zaborki 28.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witajcie Sprzedam garaż blaszany (2x3), pierwszy właściciel, stan idealny Garaż sprawdził się doskonale jako magazyn budowlany, pomieszczenie socjalne , polecam. Chętnych proszę o kontakt na p.w. Pozdrawiamy, zaborki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witajcie Sprzedam garaż blaszany (2x3), pierwszy właściciel, stan idealny Garaż sprawdził się doskonale jako magazyn budowlany, pomieszczenie socjalne , polecam. Chętnych proszę o kontakt na p.w. Pozdrawiamy, zaborki Umieść swoje ogłoszenie też w Pchlim Targu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu Od razu zaprojkektowałby parter Acha no i potrzebuje hydraulika z polecenia No wiesz, ja też korzystałem z projektantki. "Mojej" Kingi dzieła krążą po forum- jak chcesz podam Ci tel na prv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 01.03.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 czy ktoś w grupie wrocławskiej ma kontakt do wykonawców braci Basaraba? numery, które mam do p. Jerzego i jego brata są głuche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 01.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu Od razu zaprojkektowałby parter Acha no i potrzebuje hydraulika z polecenia No wiesz, ja też korzystałem z projektantki. "Mojej" Kingi dzieła krążą po forum- jak chcesz podam Ci tel na prv? Proszę, o nr.tel. Wstępnie jestem umówiona na czwartek z p. Elą...zobaczymy czy nadajemy na tych samych falach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ja jak najbardziej polecam te sama osobę co Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 mam pytanie, ile teraz liczy sobie ekipa za ocieplenie zewnetrzne domu styro siatka klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.03.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 mam pytanie, ile teraz liczy sobie ekipa za ocieplenie zewnetrzne domu styro siatka klej? dobre pytanie - coraz mniej W sobotę zajrzał do mnie na budowę jakiś misiek (szef). Ekipa 5 osoba, chętnie zrobią i zaczną od ręki, a przykładowe ceny: 1. stelaż, regipsy, fugowanie i pierwsze malowanie 25zł/m2 2. styropian zewn. klej, siatka, tynk struktura 35zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 dzieki TMKjest to jakis pkt odniesienie bo nasza ekipazawolala 45zł na styro siatka klej i tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 pojawia sie tu Wojty czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 02.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam,Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie:560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt)25 sztuk dachówki szczytowej prawejDachówka w stanie idealnym (dachówki podstawowe są ciągle oryginalnie zafoliowane). Mogę sprzedać na pewno sporo taniej niż skład budowlany, więc jeśli ktoś robi dach z tej dachówki to może trochę kasy zaoszczędzić. Nie dysponuję żadnym transportem ani załadunkiem (ew. mogę za niewielkie pieniądze umówić jakiegoś widlaka, żeby palety włożył na pake).Najchętniej sprzedam całość za jednym razem. Dachówki można obejrzeć/kupić w Wilkszynie. Pozdrawiam,Krzysiek PS. Mam także do sprzedania 43 pustaki Terriva oraz 47 pustaków Porotherm 25 P+W oraz 54 pustaki Porotherm 11,5 P+W (Wienerberger) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 dziendoberek od dawna juz nie PS. znowu mam pytanie budowlane, wybaczcie wylewki z papa termo, styropianem i z miksokreta po ile teraz chodza z cena betonu (bez styro) sprawa pilna ps2. ile placicie za szambo (wywoz?) ja mam cene za 9m3 - 120zł. jakos tak duzo czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 02.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Czesc, Prosze podeslijcie namiary na sprawdzone ekipy od tynkow i wylewek (budowa na poludniu Wroclawia). Jakie sa teraz ceny ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ps2. ile placicie za szambo (wywoz?) ja mam cene za 9m3 - 120zł. jakos tak duzo czy mi sie wydaje? my placimy teraz 180zl za 10m3 albo 150zl za 7m3 MASAKRA!!!! ale to dlatego ze remontuja oczyszczalnie sciekow i musza zawozic scieki 20km dalej grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 2. styropian zewn. klej, siatka, tynk struktura 35zł/m2Zaczyna podobać mi się ten kryzys. Przy około 200m2 ocieplenia, w kieszeni zostaje około 2000zł przy spadku ceny o 10zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasztanka!az się odechciewa je zapełniać!tmk a ekipa sprawdzona czy dareczki z kotowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasztanka! az się odechciewa je zapełniać!Trzeba pomyśleć o jakimś obejściu. Zrobić z szamba oczyszczalnię z rozsączaniem czy inne pieroństwo. Przcież część tego co wywozimy, to woda z lekkim zapachem i dodatkowym składem chemicznym. Ale jak ktoś nie uprawia marchwi czy kapusty tylko trawę, to co mu tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 02.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 trociu tfu tfu do czego ty nas namawiasz:) ja niestety mam wysoko wody gruntowe, ale nie wiem czy nie zrobie malej zmiany na oczyszczalke przydowmowa ze zrzutem do rowu - ma ktos z was taki zrzut? mowia ze trzeba sie wtedy zaprzyjaznic z czesta wizyta w sprawie kontroli jakosci zrucanych sciekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Kasztanka! az się odechciewa je zapełniać! dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts