snk 05.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Poszukuję formy z Wrocławia lub okolic, która by przyjechała wymierzyła i poleciła okna plastikowe do całego domu.Szukam przede wszystkim ekipy, która jest w stanie doradzić, jakie okna i dlaczego te a nie inne Jeśli ktoś może jeszcze polecić ekipę do ocieplenia domu ( elewacji ) będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.10.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Do okien pcv niezmiennie polecam pana Mariusza Sobielę z firmy Bauman. Człowiek się doskonale zna na rzeczy i potrafi doradzić, ma bardzo dobrych montażystów i później serwisowanie (regulowanie zawiasów po zakończeniu budowy itp.) Mnie ostatnio okno przesuwne jakimś cudem spadło z rolek - serwisant przyjechał następnego dnia po zgłoszeniu i naprawił od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.10.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 http://bauman.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbyszekT 10.10.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gdyby ktoś potrzebował to mam do oddania za drobną opłatą piecyk - kozę. Używana była na budowie.Odbiór osobisty Boleścin Trzebnicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 12.10.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Szukam dekarza, ktory nie unika drobnych robotek, a przy tym jest dokladny i przy drobnych nie kasuje tak, jakby caly dach od nowa robil. Chodzi o poprawienie nieszczelnosci papy (poprzedni dekarz docinajac laty i kontrlaty podziurawil mi pape) pod dachowkami, czyli trzeba przelozyc dachowki praktycznie na calym dachu - roboty pewnie maks na pare dni, ale z rodzaju tych upierdliwych. Mozecie kogos polecic we Wro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 12.10.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Poleci ktoś firmę do instalacji ogrodzenia z siatki? Planuje osiatkować tył i boki zostawiając przód na coś ciekawszego po skończeniu budowy. BTW ponoć warto kupić ocynkowane rury o ściance 3mm zamiast słupków i potem pociąć. Próbował ktoś w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olek123 12.10.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Poleci ktoś firmę do instalacji ogrodzenia z siatki? Planuje osiatkować tył i boki zostawiając przód na coś ciekawszego po skończeniu budowy. BTW ponoć warto kupić ocynkowane rury o ściance 3mm zamiast słupków i potem pociąć. Próbował ktoś w ten sposób? Ja korzystałem z oferty firmy http://www.ogrodzeniaurban.pl/ brałem u nich 2 bramy garażowe Wiśniowskiego i siatkę właśnie (słupki, murek prefabrykowany, siatka, drut itd). Ogrodzenia łącznie ok 100mb. Pod względem obsługi klienta jestem bardzo zadowolony. Cenowo wyszło konkurencyjnie. Brałem tylko materiał + transport (budowala mi ekipa od domu w wolnej chwili), ale firma oferuje też usługę montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 12.10.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Siatka, słupki i płyty betonowe na podmurówkę. Co jeszcze by trzeba doliczyć i w jakich ilościach? wychodzi mi ponad 120m siatki liczę ok 60 słupków i ok 50 płyt 2.5m. Nie wiem ile drutu na to dodać i co tam jeszcze trzeba przy 3 narożnikach. 2 instalatorów wyliczyło mi ok 9k za całość próbuje wiec jak by wyszło z własnym materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AW1971 13.10.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam.Ja jestem właśnie na etapie wykonywania takiego ogrodzenia. Siatka w ocynku 1,5m wysokości - 50zł za mb. Materiał i wykonanie. Po mojej stronie był piasek ale i to pewnie dałoby się przenieść na wykonawcę. Firma z Domasławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 15.10.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witam Mam do sprzedania płyty libet/Trawertyn w kolorze bianco - zostało mi 21szt - cena 450zł za wszystkie (katalogowo wychodzi ok. 140zł więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecki_wr 15.10.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 AW1971 ale pisząc o piasku masz na myśli instalacje siatki wraz z przygotowaniem cokołu? Jaka grubość drutu w tej siatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 31.10.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Moja piosenka przewodnia na bieżący łykend ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AW1971 05.11.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 AW1971 ale pisząc o piasku masz na myśli instalacje siatki wraz z przygotowaniem cokołu? Jaka grubość drutu w tej siatce? To jest bez podmurówki. Piasek był potrzebny do osadzenia słupków. Drut 3,0 w samym ocynku. Generalnie jestem zadowolony z efektu, tył jednej strony schodzi lekko w bok, ale to jest odcinek do likwidacji w przyszłości więc mniej się tym przejmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.11.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 A ja właśnie dokończyłem realizację planu zagospodarowania funkcjonalnego nieruchomości (czy jakby to nazwać) Pewnie pobiłem kolejny rekord od planowania do realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_ 09.11.2015 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Witam,czy miał ktoś doświadczenia z firmą Adbud Pana Adriana Hibszera? Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AW1971 11.11.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 To jest bez podmurówki. Piasek był potrzebny do osadzenia słupków. Drut 3,0 w samym ocynku. Generalnie jestem zadowolony z efektu, tył jednej strony schodzi lekko w bok, ale to jest odcinek do likwidacji w przyszłości więc mniej się tym przejmuję. Kolega zaczynający budowę w Gałowie dogadał się z nimi (firma z Domasławia) na 75zł z podmurówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 04.12.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Witam, czy miał ktoś doświadczenia z firmą Adbud Pana Adriana Hibszera? Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie Pozdrawiam Jeżeli interesuje Cię ekipa od SSO info na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.12.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Pranie zrzucane zsypem owszem leci samo, ale już suche nie wróci o własnych siłach na górę suszarnię zmieszczę w pralni (przy wm ma nie być kłopotu), poza tym rozważam zakup suszarki. ale Twoje słowa też rozważam Kupiłem ostatnio nową suszarkę. W miejsce typowej małej, rozkładanej, kupiłem Meliconi Stendimeglio 60. Tak więc nie będzie sznurków w garażu Stoi sobie w postaci pół złożonej obok pralki i ta "pojemność" wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.12.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Ale tu ruch!!! Półtora miesiące i 2 posty, z czego jeden mój :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AW1971 01.01.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Wszystkim budującym wiele wytrwałości, a tym co już się wybudowali wiele radości z 4kątów w tym Nowym 2016!!!!Oby pogoda zawsze sprzyjała a raty kredytu były lekkie jak piórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts