Jola z Melisy 27.05.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Voco, z tym odkurzaczem obchodziłam się jak ze "zgniłym jajem" Serio. I tak nie pomogło. Jest jeszcze na gwarancji. Złamała się nawet ta rączka z włącznikami. Oczywiście gwarancja tego jak i cyklonu, nie obejmuje. Może tak fatalnie trafiłam, ale serwis gwarancyjny też pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 27.05.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 podaj też ile macie szafek i ile szuflad, bo to chyba jest ważne Szczegóły podam pojutrze gdy wróce z delegacji. Jutro dostanę wycenę z innej firmy na podobny zestaw. W pierwszej wraz z wyceną zażądałem wzór umowy do podpisania - przeczytałem i w takiej postaci jest nie do zaakceptowania. Uważajcie na to, co podpisujecie - piszą np. dane zleceniodawcy, potem: umowę zawarto w firmie ... i jadą dalej nie podając ściśle kto jest drugą stroną umowy, inny kwiatek: termin realizacji może ulec zmianie (ciekawe o ile tydzień czy 10 lat) itp. Może się czepiam, ale nauczony doświadczeniem (złożony pozew cywilny przeciw dachowcowi) wiem jak ważna jest dobra umowa (na szczęście takie mam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 27.05.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Potwierdzam za Jola ze BOSCH jest super, mamy piekarnik i plyte gazowa ceramiczna. w poprzednim domu mielismy tez zmywarke boscha, teraz polecono nam siemensa i zmywarka jest siemensa. Jolu a co do designu musze zaprzeczyc. mi sie bosch podoba, taki masywny, bardzo fajny. A ja wybrałam pralkę samsunga,jestem bardzo zadowolona,designe w porównaniu z boschem o niebo lepsze, pralki boscha mają złą opinię na ceneo dlatego nie wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 28.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, gdzie kupowaliście swój klinkier? jest gdzieś we Wrocławiu lub okolicach jakiś fajny składzik klinkieru? pozdrawiam z rana i życze udanego dnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 28.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kto może polecić dobrego hydraulika - instalatora ? Tylko takiego, który nie będzie stękał albo drapał się po głowie. . podłączam się do pytania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Samsunga lodówki wyglądają świetnie, mają bardzo dobrą technologię No frost - oni ją wymyślili, jak przekonywał sprzedawca, wieć doświadczenie mają raczej duże. Potwierdzam - mam przyjemność używać takiej lodówki już czwarty rok. Sprawuje się więcej niż dobrze, łatwa w utrzymaniu czystości i co najlepsze - nigdy nie rozmrażana!!! Szronu faktycznie ani grama Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 28.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a co z głośnościa działania? podobno sa dośc głośne? a lodówka nie bedzie zabudowywana co do specjalizacji firm.... mam obecnie zmywarkę AEG, jedna z najlepszych firm zmywarkowych a 3 lata po zakupie już trzasnęła grzałka i programator, po gwarancji oczywiśćie i naczynia bywają niedomyte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.05.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a co z głośnościa działania? podobno sa dośc głośne? a lodówka nie bedzie zabudowywana Faktycznie - bezgłośna nie jest Ale nie na tyle, żeby przeszkadzać w zaśnięciu (aneks kuchenny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 28.05.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 teraz mamy aristona i ona strzela kilka razy dziennie ponoc to jest własnie "zaleta" technologii no frost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.05.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a co z głośnościa działania? podobno sa dośc głośne? a lodówka nie bedzie zabudowywana mamy Samsunga od roku- rzeczywście czasem pojawiają sie dziwne odgłosy (napisane w instrukcji że mogą być chyba w 1 roku uzytkowania), ale nie są jakieś głośne i słysze je z reguły wieczorem w wyciszonym domu (lodówka jest niezabudowana i stoi w kuchni połączonej z salonem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek Renia 28.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jakie polecacie tynki do siatki i styro? Koalo - ty kupowałaś w Pwarisie? Mam tylko 2 dni na zakup wszystkich pier...Strukturę wezmę Duffe na Żernickiej. My będziemy się ocieplać w połowie czerwca, ale już teraz zbieramy wyceny na materiały. Daj znać co i za ile kipowałaś. Wczoraj byliśmy w Mrówce w Jelczu i poprosiłem aby zrobili wycenę. Dostałęm cos takiego na okło 300m: Styropian 12cm - 120złm3 x 36m2 = 4320zł Klej do styrop - Mapej - 15,90 x 45szt = 715,5zł Klej do szpachlsiatki 21,5 x 36szt = 744zł Siatka z włukna szklanego 1,3 x 330m2 x 429zł Narożniki z siatką 3,68 x 100szt = 368zł Kołki 160mm 0,20 x 1000szt = 200zł NICE :/ Wogóle nie bardzo jeszcze wiem jaki dawać ten styropian, są takie zakałdkowe, są zwykłe? Jaki wogółe EFS powien mieć taki styropian ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 28.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, gdzie kupowaliście swój klinkier? jest gdzieś we Wrocławiu lub okolicach jakiś fajny składzik klinkieru? pozdrawiam z rana i życze udanego dnia;) Ja swój kupowałem w MB03 . Ale z wystawką jest kiepsko . W Rabkarcher na Avicenny jest coś do oglądnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.05.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kto może polecić dobrego hydraulika - instalatora ? Tylko takiego, który nie będzie stękał albo drapał się po głowie. . podłączam się do pytania;) Ja składałem zapytanie na klinkier w Builderze, ElewacjaPlus i MB03. Ile masz tego klinkieru i jaki (pełna czy perforowana)? Może by tak założyć grupę klinkierową? Ja będę potrzebował ok 2500 tys cegieł http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g050.gif - większość kratówka, ale trochę pełnej też. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 28.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ja już kupiłem 4 palety czerwonej gładkiej Roben i 24 sorrento piaskowo biała.W MB03 dostałem rabat na taka ilość.Można pogadać z Maciejem Hanysiem . On sie tu udziela na forum . Pełną cegłę kupowałem na sztuki czerwoną w Castoramie a sorennto w MB03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.05.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 pracuję obok EUROKLINKIERU, przy ul. Krzemienieckiej 60a, jeżeli macie konkretne pytania mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 28.05.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a gdzie jest MB03 i elewacja plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.05.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a gdzie jest MB03 Choćby tutaj http://www.mb03.pl Maciej Hanys jest z oddziału w Łanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 28.05.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 pracuję obok EUROKLINKIERU, przy ul. Krzemienieckiej 60a, jeżeli macie konkretne pytania mogę sprawdzić. Ja tam kiedyś też byłem ale Pani poinformowała mnie , że mają tylko płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 28.05.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a gdzie jest elewacja plus? W Sobótce pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 28.05.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 a gdzie jest elewacja plus? W Sobótce pozdrav[/quote korzystasz z uslug ten hurtowni? ja tak i jestesm zadowolona a ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts