Daro_K 27.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ostatnio polecałem komuś Adama 602 253 166 - hydraulika co robił u mnie.Nie pamiętam komu, a jestem ciekawy jak się sprawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Hurtem odpowiadam, bo nie często tu bywam. Ale jak sie domyślacie - wszystkich pozdrawiam ...... i zabieram się za ogród. Mam mega fajne barierki kute, ale nie mogę się przełamać, by je Wam okazać. No wiecie; prawa autorskie, wzór zastrzeżowny i te sprawy. Wnętrza nie za chętnie pkazuję - w końcu to mój HOME Ale namiary na kowali artystycznych dać mogę z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.02.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ostatnio polecałem komuś Adama 602 253 166 - hydraulika co robił u mnie. Nie pamiętam komu, a jestem ciekawy jak się sprawił? Czuję się wywołana do tablicy (ale polecałeś kilku osobom) Na Adama i jego współpracownika nie da się narzekać, oj nie da Chłopaki elastyczne, słowne. Cen by najmniej z kosmosu nie mają. A szybcy jak strusie pędziwiatry. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Ja Adama męczyłam jeszcze po skończeniu instalacji telefonami z pytaniami o pierdoły czy prośbami o namiary na projektantów i zawsze był pomocny... Jednym słowem - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adas82 28.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam,Szukam firmy która utwardzi mi droge dojazdowa do domu jakies 50m. Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 28.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Cześć! I zaczęło się... Tzn. zaczęliśmy powoli prace porządkowe wokół domu.Za tydzień skończymy dach i pewnie od tego momentu będziemy mieli problem co zrobić z deszczówką. Mamy pomysł na podziemny zbiornik, plastikowy lub betonowy. Wiecie gdzie najlepiej w naszym zacnym województwie go zakupić? A może bardziej opłaca się ciągnąć np z drugiego końca Polski?Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndreWroc 28.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Witam Może się ktoś z nami podzielić namiarem na kogoś kto dostarczył by ( tanio ) ziemię , na razie 3-4 wywrotki , oraz drobny gruz na wjazd w okolicach Siechnic. Pozdraw Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkarp 28.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Potrzebuje szybkiej pomocy Namiary na polecanego kier bud Z góry dzięki za pomoc, Mkarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batafuko 01.03.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam, Mam do sprzedania sporo dachówek BRAAS CELTYCKA BRĄZOWA LUMINO, które zostały mi na budowie: 560 sztuk dachówki podstawowej (14 'zgrzewek po 40 szt) 25 sztuk dachówki szczytowej prawej............ Pozdrawiam, Krzysiek Sprzedam też okazyjnie jedną rolkę siatki leśnej (50 metrów). ................ Leć z tym na KUP TANIO, przynajmniej Twój wpis ne zginie tak szybko jak tu, gdzie wiele tematów się toczy. (link w mojej stopce) Ja również zapraszam na stronę z "Pchlim targiem". Wystawiłem tam kilka ciekawych rzeczy na sprzedaż, a tutaj ogłaszać się chyba nie wypada. Podaję dla pewności linka do tej strony: http://forum.muratordom.pl/pchli-targ-grupy-wroclawskiej,t107295-300.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mamy pomysł na podziemny zbiornik, plastikowy lub betonowy. Wiecie gdzie najlepiej w naszym zacnym województwie go zakupić? A może bardziej opłaca się ciągnąć np z drugiego końca Polski? Z góry dziękujemy.Jak na wodę, to chyba najtańsze rozwiązanie to plastikowe zbiorniki po 1m3. Są chyba po 100zł sztuka. Więc za 10m3 możesz dać 1000zł + rury na połączenie - skombinowanie jak to podłączyć. Co do betonowych to jak ja szukałem swojego szamba, to taniej mi wyszło ściągnąć z radomia aniżeli kupić w okolicy. Trzeba by sprawdzić jak teraz się sprawy mają. Może rzuć hasło na nowsze grupy - oni są pewnie na etapie "gównianego" wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam Może się ktoś z nami podzielić namiarem na kogoś kto dostarczył by ( tanio ) ziemię , na razie 3-4 wywrotki , oraz drobny gruz na wjazd w okolicach Siechnic. A jakby ktoś miał namiary w okolicy Jelcza-Laskowic, to ja chętnię przyjmę. Ziemia zwykła - nie musi być czarnoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 01.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześć! I zaczęło się... Tzn. zaczęliśmy powoli prace porządkowe wokół domu. Za tydzień skończymy dach i pewnie od tego momentu będziemy mieli problem co zrobić z deszczówką. Mamy pomysł na podziemny zbiornik, plastikowy lub betonowy. Wiecie gdzie najlepiej w naszym zacnym województwie go zakupić? A może bardziej opłaca się ciągnąć np z drugiego końca Polski? Z góry dziękujemy. witam kupowalam takie kregi w Sobotce zrobilismy 2 studnie po 4 kregi jedne krag okolo 100zl dokadnie nie pamietam bo to tak niewielkie pieniadze przy tej inwestycji maja transport jak bedziesz zainteresowany to poszukam do nich numeru tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cześć! I zaczęło się... Tzn. zaczęliśmy powoli prace porządkowe wokół domu. Za tydzień skończymy dach i pewnie od tego momentu będziemy mieli problem co zrobić z deszczówką. Mamy pomysł na podziemny zbiornik, plastikowy lub betonowy. Wiecie gdzie najlepiej w naszym zacnym województwie go zakupić? A może bardziej opłaca się ciągnąć np z drugiego końca Polski? Z góry dziękujemy. witam kupowalam takie kregi w Sobotce zrobilismy 2 studnie po 4 kregi jedne krag okolo 100zl dokadnie nie pamietam bo to tak niewielkie pieniadze przy tej inwestycji maja transport jak bedziesz zainteresowany to poszukam do nich numeru tel a ja kupowałam kręgi tu http://www.skowron-betoniarnia.com.pl/ i dwa mi nawet zostały, więc mogę odstąpić po przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 01.03.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dzięki wielkie za kręgi betonowe... Ok. 1000 m. w linii prostej mam betoniarnię - robiłem z kręgów np studnie chłonną. Nie wiem tylko, czy zbiornik na deszczówkę zrobiony w takim sam sposób będzie szczelny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.03.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Mam mega fajne barierki kute, ale nie mogę się przełamać, by je Wam okazać. No wiecie; prawa autorskie, wzór zastrzeżowny i te sprawy. Wnętrza nie za chętnie pkazuję - w końcu to mój HOME To zdjęcia pstrykaj tak, żeby pokazać tylko to, co najważniejsze. Moja łazienkę chce sobie skopiować była koleżanka z byłej pracy. Nie widzę problemu No może z wyjątkiem tego, że będzie miała problem znaleźć mieszkanie z łazienką o takiej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam mega fajne barierki kute, ale nie mogę się przełamać, by je Wam okazać. No wiecie; prawa autorskie, wzór zastrzeżowny i te sprawy. Wnętrza nie za chętnie pkazuję - w końcu to mój HOME To zdjęcia pstrykaj tak, żeby pokazać tylko to, co najważniejsze. Moja łazienkę chce sobie skopiować była koleżanka z byłej pracy. Nie widzę problemu No może z wyjątkiem tego, że będzie miała problem znaleźć mieszkanie z łazienką o takiej powierzchni salon przerobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 02.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 witam ufff zaczynamy malowac sciany jakiej firmy uzywaliscie farb osobiscie zastanawiam sie na farbami kabe mam z tej firmy tynk jest super dulux w mieszkaniu mialam pomalowane i bylo ok ale ostatnio pokazaly sie jakies zle opinie ze farba peka etc beckers ,tikula a jak jest u Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 02.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej My malowaliśmy w większości farbami STO oraz Beckersem -lateskowymi. Jestem baaardzo zadowolona z efektu A do tego jeszcze troche Śnieżką z pigmentem, tez może być (cenowo czuć róznicę ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ja malowalam tikkurila optiva satin. bosko sie zmywa, nawet po parkieciarzach przelecialam mopem po scianach i bylo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 02.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Bardzo pilnie szukam firmy, która wykonuje sieci wodociągowe (dość pokaźny odcinek) i nie boi się podjęcia takiej inwestycji na terenie Wrocławia Macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorba76 02.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Krótko - bo nie wiem czy ktoś zagląda na nasz pchli targ więc wrzucam też tu:Mam do sprzedania około 150 pustaków stropowych teriva firmy termat (ponad dwie palety) - do odebrania u mnie na budowie.Szczegóły - zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts