Ivonesca 09.05.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Smoku - co tam słychać? Jak małżonka?a co ze spotkaniem u Yemiołki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.05.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Smoku - co tam słychać? Jak małżonka?a co ze spotkaniem u Yemiołki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.05.2003 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Ivonesca - bylem niedostępny, bo mamy przesunięcie czasu, a poza tym ciężko pracowałem na swoj ZUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 10.05.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Frankai, ścigać można, ale kto Cię dogoni ? Ivonesca, wszystko ok. choć miała małą przerwę w pracy. co do spotkania u Yemiołki, to mamy utrudniony kontakt. Cała nadzieja w Tobie Dobrzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Smoku, jesteś tam? Skąd bierzesz takie fajne ikonki /inne niz na smilies.nl/. Wchodziłam na LO3 /twój ogólniak? /nie mogę znaleźć. Też chciałabym umieć je wstawiać. Pozdrowienia z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 10.05.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2003 Majka, czasem zamieszczam gif-y. Trzeba sobie znaleźć w necie i wpisać "img" w kwadratowym nawiasie adres gif-a "/img" w kwadratowym powodzenia i dzięki za pozdrowienia. Bawcie się dobrze. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Smok dnia 2003-05-10 20:56 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Witajcie, dobrzykowice- no i co z tym spotkaniem, będzie ? wiesz cos więcej??? Frankai - OK, będę ścigała jak będzie chwilka, ale tak jak pisał Smok - czy doścignę? Smok - jak tam budowa? u mnie zaczęli tynkować, ale pogoda taka sobie się zrobiła - nic nie schnie Majka - zrozumiałas cos ? a propos kominka - mam na razie doprowadzone powietrze i przewód elektyczny w okolice - i to na razie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.05.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Ivonesca, mówiłem, że jestem za Tobą (w budowaniu) i nie zapowiada się zmiana. To i dobrze, że powoli schną tynki. A jakie robisz? W tym tygodniu mają być okna . Tymczasem robię ogrodzenia ( by ich tak łatwo nie wynieśli : ) Niestety z braku mamony i nadmiaru czasu wiele robie sam. Zabieram się też za Elektrę i taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.05.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 No to was zaskoczę pracusie. Mnie posadowienie domku, wyciągnięcie ścian, przykrycie dachu, otynkowanie, pomalowanie, posadzki, mebelki, kwiatki, wyposażenie ogrodu ... zajęło kilka godzinek . Właśnie sobie po nim chodzę, oglądam, dopieszczam pewne rozwiązania, wyglądam przez okna ..., a wszystko to Smoku w ciepełku, bez zgrabiałych paluchów Polecam Arcona 5 do wizualizacji. Można sobie dokładnie zobaczyć jak na wysokość stropu, czy wymiary okien wpłyną na efekt końcowy i wszystko w jedną chwilę zmnienić. Program nie jest nazbyt intuicyjny i do pewnych prostych rozwiązań dochodziłem metodą prób i błędów, ale teraz jest OK. Wiem, że dla was prawdziwych budowniczych chodzenie po domu wirtualnym, to małe piwko, bo macie mury w realu, ale dla tych co dopiero kopią w ziemi to coś zajeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.05.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Smoku- tynki tradycyjne w środku i na zewnątrza ajkie robisz ogrodzenie? z czego? Bartt - ile kosztuje taki cudny programik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Ivonesca - zrobię jeszcze dwa okrążenia, żeby sąsiedzi nie plotkowali i dam się złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.05.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 U producenta 650-1800zł, w zależności od wersji, na giełdzie 15zł, jeśli podjedziesz do mnie zgram ci go na płytkę za uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Bart - jednym słowem u Ciebie najdrożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.05.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Ivonesca, zwykłe z siatki. Przy tylu metrach szybko zapomniałem, że można inaczej Od samego łażenia i mierzenia bolą nogi. Zostało jeszcze naciągnąć siatkę, zrobić drzwi do lasu, no i brama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Smok - budujesz kojec na smoki Jak tam emoty? Już hulają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.05.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 kojec na smoki, hehe może ukoi moje skołatane nerwy, ale muszę się pochwalić, że będzie to pierwsze niepostrzępione ogrodzenie w okolicy (taka gmina) Emoty, niemoty nie tylko hulają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.05.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2003 Smok - czyli zrobiłeś Smokojec A emoty niemoty się bzykają, co nie omieszkał pokazać mi Smoczuś. Jaki ojciec taki syn On też gustuje w dziewicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.05.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Ach, ta dzisiejsza młodzież, Jak tak dalej będzie, zamknę go w smokojcu. Jakoś tak tu pustawo. Słyszałem już tyle deklaracji spotkań, że bałem się jak to wszystko ogarnę, a tymczasem.... Wszyscy tak zawzięcie budują ? Dziś w okolicy przeszło gradobicie, może Wam coś się stało ? Zatroskany Smok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.05.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Witajcie!!! Smok - może byc i siatka ja nie wiem kiedy u mnie będzie jakiekolwiek ogrodzenie co do smokojca to niezły pomysł :grin: Bartt - juz zaczynam się usmiechać :smile: Frankai - cały czas próbuję dobrzykowice- gdzie znów utknąłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.05.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Wiecie co chłopaki? Ivo chyba się wypościła, bo teraz atakuje nas czterech. Zebrała siły i da nam popalić Smok - a może inne płoty są postrzępione, bo sąsiedzi próbowali zamknąć dzieci w swoich "smokojcach"? Raczej nie próbuj. I tak nie upilnujesz, a płot się postrzępi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts