Tomek Wro 13.03.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ponawiam moje pytania: - czy ktoś ma 200 m kabla na zbyciu do zasilania budowy - czy macie może na zbyciu płyty żelbetonowe, choćby kilka sztuk PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln o kurde.. takie teraz ceny? dobrze ze nam po fundamentach paleta została.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 13.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln hmmm ja nie wiem czy mi w Techno-budzie w Jeszkowicach nie proponowali czasem na jesieni 3.60 ale szczerze mówiąc już nie pamiętam a można zapytać gdzie te bloczki po 3.30 bo też musimy zrobić taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 13.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam Forumowiczów, Proszę o informację namiary, na sprawdzoną ekipę do ogrodzenia działki.Buduję się na pólnoc Wrocławia, okolice Długołęki. Ponawiam też zapytanie, czy ktoś ma może 0,5 m3 desek do fundamentów do odsprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 13.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln troche duzo, ale teraz juz wszystko mozliwe ostatnio slyszlam, ze bloczki 14 "chodzily" po 3,2 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 13.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dziekujemy:) dachówka to cementowy BRAAS, lumino. Dekarz powiedział, ze pierwszy raz kładł brazowego braasa A ja myslałam, ze to taka powszechna kombinacja. To jest wzór dachówki : celtycka czy podwójne s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 13.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln Płaciłem 2 tygodnie temu 3,05 brutto w Budusie może cena jeszcze aktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dziekujemy:) dachówka to cementowy BRAAS, lumino. Dekarz powiedział, ze pierwszy raz kładł brazowego braasa A ja myslałam, ze to taka powszechna kombinacja. To jest wzór dachówki : celtycka czy podwójne s? Celtycka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 14.03.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam Szukam dobrej firmy od alarmow Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.03.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Parę stron temu była mowa o alarmach Ja pamiętam namiary od dabell - Karpiotech 600-606-710, a tak poza tym to chyba są już na stronie misiów!! Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowisz 14.03.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln W Czystopolu w Miekini dostaliśmy jakiś czas temu za 2.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 14.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Pani Koala gratulacje z okazji narodzin Pingwinka!!! Kulka my mamy umowę z Progazem kontakt na Dolnyśląsk- Jarosław Gulewski 600086644. Załatwia wszystkie formalności i jest bardzo pomocny. Aleksander Bogucki nam alarm robił Witek Sawka 509248843- szybko, solidnie i bez problemu. Witam nowych forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 14.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ja polecam pana Murawela z Chrzastawy.Sprawdzony, bardzo dobry fachowiec od systemów alarmowych, zrobił nam super instalacje i był przy podłaczaniu do monitoringu firmy ochroniarskiej i dzieko bogu, bo chcieli bumelke odstawic.Krzyczał na nich i ustawiał jak uczniaków:) Dzieki czemu mamy wszystko super zrobione! telefon dla zainteresowanych na priv. Betty&M z Panem od progazu jestem umowiona juz na jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 14.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Dzięki Anndy za inf. Niestety zupełnie nie znam sie na tych wszystkich materiałach. Jak zrozumiałam lepiej kupić wełnę Isover niż Knauff. Wełna, która jest w promocji w Obi jest w rolkach, firmy Isover i na ulotce napisane jest termomata. Warto brać? Nie znam się na produktach Isovera ale zobacz tutaj co znalazłem. Lepiej kupć wełnę która będzie miała mniejszą λ. Porównaj współczynniki Termomaty i Knaufa i zobaczysz która lepsza. Dodam jeszcze że między krokwiami lepiej układa się wełnę z rolki niz tą w prostokątach i jest przy tym mniej odpadów. Wracając do tematu wełny. Faktycznie Termomata Isovera, jak sie dowiedziałam jest wyrobem wyłącznie dla supermarketów, więc i jakość prawdopodobnie gorsza. Udało mi sie jednak kupić Uni Matę i gdyby to kogos interesowało najtańsza 15 cm znalazłam wczoraj w Castoramie 125zł za rolkę, ( ta sama w Budimpolu na Brucknera coś ok. 180 zł) Pozdrawiam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 14.03.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam . Czy macie namiary na tartak w okolicy Kamieńca Wrocł.? Podobno w Chrząstawie sa 2 albo 3 .Dzwoniłem do jednego ale jest remont maszyn.Potrzebuje więżbe impregnowana (nie musi byc cisnieniowo) do zadaszenia tarasu i drewutni. Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 14.03.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Hej!Czy może orientujecie się jaki materiał na ściany jest obecnie najłatwiej dostępny? Zdaje się, że będę budowała z "tego co jest", nie "z tego co chcę"...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 14.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Hej! Czy może orientujecie się jaki materiał na ściany jest obecnie najłatwiej dostępny? Zdaje się, że będę budowała z "tego co jest", nie "z tego co chcę"... Pozdrawiam! nie wiem z czego zamierzal;ac budowac, ale wiem tyle: - w Domexie na Bielanach mają, praktycznie od reki, porotherm (nie wiem jak to robia) - w cenie 9,1 brutto plus transport (za bloczki 24 cm) - w hurtowni GRUPA JD (przy drodze na Oborniki, tel 3107795) maja termopor - to cos podobnego do porothermu - sprowadzaja go z Niemiec, w cenie 7,15 brutto za szt (tez 24 cm) - w BETARDZIE maja bloczki keramzytowe, nie pamietam w jakiej cenie, ale jest ona dosc atrakcyjna jak na obecne warunki - w poniedzialek mieli w Gai na Opolskiej Ytonga (24 cm) chypo po ok 10 zl za szt - na skrajnej maja Jopka - chyba w miare dostepny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.03.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Hej zaczynający budowanie , jakie udaje się wam wynegocjować ceny na bloczki fundamentowe, musimy zrobić taras, i schody zewnętrzne, i nie wiem czy szukać dalej, czy brać co jest dostałam cenę na bloczki 12 - 3.30pln Halszka, producent bloczkow 12(Góra) 1.9zł +transport. Wychodzi 2.50 z tr. i rozładunkiem. Zamówienia z 1-2 tygodniowym wyprzedzeniem. Widziałam 12 w Castoramie - 2.59, tydzień temu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 14.03.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 b]Fasola 25 [/b], dzięki za namiary na chusty. Wiem, że na necie można znaleźć różne cudeńka, ale zależy mi na "przymierzeniu" w realu, żeby stwierdzić, że to jest to. Dzisiaj na bloczek fundamentowy 14 w Gai dostałam cenę 3,29 brutto. Ytong 36,5- 16,80 brutto... I to na zapisy na maj... Załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts