Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu :wink: Od razu zaprojkektowałby parter

Acha no i potrzebuje hydraulika z polecenia

No wiesz, ja też korzystałem z projektantki.

"Mojej" Kingi dzieła krążą po forum- jak chcesz podam Ci tel na prv?

Czy zna ktoś fajnego architekta wnętrz ( w przystępnej cenie) ślubny chce zmienić wielkośc okien ale nie chcemy robić tego sami żeby nie "zepsuć" domu :wink: Od razu zaprojkektowałby parter

Acha no i potrzebuje hydraulika z polecenia

No wiesz, ja też korzystałem z projektantki.

"Mojej" Kingi dzieła krążą po forum- jak chcesz podam Ci tel na prv?

Proszę, o nr.tel. Wstępnie jestem umówiona na czwartek z p. Elą...zobaczymy czy nadajemy na tych samych falach :wink:

mam pytanie, ile teraz liczy sobie ekipa za ocieplenie zewnetrzne domu styro siatka klej?

dobre pytanie - coraz mniej :) W sobotę zajrzał do mnie na budowę jakiś misiek (szef). Ekipa 5 osoba, chętnie zrobią i zaczną od ręki, a przykładowe ceny:

1. stelaż, regipsy, fugowanie i pierwsze malowanie 25zł/m2

2. styropian zewn. klej, siatka, tynk struktura 35zł/m2

Witam,

Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie:

560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt)

25 sztuk dachówki szczytowej prawej

Dachówka w stanie idealnym (dachówki podstawowe są ciągle oryginalnie zafoliowane).

Mogę sprzedać na pewno sporo taniej niż skład budowlany, więc jeśli ktoś robi dach z tej dachówki to może trochę kasy zaoszczędzić. Nie dysponuję żadnym transportem ani załadunkiem (ew. mogę za niewielkie pieniądze umówić jakiegoś widlaka, żeby palety włożył na pake).

Najchętniej sprzedam całość za jednym razem. Dachówki można obejrzeć/kupić w Wilkszynie.

Pozdrawiam,

Krzysiek

PS. Mam także do sprzedania 43 pustaki Terriva oraz 47 pustaków Porotherm 25 P+W oraz 54 pustaki Porotherm 11,5 P+W (Wienerberger)

dziendoberek

od dawna juz nie

PS. znowu mam pytanie budowlane, wybaczcie :p

wylewki z papa termo, styropianem i z miksokreta po ile teraz chodza z cena betonu (bez styro)

sprawa pilna

ps2. ile placicie za szambo (wywoz?) ja mam cene za 9m3 - 120zł. jakos tak duzo czy mi sie wydaje?

Kasztanka!

az się odechciewa je zapełniać!

Trzeba pomyśleć o jakimś obejściu. Zrobić z szamba oczyszczalnię z rozsączaniem czy inne pieroństwo. Przcież część tego co wywozimy, to woda z lekkim zapachem i dodatkowym składem chemicznym. Ale jak ktoś nie uprawia marchwi czy kapusty tylko trawę, to co mu tam.

trociu tfu tfu do czego ty nas namawiasz:)

ja niestety mam wysoko wody gruntowe, ale nie wiem czy nie zrobie malej zmiany na oczyszczalke przydowmowa ze zrzutem do rowu - ma ktos z was taki zrzut? mowia ze trzeba sie wtedy zaprzyjaznic z czesta wizyta w sprawie kontroli jakosci zrucanych sciekow