Frankai 16.08.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No, co? Trzeba z czegos zyc... Raczej trzeba na kimś poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 16.08.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Słuchajcie, gdzie we Wrocławiu oprócz Max Fliz i Cermagu można obejrzeć przyzwoite kafle łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Raczej trzeba na kimś poćwiczyć Whatever:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja wszystko kupiłem w Vinsarze. Słuchajcie, gdzie we Wrocławiu oprócz Max Fliz i Cermagu można obejrzeć przyzwoite kafle łazienkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.08.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Słuchajcie, gdzie we Wrocławiu oprócz Max Fliz i Cermagu można obejrzeć przyzwoite kafle łazienkowe? nie wiem co rozumiesz przez przyzwoite, ale masz jeszcze: Armalux na Mińskiej, Womag na Bystrzyckiej i Karmelkowej, Cortina przy Avicenny, Bokaro na Karmelkowej, Nasza łazienka w Astrze, salon przy Wodzisławskiej - ale tam nie byłem i wszelkie markety budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 17.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 na Karmelkowej jest jeszcze Ceramika Design i jeszcze jeden spory punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haku 17.08.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 To jaką Ty szpilkę wbijasz, że Ci się zmieści w kotłowni? A może masz taką wysoką kotłownię? Nam chyba jakoś weszły. A jeżeli się mylę, to pewnie ścieliśmy i jeżeli nie spełniała dalej norm (za wysoka rezystancja), to pewnie wbijaliśmy kolejną obok. Coś takiego: http://www.karbownik.com.pl/go/_info/?id=339 tylko moje maja 120 cm, na razie kupiłem dwie, zobaczę jak będzie się wbijać i jak będą wychodzić pomiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.08.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 na Karmelkowej jest jeszcze Ceramika Design i jeszcze jeden spory punkt. iwg mnie jeden i drugi punkt chyli sie ku upadkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.08.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Daro, Wojgoc, Czuszka - dzięki!! już mi się odechciało wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.08.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Coś takiego: http://www.karbownik.com.pl/go/_info/?id=339 tylko moje maja 120 cm, na razie kupiłem dwie, zobaczę jak będzie się wbijać i jak będą wychodzić pomiary. Hmmmm.... To Ty chyba masz mały problem jak taką szpilunię sobie chcesz wbić. A skoro taką chcesz, to nie strzelaj z armaty do muchy, tylko właź na ryczkę i wal młotkiem. Jak nie pójdzie, to zawsze możesz sobie dospawać, aczkolwiek obstawiam, że młotek przy tej długości, będzie lepszy niż elektryczny młot. Skoro nam 5m się nie gięły na boki, to przy takiej długości musi wejść. A tak swoją drogą - to skąd pomysł wbicia szpilki? I to w dodatku tak krótkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.08.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Daro, Wojgoc, Czuszka - dzięki!! już mi się odechciało wykończeniówki... już ma dość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.08.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Daro, Wojgoc, Czuszka - dzięki!! już mi się odechciało wykończeniówki... ja zauważyłam, że jak przejeżdzam koło tych wszystkich sklepów okołołazienkowych, to odczuwam ulgę, że mam to już z głowy Przy okazji pochwalę się jeszcze na Grupie - jesteśmy po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Hej Wrocławiacy, kogo polecilibyście z rynku miejscowego do zrobienia okien PCV. Moja siostra, postanowiła wyremontować mieszkanie i telefonuje do mnie po pomoc. Ale ja w Krakowie.Potrzebna firma rzetelna, z krótkimi terminami, porządnym materiałem i parapetami z konglomeratu.poratujcie, please:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.08.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 już ma dość? już ma, aż ją "mgli" -jak mawiała moja babcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byloeb 18.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam PaństwaGdzie znajdę na forum polecane hurtownie, betoniarnie i te mniej lubiane.Zaczynam właśnie swoją przygodę. Obecnie szukam stali na fundamenty oraz betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.08.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam Państwa Gdzie znajdę na forum polecane hurtownie, betoniarnie i te mniej lubiane. Zaczynam właśnie swoją przygodę. Obecnie szukam stali na fundamenty oraz betonu. witaj, to o co pytasz w duzej mierze uzaleznione jest od miejsca Twojej przygody - bo co z tego, ze podam Ci dobra cene na beton, skoro bedzie mial do Ciebie 40km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byloeb 18.08.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 witaj, to o co pytasz w duzej mierze uzaleznione jest od miejsca Twojej przygody - bo co z tego, ze podam Ci dobra cene na beton, skoro bedzie mial do Ciebie 40km Przygodę zaczynam w Gałowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElwoodWroclaw 19.08.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Witam Państwa Gdzie znajdę na forum polecane hurtownie, betoniarnie i te mniej lubiane. Zaczynam właśnie swoją przygodę. Obecnie szukam stali na fundamenty oraz betonu. Z liczących się producentów, masz do wyboru: SANBET SANBET FABRYKA BETONU MICHAŁ JUCHA ABET e-BETON Ceny wszędzie podobne. Fundamentowy B20-B25 to wydatek około 200-220zł netto/m3 Najwięcej możesz 'urwać' na pracy pompy. (niektóre betoniarnie mają pompo-gruszki). Sprawna ekipa wyrobi się z wylaniem fundamentu w niecałą godzinę (średnio). Będziesz robił strop, warto zamówić beton zbrojony włóknami (bez różnicy czy stalowymi czy polipropylen). O stal, zapytaj w centrostalu, możesz popytac w hurtowni Manex z Bystrzyckiej (tam mogę polecić Pana Artura do kontaktów w kwestii całościowej obsługi Twojej inwestycji) Pamiętaj jednak, że musisz cały czas kontorolować ceny w innych miejscach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.08.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ja z MANEXem mam średnie doświadczenia, jeśli już, to zawsze trzeba sprawdzać faktury vs. umówione ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 19.08.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Kto poleci dobry system kominowy do kominka? W co warto zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts