Trociu 02.10.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Trociu kupiles juz PAME ?????? Niestety jeszcze nie. Nie mam czasu na zajęcie się obudową bo inne sprawy czekają - na przykład wiata na drewno, które leżakuje póki co pod chmurką (dobrze że ostatnio ich nie ma za dużo). Ale na 99% jestem zdecydowany na Diablo II bezrusztowe. A jak u Was z zakupami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Wybudujcie teraz porządne altany ogrodowe [najlepiej własnoręcznie], wiatę na samochód, pergolę, drewutnię itd. ile się zmieści na działce A coś ma się zmieniać w przepisach??? .... albo nieuważnie czytałem wcześniejsze wpisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Dzieki, Madeleine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrusz 02.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 A czy jakiś namiar na salon sprzedaży(i montażu) drzwi budżetowych mogę prosić ? Jarett - w sprawie ubezpieczeń może będę Ci mógł pomóc - napisz na priva, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Potrzebuje kogos do ocieplenia poddasza mieszkalnego. polecam tę samą ekipę co Madeleine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarett 03.10.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 polecam tę samą ekipę co Madeleine A ja Wojtka Filę: http://fila.wroclaw.pl/ Biję się właśnie z myślami na temat drzwi zewnętrznych. Dostałem wycenę na takie jak mi się podobają (http://www.urbanfront.co.uk/contemporary-front-doors/1/designs/p1/sintra/r6) od bardzo polecanego stolarza - 4500 zł (brutto, komplet z montażem i wszystkimi akcesoriami, oczywiście bez tego naświetla co jest w linku). Nie wiem czy to dużo czy mało, ale na pewno w tej cenie można kupić drzwi markowe/antywłamaniowe. Chociażby Hormanna. Te od stolarza zapewne nie są jakieś szczególnie zabezpieczone. Jakie drzwi Wy macie i gdzie zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.10.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Super:) Dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 03.10.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 ellaj,jak rozwiazałaś problem przynaleznosci do fundacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.10.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 O Boze....!No, powiedzialam mu, ze czytalam polska strone, i na razie dziekuje:(Ale mi bylo glupio i przykro, bardziej niz jemu.On tez mial taka sobie mine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.10.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dziś mam pytanie do kierowców, bo ja mało jeżdżę i nie wiem, czy jak wskoczę na naszą cudowną obwodnicę koło Cesarzowic (wjeżdżając do wrocka od strony Kątów Wr). to dojadę bez przeszkód do zjazdu na ul. Pełczyńską, żeby się doturlać do Obornickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 03.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Dziś mam pytanie do kierowców, bo ja mało jeżdżę i nie wiem, czy jak wskoczę na naszą cudowną obwodnicę koło Cesarzowic (wjeżdżając do wrocka od strony Kątów Wr). to dojadę bez przeszkód do zjazdu na ul. Pełczyńską, żeby się doturlać do Obornickiej? Nie ma zjazdu z AOW na Pełczyńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 dojedziesz, tylko patrz na zegarek, bo to myk i już jesteś Super sprawa z tą obwodnicą. Zjazd oczywiście na Żmigrodzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Nie ma zjazdu z AOW na Pełczyńską o widzisz, ja mam tylko mapę z "planowaną obwodnicą" i zjazd na Pełczyńska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 dojedziesz, tylko patrz na zegarek, bo to myk i już jesteś Super sprawa z tą obwodnicą. Zjazd oczywiście na Żmigrodzką. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Super sprawa z tą obwodnicą. Będzie super jak S8-ka poleci do Oleśnicy. Z tego co słyszałem, a czego mogłem się domyślać, obecne wpięcie w 8-kę, nie działa dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 03.10.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Chyba oszaleję. Dziś pewien fachowiec opowiedział mi jak i czym koniecznie trzeba izolować ścianę fundamentową.Przeczytałem właśnie to http://forum.muratordom.pl/showthread.php?133866-Izolacja-pionowa-fundament%C3%B3w-papa-!/page9&highlight=botament i wychodzi na to, że jeśli jest budynek niepodpiwniczony i nie mam wód gruntowych (mógłbym chyba zrobić kopalnię piasku zamiast domu), to pionowa izolacja wcale nie jest potrzebna. A może jest potrzebna tylko na zimę? Jak to jest? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.10.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Będzie super jak S8-ka poleci do Oleśnicy. Z tego co słyszałem, a czego mogłem się domyślać, obecne wpięcie w 8-kę, nie działa dobrze. Bo jak ma dobrze funkcjonować zjazd z drogi głównej, gdy pracuje jako droga główna. Nie wiem jak teraz, ale zaraz po uruchomieniu straszny młyn podobno tam bywał. Ale może doczekamy się tej S8 w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 04.10.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam,Gorąco Was proszę o pomoc w znalezieniu pilnym dekarza, który byłby w stanie poprawić obróbki pod gąsiorami oraz w koszach. Głównie to przegląd zakładów na folii, dokładniejsze przymocowanie gąsiorów oraz przegląd pasa nadrynnowego. Niestety, wybrałem firmę Styl - Dom Jabłońskich, którzy od stycznia nie są w stanie przyjechać na poprawki. Zapraszam swoją drogą do siebie każdego, kto jest ciekaw jak nie należy wykańczać dachu... najgorsze, jest to, że Jabłońscy bezczelnie jadą na reklamie naszego domu i budują kolejne w okolicach Kobierzyc... Wracając do meritum, z góry dziękuję za wszelkie namiary na dekarzy, albo osoby, które specjalizują się w poprawkach dekarskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 04.10.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Arejaski,nie chce Cie dołować, ale znalezienie dobrej ekipy dekarskiej na tego typu poprawki graniczy z cudem - teraz są zajęci na dachach.na takie poprawki moga przyjechac jak sniego nie pozwoli na kladzenie dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.10.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Będzie super jak S8-ka poleci do Oleśnicy. Z tego co słyszałem, a czego mogłem się domyślać, obecne wpięcie w 8-kę, nie działa dobrze. AOW to dla mnie jedna ze wspanialszych rzeczy w tym mieście. A uruchomieniem S8 do Oleśnicy, z racji mej przyszłej lokalizacji, jestem zywo zainteresowana. Planowo mają ją uruchomić w połowie przyszłego roku. Wpięcie w normalny dzień działa ok. Jak jechałam AOW pierwszego dnia, to czekałam na włączenie się do ruchu prawie 20 min. Treaz nie stoję nigdy dłużej niż jedna zmiana świateł. Bardziej wkurzające są światła po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts