SUSPENSER 25.06.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A przy okazji - kiedy montowaliście parapety wewnętrzne (przed czy po tynkach?) i gdzie we Wrocławiu można znaleźć największy ich wybór (najlepiej z róznych materiałów, bo tego też jeszcze z żoną nie ustaliliśmy )? Zdecydowanie po tynkach, bo się zapaprzą ! Ja mam z jesionu wykonane i zamontowane przez stolarzy od schodów i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Hej... Z innej półki. Znacie sprawdzonego 'naprawiacza" pralek ? Pozdrawiam. We Wrocławiu na Tęczowej 79-81 sprzedają i naprawiają używane pralki od kilku lat - na pewno dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pytanie do wszystkich którzy maja schody drewniane samonośne Moje strasznie skrzypią, czy to normalne? Pomóżcie proszę, bo nie wiem sama może się czepiam, ale strasznie mnie to wkurza. To na pewno nie jest normalne - sąsiad ma samonośne i nic nie skrzypi (a wazy 2x tyle co ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 potrzebuje jakies namiary na producenta przesel ogrodzeniowych i bramy samonosnej z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam Ja zamawiałem tu: http://www.bramex.pl/ Mieli super ceny (znalazłem ich w Allegro), duży wybór, transport całości w rozsądnej cenie (wszystko wyszło duuuuużo taniej niż w naszych okolicach), automatykę itd. Używam bramy (uchylnej 2x2,5 m) od 2 lat i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.06.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ja zamawiałem tu: http://www.bramex.pl/ Mieli super ceny (znalazłem ich w Allegro), duży wybór, transport całości w rozsądnej cenie (wszystko wyszło duuuuużo taniej niż w naszych okolicach), automatykę itd. Używam bramy (uchylnej 2x2,5 m) od 2 lat i jest ok. zapomniałeś dodać, że "wzmocniłeś" bramę swoim patentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielXC 25.06.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam.Mam już niemal skończony podział działki i powoli zabieram się za przygotowania do budowy.I tutaj prośba o namiary na solidnego architekta, który wykonałby mi adaptacje projektu oraz naniósłby budynek na mapkę. Oczywiście za rozsądne pieniądze.Słyszałem też, że niektórzy architekci odrazu załatwiają wszystkie uzgodnienia dotyczące przyłączy. Czy warto z tego korzystać, czy szkoda pieniędzy i warto samemu się tym zająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.06.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 To ja się podłączam do prośby Daniela Co prawda dopiero kupujemy (i kupujemy, i kupujemy, i jeszcze jeden papierek potrzebny, i jeszcze jedna pieczątka...), ale jak już będziecie grzebać w notesiku w poszukiwaniu namiarów na architekta, to wyślijcie od razu do mnie. Z góry ładnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albert07 25.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 słuchajcie moi mili, ponowię pytanie czy ktoś budował może z firmą ES POLSKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 25.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Trabi się nie wypowie, bo jak zamówił w marcu, czy kwietniu 2009 to teraz dopiero będzie montaż - to się nazywa harmonogram budowy !!! Ale zaznaczam, że to nasza wina, a nie stolarza. Jola, Kowalik będzie u nas za ok tydzień to podskoczy jak trzeba bo to rzut beretem przecież. Pozdrav No popatrz Ty tez tak masz? A ja myślałam, że tylko my przeciągalismy montaż schodów o prawie rok:D Na szczeście pan Mariusz z Dobroszyc grzecznie na nas czekal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 25.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 witaj nie dosc ze gosc ma fajne rabaty to i cenowo jest konkurencyjny najblizszy termin jaki mi podal to wrzesien dlugo musialabym czekac i jeszcze zalatwic spanko musze zrezygnowac czyli to oznacza, że na przyszła wiosne powinnam sie juz powoli ustawiac do kolejki? No dobra, jak trza to trza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 25.06.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 MichAsku, czy dasz juz spokoj panu Michalowi z tymi podbitkami:) Chlop sie nie opedzi:) Mich Asiek, nie jestem z Mrozowa. Mieszkam za Psim Polem na Pawlowicach. ellaj widze, że dobry humorek u Ciebie permanenty;) Ja tez tak chcę!! Widzisz cos mi dzwoniło, ale niestety nie w tym kościele:P:D Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 25.06.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 MichAsiek, to może dasz namiary ? ellaj - wielkie dzięki, będę pisać Tylko wyciągnę od męża i Ci podam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 25.06.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 MichAsiek, bo jestem Ci za niego baaardzo wdzieczna.Podbitka idealna. Kazdy sie nia zachwyca.Tato powiedzial, ze jedyny fachowiec, nad ktorym nie trzeba bylo stac.Mial mi jeszcze klasc plytki w garazu i kotlowni, ale mial dlugie terminy, to wzielam takich patalachow, ze bede chyba zrywac, bo sie potykam o nie. Sa tak nierowno polozone. Fuga niewypelniona. W ogole tragedia.Bardzo zaluje, ze nie poczekalam na Michala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.06.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No popatrz Ty tez tak masz? A ja myślałam, że tylko my przeciągalismy montaż schodów o prawie rok:D Na szczeście pan Mariusz z Dobroszyc grzecznie na nas czekal;) Co Wy wiecie o przeciąganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 25.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 czyli to oznacza, że na przyszła wiosne powinnam sie juz powoli ustawiac do kolejki? No dobra, jak trza to trza:) no tak jak macie czas to juz sie mzoan zapisac na wiosne haha nam bedzie robil brukarz polecany przez Jole z melisy troche drozszy ale ma dobre terminy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 25.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 zapomniałeś dodać, że "wzmocniłeś" bramę swoim patentem Nie tyle "wzmocniłem" co zamocowałem napęd porządnie na nitonakrętkach zamiast paskudnego spawania polecanego przez producenta - jakby ktoś z forumowiczów potrzebował w tym temacie pomocy niech pisze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyot 26.06.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 We Wrocławiu na Tęczowej 79-81 sprzedają i naprawiają używane pralki od kilku lat - na pewno dadzą radę Dzięki, Naprawiona przez pana który okazał się kolegą koleżanki mojej żony,w sumie to i mojej koleżanki... Na czas drugiej tury wrzucę w czeluść bębna dwa koty do przepierki,mam pewne podejrzenia na ktogo poszłyby głosować. Świat się kurczy,pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 26.06.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 witam chcialam sie zapytac czy ktos z Was korzystal z uslug firmy Bingo-specjalizuja sie w bramach garazowych ogrodzeniach etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 26.06.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Bemark, ja kupowalam u nich grafitowa brame Normstala.Wszystko super. Zaplacilam ponad 5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 26.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 witam chcialam sie zapytac czy ktos z Was korzystal z uslug firmy Bingo-specjalizuja sie w bramach garazowych ogrodzeniach etc Byli u mnie z wyceną Normstahla, ale nie zauważyłem gotowości do negocjacji. Kupiłem w Romisie z Dzierżoniowa za ponad 500 zł taniej. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts