wojgoc 21.05.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Nie wiem czy technicznie możliwe, ale tak czy owak - ja za rzadko bywam i chcę się zrzec. Co prawda grupa jest zdyscyplinowana i bodajże dwa razy interweniowałem przez te kilka lat. nie:no::no: rób nam tego:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 22.05.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy mozecie polecic brukarzy i kogos od ogrodzen (podmurowka na fundamencie i slupki oraz brama przesuwna), a jeszcze lepiej kogos, kto robi i to, i to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 22.05.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 szukam wykonawcy podbitki drewnianej - polecicie kogoś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 22.05.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Nie wiecie, gdzie mozna kupic sztachety z modrzewia syberyjskiego, ewentualnie deski 20x100x1500? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy122 23.05.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Szukam solidnej firmy do ocieplenia + struktura we Wrocławiu. Ktoś godny polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.05.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 nie:no::no: rób nam tego:(:( Oj tam, oj tam. Już i tak cud, że jeszcze żyję Nie ma tutaj takiego dinozaura jak ja. Wolę zanim odejdę na dobre, ze spokojem przekazać pałeczkę. Jak będę stawiał drugi dom, to się znowu pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.05.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Poszukuję ekipy lub ekip do wykonania - odwodnienia (spięcie rur spustowych z studnia chłonną, lub systemem rozsączania) - utwardzenie terenu + kostka brukowa - ogrodzenie z bramą przesuwną itp. rejon zachodni Wrocławia w okolicy złotnik, możecie polecić jakieś sprawdzone ekipy? odwodnienie robił mi Piotr Pelc, wyrównał mi tez teren itd kostke tez chyba robi namiar: 605 378 988 bardzo ogarnięty człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 26.05.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 a ja zapytam - czy macie polconego wykonawcę drewutni + domek narzędziowyewentualnie domki dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inżynierka 14.06.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Witam, czy jest wśród nas ktoś, kto buduje wg projektu Dom w groszku 2 pracowni Archon: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-groszku-ver-2/m3381fcc998da6?gclid=Cj0KEQjwqe-rBRCv_J6qs6isp6EBEiQAmbctFrf_nhn03Sv5vmaiOUou_bYg8d1NKcN5txgR4ZZCDbgaAtG98P8HAQ i byłby na tyle uprzejmy, żeby oprowadzić mnie po wnętrzu? Zdecydowaliśmy się na ten projekt, ale brakuje nam rozeznania jak to wygląda w środku. Oczywiście najlepiej, gdyby dom był w stanie surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 21.06.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Czy możecie polecić firmę od mebli kuchennych na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorbhas 28.06.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Jakbym zaczynał budowę to może i bym skorzystał, bo bywałem bardzo często, teraz zaglądam regularnie, ale nieczęsto. Był niedawno temat ogrodzeń, więc przy okazji zapytam, gdzie w normalnych cenach kupić ogrodzenie panelowe, Wrocław/na zachód od Wrocławia, oraz podmurówkę do tego. Ja siatkę 4,2 mm, podmurówkę i wykonawcę ściągnęłam z Łodzi. Najlepiej mi się kalkulowały jakość do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian79 29.06.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Szukam solidnej firmy do ocieplenia + struktura we Wrocławiu. Ktoś godny polecenia ? Jeżeli ktoś zna solidną i dokładną ekipę do nałożenia struktury, przyklejenia płytek klinkierowych na cokołach, pomalowania ozdób sztukaterii to proszę o przesłanie danych kontaktowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONA3 29.06.2015 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 CZY KTOŚ BUDUJE PROJEKT DOMU E-157, LUB E-127 NA DOLNYM ŚLĄSKU?. Jeśli tak proszę o kontakt [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.07.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam, W okolicach 15km na północ od Wrocławia poszukuję firmy do montażu ogrodzenia panelowego (ok. 120mb). Czy ktoś mógłby polecić ekipę do takiej pracy, bo ja szukam kogoś od listopada 2014 i nie mogę znaleźć - albo za drogo albo bez pojęcia ale największy kłopot to KOMPLETNY BRAK SZACUNKU DO CZASU KLIENTA. Wyceniają nie widząc działki, wyceniają i nie chcą robić potem, umawiają się i nie przyjeżdżają wcale, chcą tylko montować a materiał to najlepiej jakbym sam im przywiózł i jeszcze podawał. Jeszcze kilka tygodni tak będzie i powymieniam nazwy tych pseudofirm nie tylko tu na forum. Cały dom człowiek postawił bez problemów a jak przychodzi do płotu to pół roku bujam się ze znalezieniem ekipy. Z góry dzięki za pomoc. U mnie ogrodzenie robiła firma metal z Sycowa polecałam ją potem na forum i swoim sąsiadom krytycznych opini nie słyszałam tylko pozytywne zadzwoń popytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 01.07.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Jeżeli cena na gotowo ( transport , montaż , niwelacja terenu , beton ) za dobry panel z podmurówką prefabrykowaną w okolicach 100-120 zł odpowiada Tobie pisz na priv , mogę polecić kogoś z czystym sumieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.07.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Frankai, nie mozesz nam tego zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.07.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Kuchnie robilam w firmie http://www.daszczyk.pl Jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes08 05.07.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witam, przed chwilą dokonałam rejestracji do grupy choć śledzę dyskusje od 2 lat -od kiedy się zaczęliśmy budować. Jak duża część korzystałam z poleceń dot. wykonawców. Właśnie teraz jest u nas na budowie polecany instalator przyłączy ...Natomiast poszukuję firmy do wykończenia domu - do położenia płytek ściennych i podłogowych zabudowy G-K, położenie podłóg )deska /finish parkiet), zabudowy wnęki, podwieszane sufity... Czy mogę prosić o jakieś namiary na wykonawców. Budowa jest we W-wiu na Księżu Wlk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.07.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 odwodnienie robił mi Piotr Pelc, wyrównał mi tez teren itd kostke tez chyba robi namiar: 605 378 988 bardzo ogarnięty człowiek Czy było także robione odwodnienie liniowe ? Jeśli tak to jakie zostało zastosowane bo do wyboru są: plastikowe, betonowe, polimerobetonowe do wyboru z kratkami ocynkowanymi, żeliwnymi ? Na razie myślę o najtrwalszym, czyli polimerobetonowym z kratką żeliwną [nierdzewne są strasznie drogie] - jest 2 razy droższe od plastikowego [chcę jeździć po nim autem więc musi być typ B125]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 07.07.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Nie wiem czy technicznie możliwe, ale tak czy owak - ja za rzadko bywam i chcę się zrzec. Co prawda grupa jest zdyscyplinowana i bodajże dwa razy interweniowałem przez te kilka lat. Skoro nie ma z tym wiele zachodu to daj się namówić i zostań choćby po to, żeby czasem był powód zajrzeć na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts