secam 15.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12 W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia22 15.06.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Myślałam że ten dzień a nawet tydzień zaczął się dobrze a tu taka wiadomość. Secam trzymaj się. Trzymam kciuki za Dosie.Wszystko skończy się dobrze. Mam nadzieję że z synkiem wszystko w porządku. Myśle że nie będę osamotniona i razem ze wszystkimi forumowiczami będziemy słać dobrą energię dla Twojej Dosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.06.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Z synkiem wszystko ok zdrowy i cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 15.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12 W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam) Ważne aby w recepcji podać że krew jest dla Doroty Pal - zaświadczenie które dają po pobraniu krwi dla szpitala można zostawić w recepcji odbiorę je i zawiozę sam Jeszcze raz dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jutro rano o 7:30 zdążę jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam, strasznie Wam współczuję, mam nadzieję, że wszystko szybko się unormuje. Trzymam kciuki za Waszą rodzinkę. Ja niestety nie moge oddać krwi, za tydzień ide na operację.PozdrawiamAnia[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 15.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W Niedzielę.... Trzymam mocno kciuki! Czy ciągle można jeszcze oddawać krew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Bardzo wspolczuje,trzymajcie sie, na pewno wszystko bedzie dobrze.Czy jak jutro rano oddam krew to bedzie dobrze?Dzisiaj juz nie zdaze Usciski dla Zony i Synka!!!!!Myslami jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Bylam w punkcie krwiodastwa i widzialam sie z Grzesiem jutro rano tez mozna oddac krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To w takim razie do zobaczenia przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9.SECAM trzymajcie się, będzie dobrze!! - musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 15.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje po których została poddana 10 godzinnej operacji ratującej życie, podano jej 24 jednostki krwi. W tej chwili nieprzytomna w stanie ciężkim czeka na kolejną operację która ma odbyć się we wtorek. Lekarze proszą o zabezpieczenie jak największej ilości krwi. Wszystkie osoby które mają grupę krwi A+ lub dowolną każdą inną (jeśli jest inna podmieniana jest na właściwą z banku krwi) są proszone o oddanie krwi w punkcie krwiodawstwa We Wrocławiu przy ulicy Czerwonego Krzyża 5/9 , na pobranie należy zgłosić się z dowodem osobistym i po posiłku, w rejestracji proszę podać „ krew dla Doroty Pal ”. Telefon do punktu 071 371 58 10 / 071 371 58 12 W imieniu Doroty oraz naszym dziękuję wszystkim za pomoc Grzegorz (Secam) Secam ! Dużo siły i wiary że wszystko dobrze się ułoży. Pamiętamy w modlitwie o całej Waszej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 15.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam, trzymaj sie.Wszystko bedzie dobrze. Pozdrowienia dla Dosi i synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Grupo, możecie polecić jakąś tanią firmę robiącą przeprowadzki? Jolu - ja zawsze korzystam z jednej firmy. Nie wiem czy są najtańsi, ale nam się z nimi dobrze przeprowadza ( 3 raz) duże przeprowadzki. Namiary - 607554079 Mikiewicz ( znajdziesz po nazwisku w internecie). Mają również pojemniki na kwiatki i inne duperele - bezpłatnie je przywożą, tylko trzeba powiedzieć. Powiedz, że masz namiar od Małgośki (ostatnia przeprowadzka na Nowy Dwór) i powiedz, że powiedziałam, że dostaniesz rabat - pożartować zawsze można , a nóż widelec się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W Niedzielę moja żona Dorta (na forum Dosia) urodziła syna. Po porodzie wystąpiły poważne komplikacje Ważne aby w recepcji podać że krew jest dla Doroty Pal - zaświadczenie które dają po pobraniu krwi dla szpitala można zostawić w recepcji odbiorę je i zawiozę sam Jeszcze raz dziekuję Trzymam kciuki! Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 15.06.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Secam, trzymajcie się. Czekamy razem z Tobą na dobre wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidk 15.06.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 trzymaj się SECAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 16.06.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Secam musisz być dobrej myśli! Wszystko napewno się ułoży!!! Dużo siły dla Was wszystkich!!! Trzymajcie się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.06.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grzesiu, jesteśmy z Wami. Będzie dobrze, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.06.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziekuję wszystkim za słowa wsparcia są dla mnie bardzo cenne Gdyby ktoś jeszcze wybierął sie dziaiaj na oddanei krwi to we wcześniejszych postach gdzieś wkradła się błąd Dosia leży na Klinice Anastezjologii i Intensywnej Terapii przy ul. Chałubińskiego 1A a nie jak wcześniej podano Chałubińskiego 3 na gionekologi mogą pytać o to Panie w rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Grzegorz !- właśnie przeczytałam - będzie dobrze !Jadę oddac krew - mam A+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts