MichAsiek 20.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziewczyny, zapraszam serdecznie, nawet w czwartek w czasie montażu. Kuchnia ma byc montowana od rana, podobno w jeden dzień. To rewelacja Ogromnie dziekuję! To jeszcze sie skontaktujemy odnośnie szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 20.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Frankai chyba masz rację z tymi środkami do czyszczenia kabin Ja wypróbowałam chyba kilnaście z różnej półki cenowej i nie widzę żadnej różnicy, więc kupuję W5 w Lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A własnie Jolu jak to jest z wybieraniem kolorów blatu, frontów itp.? Sama sobie wszystko wynalazłaś czy Pan miał ze soba jakieś próbniki? My wiemy co byśmy chcieli, ale dokładnie firm to nie znamy A jak z okuciami bluma? Skąd je brałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.04.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Fronty wybrałam z tej firmy http://www.pfleiderer.pl na żywo ogladałam w Domarze.http://www.pfleiderer.pl/dekory/166.jpgDokładnie taki. Blat mam gdzieś zanotowany kolor i numer ale musze poszukać. Blumy i amortyzatory do szuflad i szafek, pan zamawiał sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 20.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a tak przy okazji kabin, czy ktoś zna jakiś sprawdzony środek do impregnacji kabin, żeby nie zostawały takie paskudne plamy na szybach od kabiny ? Prawda jest taka, że porządny środek nakłada się na ciepło, a te do kupienia w sklepach na zimno i to jest kiepskie. może być na ciepło, ale jak się nazywa, i czy jest skuteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 20.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Frankai chyba masz rację z tymi środkami do czyszczenia kabin Ja wypróbowałam chyba kilnaście z różnej półki cenowej i nie widzę żadnej różnicy, więc kupuję W5 w Lidlu ale chodzi mi o środek który sprawi że szyba nie będzie się aż tak brudzić, albo raczej będzie można ją spłukać wodą i nie zostaną west plamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.04.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a gdzie mozna zakupic samemu takie bluumy lub hettich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 20.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Fronty wybrałam z tej firmy http://www.pfleiderer.pl na żywo ogladałam w Domarze. http://www.pfleiderer.pl/dekory/166.jpg Dokładnie taki. Blat mam gdzieś zanotowany kolor i numer ale musze poszukać. Blumy i amortyzatory do szuflad i szafek, pan zamawiał sam. Jola, będziesz mieć fronty z płyt wiórowych, czy piszesz o korpusach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 20.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a gdzie mozna zakupic samemu takie bluumy lub hettich? Np Spec-Haus na Sikorskiego albo Inter-Mat na Cybulskiego. Jest więcej takich hurtowni meblowych we Wrocku, ale te dwie akurat odwiedziłem bo mam pod rodze. W Spec-Haus mają też płyty Pfleiderer'a i można sobie próbniki na żywo pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 20.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a gdzie mozna zakupic samemu takie bluumy lub hettich? spokojnie znajdziesz np. na allegro, ja tam kupowalam bluumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.04.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jola, a jakim Panu od kuchni Wy tu mowicie?Cos mi umknelo i nie jestem w temacie.Ja korespondowalam z pania z Bacha ze studia wfm, ale mnie zignorowala i nic mi nie przyslala, mam na mysli projekt kuchni.A mialam taki fajny rzut kuchni z wymiarami, kontaktami, itp., itd. i corka mi wykasowala po wyslaniu do wfm i teraz musze wszystko jeszcze raz mierzyc, zeby wyslac do innego studia wfm.Ale w polowie maja zaczynam juz robic elewacje!!! Hurra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.04.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Fronty wybrałam z tej firmy http://www.pfleiderer.pl na żywo ogladałam w Domarze. http://www.pfleiderer.pl/dekory/166.jpg Dokładnie taki. Blat mam gdzieś zanotowany kolor i numer ale musze poszukać. Blumy i amortyzatory do szuflad i szafek, pan zamawiał sam. Jola, będziesz mieć fronty z płyt wiórowych, czy piszesz o korpusach? I fronty i boki takie same. I w środku ma być tez ten kolor a nie biało jak w przypadku MDF. O fornirowanych nawet nie myślałam. Kasia, te blumy są też na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.04.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ellajjak już pisałam wcześniej u nas w czwartek ma montować kuchnię stolarz z pod Zakopanego. Jest baaardzo konkurencyjny cenowo. Projekt miałam wczesniej zrobiony, ale wyceny innych mnie powaliły. Co do wykonania mebli wypowiem się po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 20.04.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 I fronty i boki takie same. I w środku ma być tez ten kolor a nie biało jak w przypadku MDF. O fornirowanych nawet nie myślałam. Kasia, te blumy są też na allegro. Aaa, i to trochę już tłumaczy ceną za kuchnię, bo płyty są (względnie) bardzo tanie. A tak na poważnie też się zastanawiamy nad takimi ze względu na dziecko - chcieliśmy drewnianie, ale jak zobaczyliśmy cenę... szok A fronty z płyt są na tyle tanie, że jak dziecko podrośnie to można je wymienić na lepsze gatunkowo Co do środków szafek - nasza wizja to też oczywiście półki i korpus w kolorze, ale tylna płyta to już biała - będzie rozjaśniać i optycznie powiększać szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 20.04.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jola, to ja czekam na efekt koncowy, bo widze, ze tu wiecej chetnych na kuchnie spod Zakopca Moze tez sie skusze, jak to nie mam problemu dla tego pana i dla Ciebie, jesli oczywiscie dasz mi namiary. Pozdr. Aha, pani ze studia wfm odezwala sie 20 minut temu, ale nie zrobila zadnego projektu. Chce mnie widziec osobiscie . A ja bym chciala wszystko zrobic sprzed komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Płyta laminowana jest w cenie MDF, ale z tego co wiem to trwalsza i mowiąc szczerze bardzie mi się podoba niż MDF. W jednym z salonów we Wrocku wycenili mi tę samą kuchnię na 14 300 (te same fronty). Najtaniej w BRW (ale tylko w MDF) na 10tyś, bez montażu. Myślę, że z meblami kuchennymi nie ma co przesadzać. Macie zmiar patrzecć na nie przez całe życie? Jak wydam 20 tyś na kuchne to będę bała się w niej gotować. A nuż sie coś uszkodzi. Zresztą trendy zmienija się w takim tempie, że po 10 latach nie będę mogła patrzeć na starą kuchnię. Nawet jak będzie w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Hej Doszedłem wreszcie do tematu pstryczków. Na tapecie mam Berkera Kwadrat i Simon Classic. Gdzie kupowaliście w dobrych cenach ww. pstryczki/gniazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 20.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Simon zdecydowanie w Instelu- kontakt p.Łukasz 602 102 871 (powołaj się na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 20.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Simon zdecydowanie w Instelu- kontakt p.Łukasz 602 102 871 (powołaj się na forum) A jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 20.04.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Trociu nie mam zastrzeżeń, choć warto jeszcze zapytać Daro_K, który dłużej użytkuje Simona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts