kulka i.w. 19.06.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Mam do Was pytanie. Jak płaciliście za zabudowę poddasza? Czy za obrobke okien płaciliście osobno?? Bez przesady z tym doliczaniem za wszystko Się wkurzam jak tylko coś takiego słyszę. MOżE NP. KAFLE POłOżą A ZA FUGę TO TEZ OSOBNO POLICZą??? Bleee No wiec własne tak myslałam, ale wolałam sie upewnić. W kązdym bądź razie Panowie zostali sprowadzeni na ziemie: A u Twoich sąsiadów tak sobie liczyli?? U nich nie, ale nam robią inni. Ale już też liczą jak Pan Bóg przykazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.06.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Kurcze kusicie ta cegłą, ale się zaraziłem innym kolorem i chyba zostane przy swoich:( http://nelissen-polska.pl/index.php?module=Text&action=GetProduct&productId=4§ionId=42 Daro_K - taką tez mają nazywa się Piaskowa. Jak chcesz to daj maial-wyse Ci foti tej Piaskowej: to jest ta cegielnia: http://www.hoffmanowska.pl/ Ale tylko czesc cegiel maja na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 19.06.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A co do zamwienia drzwi Porta. Do konca tygodnia mają byc skonczone wszystkie pomiary. Smejus będzie obecna we wtorek za tydzień, więc ok środa-czwartek-piątek proponuję umówić się na składanie zamowienia. Następny oczywiście. zdążymy przed podwyżką ? Kulka, jak myślisz przydzielą nam jakichś handlowców do obsługi , tak aby poszło to sprawnie ? Bo ostatnio wpadłam tam z mężem po jakieś dodatkowe informacje odnośnie modeli ...............to czekaliśmy 1/2 godziny aby ktos sie zwolnił -------------------mąż oczywiście już miał dosyć i już ze mną nie jedzie zamawiać ............no chyba , żeby prowiant dowieźć MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 19.06.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam, ??? I mam jeszcze jedną prośbę- chcemy zrobić kominek z rozprowadzenim ciepłego powietrza - czy ktoś zna przyblizone koszty Pozdrawiam ZADZWON w tej sprawie do Gościa , którego przetestowałyśmy już z Kulką --cenowo był okey + do tego robi szybko i sprawnie----za wycene nic nie bierze : p. Dariusz Maleszak 695-75-98-56 jest przedstawicielem wrocławskiej firmy ---jak powiesz , że z forum muratora --to powinno byc taniej pozdr MTW1 /Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 19.06.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Kurcze kusicie ta cegłą, ale się zaraziłem innym kolorem i chyba zostane przy swoich:( http://nelissen-polska.pl/index.php?module=Text&action=GetProduct&productId=4§ionId=42 Daro_K - taką tez mają nazywa się Piaskowa. Jak chcesz to daj maial-wyse Ci foti tej Piaskowej: to jest ta cegielnia: http://www.hoffmanowska.pl/ Ale tylko czesc cegiel maja na stronie. Kulka Jak możesz to prześlij mi proszę na maila foty cegły , której nie znajdę na stronie www . Sciana koleżanki z forum -piękna ------------ale u mnie też krucho z czasem aby to samemu zapakowac i zwieźć z końca Wrocławia. No i ta połówka kusi ----------mniej miejsca mi zajmie MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.06.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 zdążymy przed podwyżką ? zdazymy:) zostanie pare dni do podwyzki:))) Kulka, jak myślisz przydzielą nam jakichś handlowców do obsługi , tak aby poszło to sprawnie ? Bo ostatnio wpadłam tam z mężem po jakieś dodatkowe informacje odnośnie modeli ...............to czekaliśmy 1/2 godziny aby ktos sie zwolnił -------------------mąż oczywiście już miał dosyć i już ze mną nie jedzie zamawiać ............no chyba , żeby prowiant dowieźć zalatwimy:)) jak ustalimy dzien i godzine to zadzwone i sie na te godzine umowimy, zeby nie czekac za dlugo tylko zalatwic od "reki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.06.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam, ??? I mam jeszcze jedną prośbę- chcemy zrobić kominek z rozprowadzenim ciepłego powietrza - czy ktoś zna przyblizone koszty Pozdrawiam ZADZWON w tej sprawie do Gościa , którego przetestowałyśmy już z Kulką --cenowo był okey + do tego robi szybko i sprawnie----za wycene nic nie bierze : p. Dariusz Maleszak 695-75-98-56 jest przedstawicielem wrocławskiej firmy ---jak powiesz , że z forum muratora --to powinno byc taniej pozdr MTW1 /Gośka dokladnie-bardzo jestem z nch zadowolona. A jutro montuja mi kominek na dodatek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 19.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Adamie polecam Ci bardzo Pana Kocota 503330488 ja jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i ceny Dzięki. Jutro do niego dzwonię. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Adaś, jak Ci dobrze pójdzie z tym Panem to sam się mu też przyglądnę Dzięki Wojownicza Księżniczko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 19.06.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 zdążymy przed podwyżką ? zdazymy:) zostanie pare dni do podwyzki:))) Kulka, jak myślisz przydzielą nam jakichś handlowców do obsługi , tak aby poszło to sprawnie ? Bo ostatnio wpadłam tam z mężem po jakieś dodatkowe informacje odnośnie modeli ...............to czekaliśmy 1/2 godziny aby ktos sie zwolnił -------------------mąż oczywiście już miał dosyć i już ze mną nie jedzie zamawiać ............no chyba , żeby prowiant dowieźć zalatwimy:)) jak ustalimy dzien i godzine to zadzwone i sie na te godzine umowimy, zeby nie czekac za dlugo tylko zalatwic od "reki" A czy nie byłoby sprawniej i szybciej załatwiać sprawę poszczególnych zamówień "na raty"?? Jakoś nie wyobrażam sobie, że uda się ponad 10 osobom stawić w tym samym czasie, a nawet jeśli się już uda to cała procedura strasznie długo potrwa, każdy o coś będzie dopytywał, prosił o dodatkowe informacje, podpisywał papiery, płacił kartą itp... Takie mam obiekcje, jeśli nieuzasadnione to mnie naprostujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.06.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dajcie znać o Waszym rabacie. Ja pójdę tam sam, chyba, że zbiorę drugą turę i może zacznę rozmowę od Waszych bonifikat;) Choc prawdę mówiąc chciałem zamawiać u Urzędowskiego - tak jak okna, bo wydałem tam już hhmmmm trochę pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A czy nie byłoby sprawniej i szybciej załatwiać sprawę poszczególnych zamówień "na raty"?? Jakoś nie wyobrażam sobie, że uda się ponad 10 osobom stawić w tym samym czasie, a nawet jeśli się już uda to cała procedura strasznie długo potrwa, każdy o coś będzie dopytywał, prosił o dodatkowe informacje, podpisywał papiery, płacił kartą itp... Takie mam obiekcje, jeśli nieuzasadnione to mnie naprostujcie Troche uzasadnione:) Ale jak sie nie da inaczej to tak bedziey musieli niestety tak w kupie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 19.06.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ...kulka rządzi, kulka radzi, kulka nigdyyyy nas nie zdradzi!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.06.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 nie za maco DaroK - ten gośc był naprawdę do tej pory najlepszym fachowcem na mojej budowiekulka a jak z obmiarami u Sąsiada>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.06.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 W tym tygodniu ma je zrobić. Wczraj wiem, ze nie było bo facet był na montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyna 19.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam, ??? I mam jeszcze jedną prośbę- chcemy zrobić kominek z rozprowadzenim ciepłego powietrza - czy ktoś zna przyblizone koszty Pozdrawiam ZADZWON w tej sprawie do Gościa , którego przetestowałyśmy już z Kulką --cenowo był okey + do tego robi szybko i sprawnie----za wycene nic nie bierze : p. Dariusz Maleszak 695-75-98-56 jest przedstawicielem wrocławskiej firmy ---jak powiesz , że z forum muratora --to powinno byc taniej pozdr MTW1 /Gośka dokladnie-bardzo jestem z nch zadowolona. A jutro montuja mi kominek na dodatek: Bardzo Wam dziękuję za namiary- jutro dzwonie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ludzie no to jakieś fatum chybapierwszy hydraulik wylądował w szpitalu, drugi na wejściu zmieniał cene, trzeci własnie miał wypadek....stoje z robotami przez instalacje....poratujcie dobrym hydraulikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipe 20.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 czy ktoś może poratowac namiarami na dobrych kafelkarzy? tych Misiów z listy obdzwoniłam ale terminy są koszmarne...będę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 20.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 ludzie no to jakieś fatum chyba pierwszy hydraulik wylądował w szpitalu, drugi na wejściu zmieniał cene, trzeci własnie miał wypadek.... stoje z robotami przez instalacje.... poratujcie dobrym hydraulikiem Co mas do roboty ? Zapytam mojego może ma wolny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts