gkwiatkowski 06.03.2002 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Hej! Byłem przez kilka dni całkiem wyłączony.A teraz można tylko powiedzieć "żałuj Rudy że Cię nie było...".Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.03.2002 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Zgodnie z sugestią Yemiołki tworzymy sobie listę dystrybucyjną. Pozwoliłem sobie wykopiować Wasze emalie z profili i rozesłać. Kogo pominąłem bo nie podał adresu, niech wyśle go do mnie, to rozpuszczę w drugim rzucie. Podobnie jak z adresami znanymi mi prywatnie (Krzysiek) - bez zgody nie dołączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.03.2002 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 GKwiatkowki - czy Twój email jest OK? Dostałem zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.03.2002 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 A ja mam chatkę w/na PAWŁOWICACH. To jest W-w jakby ktoś wątpił ( w każdym razie od jakiegos czasu). A za Niemca to w Pawłowicach był rodzaj uzdrowiska , do którego wyjeżdżali na weekendy z Wrocka. Nawet tu mamy jeziorko!!! Permanentnie zapraszam, ale jeśli wolicie na czyjejś działce - tez z przyjemnością przybędę - zobaczę jak to jest mieć budwę ... On 2002-03-06 10:36, yemiołka wrote: On 2002-03-05 14:16, Frankai wrote: Co inni myślą o terminie? my z Janem 26.05. odpadamy :smile: Gagata, a w której części Wrocka masz chatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.03.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Jesli chodzi o termin - to na dzień dzisiejszy dla mnie każdy dzień majowy może być (byle było słoneczko), nigdzie sie nie wybieram i jestem w stanie zaplnować czas tak, żeby mi wszystko wypaliło. Tylko coś ustalmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 07.03.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 No tak, ledwo kogos przywalilo robota, a Oni juz sobie fajne spotkanie urzadzili. Buuuuu Postaram sie byc bardzej czujny na przyszlosc. 26.05 - Dzien Matki, czy dalej obstawiacie ten termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.03.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 On 2002-03-06 09:31, Alanta wrote: Może faktycznie wykorzystamy Gagatę, skoro się zaoferowała. Moja budowa chyba nie przeżyłaby takiego najazdu, na razie na podłodze mam wybebeszone wszystkie instalacje i muszę zrobić zasypkę i szlichtę, a że cierpię na brak kasy, to muszę chronić jeszcze przez jakiś czas moje biedne peszle przed Wami Zapraszam zapraszam - u mnie wciąż (i długo pewnie jeszce będzie) atmosfera parapetówkowa - można czuć się swobodnie i nie ma nic do zniszczenia (tzn - co ja mam na myśli, jakiego zniszczenia ...:0?) Ale powtarzam - chętni wybiorę się też na jakąś Waszą budowę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Gagata - do mnie można przyjechać, ale jest ryzyko nagłego odwołania spotkania, bo mogę nagle zostać wysłany w delegację. Ostrów Wlkp jest jakieś 100km od Wrocławia. Na razie mam w planach wyjazd w okolicach 15.04-15.05. Darku - nie "bucz". Jutro zrobię tabelkę, gdzie się powpisujecie z propozycjami.Yemiołka i reszta zwolenników spotkań w podgrupach. Jak będzie trudno zebrać całość bractwa, to i tak nie będzie innego wyjścia jak podziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.03.2002 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 On 2002-03-07 10:52, Frankai wrote: Yemiołka i reszta zwolenników spotkań w podgrupach. o, już zostałam zwolennikiem! a ja tylko chciałam uleczyć twoje lęki, Frankai! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Lubię jak mnie ktoś lubi aż tak, że się o mnie martwi Mam parę innych rzeczy do wylecznia. Podejmiesz się? Na przykład forumanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.03.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 On 2002-03-07 11:13, Frankai wrote: Lubię jak mnie ktoś lubi aż tak, że się o mnie martwi Mam parę innych rzeczy do wylecznia. Podejmiesz się? Na przykład forumanię On 2002-03-07 11:13, Frankai wrote: Mam parę innych rzeczy do wylecznia. Podejmiesz się? Na przykład forumanię nieeeeeeee w tym to akurat jestem kiepska. możemy się ew. razem zapisać na jakiś seans odwykowy [adin, dwa, tri, czetyrie, smatri w maje głaza.. ]bądź do szkoły przetwania bez kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Może bez Forum bym wytrzymała, ale bez maszynki NIEEEEE!!! Toż to moja praca, życie i odpoczynek. Do trumny też mi mają go włożyć, bo co ja tam będę robił? Żona powtarza, że moją największą miłością jest komputer, a dopiero po nim może ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.03.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 On 2002-03-07 12:18, Frankai wrote: Może bez Forum bym wytrzymała hmmm a ja myślałam, że jesteś chłopcem... a jak załatwiłaś pozwolenie na ożenek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Oj Yemiołka - jestem, jestem. Gdyby nie Twój mąż, co tu też zagląda ...Takie "palcówki" to normalka. Tym razem chyba to zbędne a pozostało chyba z tego "ale" po przecinku. Poruszyłaś przy okazji inny temat - wchodząc do UE nie będzie potrzeba takich pozwoleń. Ja się z tym absolutnie nie zgadzam, prędzej zrozumiałbym wielożeństwo, które praktykowano od dawna. Dlaczego Państwo, Murator, a zwłaszacza UE i USA dyskryminują wyznawców Islamu i Mormonów? Czemu oni nie mogą się rozliczać wspólnie? Czemu nikt nie zamieszcza projektów dla takich rodzin? Dodam, że mąż musi traktować żony równo i każda musi mieć oddzielne mieszkanie (ew. sypialnie) urządzone tak, by inna nie mogła mu zarzucać nierówności traktowania, czyli albo równo, albo w innym stylu za zgodą wszystkich. Standardowo projekty oznacza się jako np. 2+2, a wtedy należałoby 1+4+48, czyli MĄŻ (duże litery ze względu na "rangę"), 4 żony i 48 dzieci (12 dzieci to nic dziwnego w Egipcie czy Arabii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.03.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 taaa, ciekawe co Twoja żona na to... a co do "palcówek" - to nie zadna literówka ino ta podświadomość, o której Pitbull pisał. Powiedz od razu, że nam zadrościsz jutrzejszego święta i też byś tak chciał(-a)!! [a`propos - mam nadzieję, że możemy liczyć jutro na jakieś wirtualne kwiatki!! ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 07.03.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Yemiołka, przecież Oni też mają swoje święto, 30.09 to dzień chłopaka, połączony zresztą z dniem budowlańca, więc u nas jest to zawsze bardziej huczne święto niż jutrzejsze (odkąd się budujemy to wszyscy uważamy się za budowlańców, a przynajmniej "budowników", jak mówi moja córcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.03.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Yemiołka - moja żona tu nie zagląda Zazdrościć nie zazdroszczę. Wkurza mnie tylko jak taka jedna z drugą z jednej strony walczy o równouprawnienie, każe sobie nosić kwiatki na 8.3, a piwa na 30.9 nie przyniesie. To co wirtualne kwiatki jutro, a wirtualne piwo 30.9? Nie wiem jak smakuje wirtualne, ale bezalkoholowe to ohydztwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.03.2002 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 hmmm, a można jutro i kwiatka i piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 07.03.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 A ja wolę samo piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.03.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 no dobra, ja też mogę zrezygnować z kwiatka,,, ,,, na rzecz drugiego piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts