XX 29.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 mam szybkie pytane - czy ktos potrzebuje 1 palety 5tki, 10tki, 15stki, 18stki lub 20stki toprocka w tej mega1000 cenie?? prosze o pilna odpowiedzmam 4 palety a potrzebuje skompletowac piątą na cito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 29.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 hej,dawno juz nie popisywałem, bo wykonczenie wykańcza,ale czy macie moze namiary na jakiegoś brukarza do ulozenia kostki granitowej na podjazd,mam przeznaczone 50 zł/m2, takie sa ceny poaz wrocławiem, ale zalezy mi na czasie...przeprowadzka bliska w lipcu, ze swojej strony mam namiar na plot z siatki z podmórówką 70 zł/m2, moze byc nizej jak duzo metróworaz schody np debowe, ale ten namiar dopiero w połowie czerwca,za 19 stopni ze stopnicami spocznicą i balustradą na gotowo 6,5 tys. złpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 mogę grzecznie prosić namiar na ogrodzeniowca? Natalia P.S. 50 za bruk z granitu to fajna cena, ja znalazłam za 60 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 29.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 rany julek skąd masz namiary na schody w tak nisiej cenie ja nie mogę znależc oferty poniżej 10tys. bez poręcz a wycena brukarzy również atrakcyjna,średnio cena wacha się około 70zł/m2 a czy Wrocław czy za granicą miasta jest taka sama a nawet czasami mam wrażenie że krzyczą drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 29.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mam wolnego hydrulika - jakby ktoś chciał. I fajny kontakt na Bałtyk Gaz. No i jeszcze z tych moich pierwszoligowych kontaktów posadzki w ComfortPlusie. To tak dla przypomnienia, gdybyście nie pamiętali o moich faworytach Czy możesz zdradzić, jaką ofertę dostałeś od Bałtykgazu? Akurat rozgryzam temat, więc będę wdzięczny. Potrzebuję namiary na dzwig najchętniej z północnej części Wrocławia albo jakiekolwiek namiary ...musimy wrzucić legary, zbrojenia, nadproża itp. rzeczy na piętro... dość pilne Podaję namiary na dźwig 605-238-648 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 30.05.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Natalia,wysłałem info na priv odnosnie ogrodzenia, co do schodów to tak jak napisałem,mogłabyś podac ten namiar za 60 zł na brukarza, potzrebuję go na czerwie lub lipiec, a moj za 50 zł moze dopiero w sierpniu...dziekibzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 30.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 CO do brukarzy to moge polecic solidna ekipe z Dzierżoniowa. Ostatnio u mnie coś tam dorabiali id alej brali 50zl. Powolajcie sie na Tyniec Mały.Tel:783987968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 30.05.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 as24, a czy nie jest dla nich problemem druga strona Wrocławia, za Zakrzowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 30.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 robili u mojego kolegi w kamiencu wr. i mieszkali na miejscu na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 30.05.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mam wolnego hydrulika - jakby ktoś chciał. I fajny kontakt na Bałtyk Gaz. No i jeszcze z tych moich pierwszoligowych kontaktów posadzki w ComfortPlusie. To tak dla przypomnienia, gdybyście nie pamiętali o moich faworytach Czy możesz zdradzić, jaką ofertę dostałeś od Bałtykgazu? Akurat rozgryzam temat, więc będę wdzięczny. Potrzebuję namiary na dzwig najchętniej z północnej części Wrocławia albo jakiekolwiek namiary ...musimy wrzucić legary, zbrojenia, nadproża itp. rzeczy na piętro... dość pilne Podaję namiary na dźwig 605-238-648 pozdrawiam Serdeczne dzięki... już materiał mam na piętrze ale numerek sobie zachowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 30.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ja równiez proszę o namiary na brukarzy i siatkarzy ( sierpień ,wrzesień chiałabym rozpocząc te roboty). Jak będzie już to mozliwe to również namiar na stolarza od schodów. Wiecie co z meblami kuchennymi u Joli z Melisy. Jak sie spisał góral? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 30.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Czy ktoś z Was podzieli sie namiarami na studniarza takiego od studni głębinowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 31.05.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Asiu, meble gotowe. Przyjechał w zeszłym tygodniu dokończyć wszystko. Rzadko bywam teraz na forum, bo nie wyrabiam z czasem. Na budowie też nie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 31.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jak często wymyślacie coś niestandardowego? Ja zaczynam się łapać na tym, że coraz więcej dziwnych pomysłów przychodzi mi do głowy. Oczywiście nie jest to nic odkrywczego, ale nie spotyka się to często. Przykładowo: - uchwyty na ręczniki pod umywalką robione na zamówienie (odwzorowanie linii umywalki) Ja sobie wymyśliłem w łazience wieszadło na ręczniki mocowane do spodu blatu i wysuwane w razie konieczności użycia. Nigdzie takich nie znalazłem jeszcze wiec trzeba będzie samemu zrobić. Z innych udoskonaleń, to na parterze mam centralną dystrybucję muzyki z gabinetu do kuchni, wc, garażu, kotłowni i na taras. Oczywiscie punkt spinający też trzeba było zrobić samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 31.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Czy ktoś z Was podzieli sie namiarami na studniarza takiego od studni głębinowych. Ja rowniez chetnie skorzystam z namiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 31.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 rany julek skąd masz namiary na schody w tak nisiej cenie ja nie mogę znależc oferty poniżej 10tys. bez poręcz a wycena brukarzy również atrakcyjna,średnio cena wacha się około 70zł/m2 a czy Wrocław czy za granicą miasta jest taka sama a nawet czasami mam wrażenie że krzyczą drożej jak schody,to spróbujcie mera schody lwin brzeski - nie weimjak stoją cenowo, ale wiem że wysyłają większość produkcji do niemiec i jakosć mają wysoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spad 31.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 secam ja Ci nie podawalam namiaru na wylewki, ale u mnie robił wylewki Pan Janzar - i bardzo polecam. Taras robil pan ktorego niestety nazwiska nie pamietam = tel. 500258600 dawajcie te okna bo mi spieszno bardzo;) Spad dziekuje Ci dobry człowieku;) a jakie okna brales (fakro , roto czy veluxa?) brałemm veluxy, ale mają i fakro, co do roto to nie pytałem , a optlight i rooflite odradzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 31.05.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich. Obecnie powoli zamykam stan surowy i szukam sprawdzonych ekip:- od tynkowania (bo rozumiem, że to najpierw, elektryka już chyba mam).- hydraulika - instalacji CO (z ogrzewaniem podłogowym)- od wylewek Czy możecie się podzielić ekipami z których byliście zadowoleni? Mam też pytanie o ogrzewanie. Ze względu na brak gazu przez kilka lat planuję grzać gazem z butli (takiej dużej, którą wstawiłbym do garażu). Nie chcę zbiornika, a słyszałem, że taka butla starcza na około tydzień. Czy ktoś ma może coś takiego i się podzieli doświadczeniami? Z góry wielkie dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 31.05.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jolu i jak wyszły. Jesteś zadowolona z jakości bo z ceny pewnie tak. Mi wyceniono meble na 30 tys. i nie uśmiecha mi sie tyle płacić a twój stolarz jest atrakcyjny cenowo. Ja też nie wyrabiam z czasem ze względu na budowę. Przyśpieszamy. Chcemy przed zimą zrobić to co na zewnątrz . W środku robią tynki zaraz po tym wylewki i chcę uruchomic pompę niech się dom wygrzewa. Na jesień i zimę zostawiam wykańczanie łazienek, podłóg itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 31.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich. Obecnie powoli zamykam stan surowy i szukam sprawdzonych ekip: - od tynkowania (bo rozumiem, że to najpierw, elektryka już chyba mam). - hydraulika - instalacji CO (z ogrzewaniem podłogowym) - od wylewek Czy możecie się podzielić ekipami z których byliście zadowoleni? Od wylewek mogę z czystym sumieniem polecić, polecaną tu na forum, ekipę Jarka Korólczyka 603-200-120 lub 603-999-779. Super profesjonalna ekipa. Mam też pytanie o ogrzewanie. Ze względu na brak gazu przez kilka lat planuję grzać gazem z butli (takiej dużej, którą wstawiłbym do garażu). Nie chcę zbiornika, a słyszałem, że taka butla starcza na około tydzień. Czy ktoś ma może coś takiego i się podzieli doświadczeniami? Przez tydzień? Czy myślisz o takiej butli 11kg ? Według moich obliczeń to taka butla starczy raczej na dzień. Jeżeli gazu nie będziesz miał przez kilka najbliższych lat, to lepiej porozmawiaj z dragongazem. Z nimi można podpisać umowę nawet na 1 rok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts