skrabi 20.05.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 szukam elektryka do wykonania instalacji i tynkarza do tynkow gipsowych maszynowychmozecie kogos polecic? budowa w Trzebnicy, ale to prawie Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 20.05.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 szukam elektryka do wykonania instalacji i tynkarza do tynkow gipsowych maszynowych mozecie kogos polecic? budowa w Trzebnicy, ale to prawie Wrocław ja moge polecić naszych elektryków - p. Zbyszek 502 168 615 (cenowo bardzo ok, sensowne pomysły, organizuje materiał ale nie zarabia na nim, jesteśmy bardzo zadowoleni) ekipa tynkarska - p. Robert 602 719 161 Piekne tynki nam zrobili (cem-wap. ale inne też robią). Ekipa b. sprawna, robili do późnej nocy czasami (mieli własne lampy!) bardzo sympatyczni, ładnie po sobie posprzątali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 20.05.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 szukam elektryka do wykonania instalacji i tynkarza do tynkow gipsowych maszynowych mozecie kogos polecic? budowa w Trzebnicy, ale to prawie Wrocław ja moge polecić naszych elektryków - p. Zbyszek 502 168 615 (cenowo bardzo ok, sensowne pomysły, organizuje materiał ale nie zarabia na nim, jesteśmy bardzo zadowoleni) ekipa tynkarska - p. Robert 602 719 161 Piekne tynki nam zrobili (cem-wap. ale inne też robią). Ekipa b. sprawna, robili do późnej nocy czasami (mieli własne lampy!) bardzo sympatyczni, ładnie po sobie posprzątali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 21.05.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ponawiam pytanie - ile płaciliście za powykonawczą mapkę geodezyjną dla przyłączy elektrycznego, wody i kanalizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renorl 21.05.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 szukam elektryka do wykonania instalacji i tynkarza do tynkow gipsowych maszynowych mozecie kogos polecic? budowa w Trzebnicy, ale to prawie Wrocław Witam Ja mam w tej chwili na budwie ekipę Pana Rafała K. Jestem bardzo zadowolona Robimy Knaufem Diamantem. Tel moge podac na priv jeśli będziesz chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.05.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ponawiam pytanie - ile płaciliście za powykonawczą mapkę geodezyjną dla przyłączy elektrycznego, wody i kanalizacji? jeśli mnie pamięć nie myli, to płaciłam tysiaka, ale od razu z naniesieniem domu i jeszcze odwiertów oraz przyłączy do pci plus ponownym wskazaniem jednego narożnika działki, co mi go sąsiedzi "rozjechali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 21.05.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hej, Słuchajcie gdzie najlepiej (czytaj najtaniej )zamówić rury PCV do kanalizacji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 21.05.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hej, Słuchajcie gdzie najlepiej (czytaj najtaniej )zamówić rury PCV do kanalizacji? Pozdrawiam My zamawialiśmy wszystko w Gerpolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.05.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 O Cześć MRS Constructor! Pisałam do Ciebie rok temu w sprawie polecanego przez Ciebie wykonawcy ociepleń elewacji. Wiesz, że był ze mną dogadany i umówiony na termin rozpoczęcia prac, po czym zapadł się pod ziemię i wystawił mnie do wiatru? Z tego co pisałaś, to u Ciebie wywiązał się z robót, ale nie warto go więcej polecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 21.05.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 O Cześć MRS Constructor! Pisałam do Ciebie rok temu w sprawie polecanego przez Ciebie wykonawcy ociepleń elewacji. Wiesz, że był ze mną dogadany i umówiony na termin rozpoczęcia prac, po czym zapadł się pod ziemię i wystawił mnie do wiatru? Z tego co pisałaś, to u Ciebie wywiązał się z robót, ale nie warto go więcej polecać. Cześć Ja jestem bardzo zadowolona, nie mogę mówić za innych ,ale u mnie było w porządku. Ps. Jak się mieszka w nowym domu wszystko wykończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 mieszka się super, wykończone mamy na jakieś 90% (nie ma większości lamp, listew podłogowych, pomieszczenie gospodarcze w rozsypce), umeblowane na jakieś 70%, ale jesteśmy b. zadowoleni a Ty na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 21.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 mieszka się super, wykończone mamy na jakieś 90% (nie ma większości lamp, listew podłogowych, pomieszczenie gospodarcze w rozsypce), umeblowane na jakieś 70%, ale jesteśmy b. zadowoleni a Ty na jakim jesteś etapie? My już też mieszkamy,ale podobnie jak u Ciebie brakuje wielu rzeczy drzwi na górze nie założeone czekają w garażu nie ma tarasu,okna łyse:D,ale jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.05.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Gdzie najszybciej dostanę styropian grafitowy na podłogę? Bo netowy dostawca mnie wystawil i pilnie szukam bo ekipa czeka. Pomozcie cos znaleźć bo juz mi sie ten styro po nicy śni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 23.05.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Gdzie najszybciej dostanę styropian grafitowy na podłogę? Bo netowy dostawca mnie wystawil i pilnie szukam bo ekipa czeka. Pomozcie cos znaleźć bo juz mi sie ten styro po nicy śni. masz neotherm na maslicach, 2 dni temu u nich zamawialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 23.05.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 masz neotherm na maslicach, 2 dni temu u nich zamawialem Hej. A masz jakiś namiar do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 23.05.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 handlowiec tel 662 276 818, fabryka jest na Brodzkiej 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Boruva jestes? Tu jest tani i rózny http://www.styropian.in/ ale sprzedają od 25 m3 ja max dobiję do 15 m3 nie chcesz sie podłaczyc pod zamówienie? Bedziemy miec i tanio i przywiozą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 23.05.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Bo transport Złotniki - Maslice to by sie juz zorganizowało bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 23.05.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Ja na podłogowy mogę się dołączyć, tyle że potrzebuję go dopiero gdzieś za 2 tygodnie, a do tego czasu nie mam gdzie go przetrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boruvva 23.05.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Boruva jestes? Tu jest tani i rózny http://www.styropian.in/ ale sprzedają od 25 m3 ja max dobiję do 15 m3 nie chcesz sie podłaczyc pod zamówienie? Bedziemy miec i tanio i przywiozą? Hej, Zerknę na ofertę i dam znać czy będę zainteresowany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts