czy w tamtą nas też nie zbawi (byleby przed podwyżka zdążyć. Kolor to orzech 3 (lub 4-jeszcze rozważam): 1-podoba mi się, 2-pasowac będzie do moich kolorów we wnętrzu (okna, parapety, schody, blat barku itd:)) p.s. Tez parę dni temu wybierałam kamień na Szczecińskiej:-) Podobno juz tną i za 3 tygodnie chcą montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 03.06.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Kulka --- Parapety wew. masz już zamówione ? Podawałaś kiedyś namiar na ul. Gajowicką , możesz go przypomnieć ? Bo nie moge odnaleźć Jaką cenę tam miałaś i jaki termin wykonania Ci podali ? Mam stolarza, który obiecuje 2 tyg.realizacji i chce za jesionowe parapety 120 zł za mb Muszę się sprężać z zamówieniem ...bo gładz na górze mi w przyszłym tygodniu już chcą robić ---a parapety podobno idą zaraz po tym MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.06.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Nie - jeszcze nie zamówiam, bo potrzebuję raptem tylko 2 a być może będę je miala jako dorzucony gratis, więc się wstrzymuję Poza tym to drewno, więc lepiej wstrzymac sie z nimi na PO mokrych pracach. Chociaż fajnie jak tykarze/"gładziarze" kładą parapety bo je od razu ładnie moga obrobić. Ceny na Gajowickiej: 25 cm - 105 netto 30cm - 125 netto Termin realizacji - ok 2-3 tygodnie. Bardzo mi się podobały. Tel: 71 333 70 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 03.06.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Natalia Stanko - o beton pytaj w firmie ABeT. Jedną z betoniarni mają w Siechnicach na ul. Zachodniej. My braliśmy od nich kilka dni temu - mieli od ręki bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 03.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 kulka i.w. - być może dorzuciłbym do zamówienia drzwi Porty kilka par drzwi wewnętrznych, muszę tylko skłonić żonę do szybkiej decyzji jakie drzwi chce mieć w domku A jak technicznie to się odbędzie? Jedna osoba formalnie będzie kupującym czy każdy z "grupy trzymającej władzę" dostanie swoją fakturę i sam zapłaci ale praktycznie dla sprzedawcy będziemy jednym odbiorcą??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 04.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 andrew23 - no to super-czekamy:) a technicznie-pewnie sie umówimy wszyscy na złozenie zamówienia-tak pewnie bedzie nalepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 04.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kulka i.w. - jak tylko zapadnie decyzja to dam znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 04.06.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Tak-faktury osobne.My po bozym ciele chcemy kupic. od 1 lipca podwyzka. własnie jestem po kolejnej rozmowie. byc moze nawet i 20% rabatu bedzie (od ceny netto z katalogu, tak ja radził Adam12). Do tego montaz 7%. i koszt samego montazu: 120 zł/netto Jak Hanka zasnie to bede dzwonic do montazysty do ktorego dali mi telefon-przy montazu drzwi na np. 4 domkach a nie jednym-cena 120 netto jest nie do przyjecia-trzeba stargowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ja mam 4 drzwi wewnętrzne do zakupienia.Nie wiem tylko czy wyrobię w piątek (kasa)Kulko masz cennik?własnie widze na ich stronie jest hipersuperaktywny cennik:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.06.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ostrzegam przed drzwiami Porty. Ja mam zewnętrzne z Porty - cena była niska, i to mnie skusiło, ale jakościowo nie są najlepsze. Wiecznie są problemy z zamykaniem - w zimie ciężko się zamykają, drewno cały czas pracuje, wiecznie trzeba je regulować.Chociaż są ładne.Teraz to kupiłabym drzwi z Cala.A wewnętrzne - ładne i tanie, bardzo tanie ...ale czekaliśmy prawie trzy miesiące. Porta słynie z tego że ma gdzieś klientów bo ma ich dużo, więc się specjalnie nie przejmuje reklamacjami. Dwa-trzy miesiące czekania to norma. Chyba że ma się szczęście i drzwi przyjda na czas. Kupowaliśmy w zaprzyjaźnionek firmie, która współpracowała z Budusem na ślężnej. Tam są takie terminy realizacji. I reklamacje, awanturowanie się (dosłownie) nic nie dało.Robiliśmy awantury ale to nic nie dało. Wprowadzaliśmy się bez drzwi wewnętrznych - byłam wściekła, bo wstawianie drzwi wiązało się z łażeniem panów montażystów po domu, kuciem, domalowywaniem etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts