as24 03.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 kulka i.w. Na zdjeciach z Waszej galerii widze ze postawiliscie kominy z cegly... a ja wlasnie musze zadecydowac jakie stawiac : systemowe czy ceglane. Co sklonilo Was do takiej decyzji?? Kominy sa zatarte od srodka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Jeśli ktoś z Was ma namiar na Poromur 25 w "starej" cenie tzn. 5.5 zł/szt to bardzo proszę o kontakt - muszę dokupić 7 palet, bo mi zabraknie. Od siebie na dobry początek podaję linka do aukcji z wełną mineralną 120 mm w super cenie (niedawno kupiłem u nich 100mm 300 m kwadr. i jestem zadowolony z jakości i ceny). Transport kosztował 250 zł http://www.allegro.pl/item182182616_mineralna_welna_szklana_0_040_b_tanio_120mm.html Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 03.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam wszystkich Jeśli ktoś z Was ma namiar na Poromur 25 w "starej" cenie tzn. 5.5 zł/szt to bardzo proszę o kontakt - muszę dokupić 7 palet, bo mi zabraknie. Od siebie na dobry początek podaję linka do aukcji z wełną mineralną 120 mm w super cenie (niedawno kupiłem u nich 100mm 300 m kwadr. i jestem zadowolony z jakości i ceny). Transport kosztował 250 zł http://www.allegro.pl/item182182616_mineralna_welna_szklana_0_040_b_tanio_120mm.html Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 04.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Natalia faktycznie nie pomyślałam, że my dostaliśmy u pana od okien duuży rabat z pewnych względów... a okna znaliśmy już wcześniej Przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję, że będziesz zadowolona z Oknoplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 04.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Kulka i.w. z niecierpliwością czekam na wiadomości o parapetach i oczywiście gorąco pozdrawiam mamusię i córeczkę Czy Pan od wody (którego mi podałaś) robił Ci podłączenie wody z sieci miejskiej?Jesteś zadowolona z efektów, bo właśnie chcemy sobie zaszaleć i coś podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mam prośbę do zaczynających teraz budowę! Mój Budowniczy zawołał za wymurowanie ścian nośnych parteru (łącznie ok 200 m2) 11.000, czyli 55 PLN za m2. Jest to ściana jednowarstwowa z Ytonga. Wydaje mi się to trochę drogo i chciałabym z nim negocjować. Możecie mi podać, ile za podobną robotę wołają wasi budowniczowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 teraz takie są ceny ??? jesienią (listopad) budowaliśmy za około 35 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 04.04.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Smiejus ale masz cuudną podbitkę!!! Kolor przepiękny no i w ogóle ślicznie się prezentuje, a poza tym to widzę, że tempo to masz w tym roku rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 04.04.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam, Obiecałam zdjęcia BRUKU wykonanego przez ekipę Pana Andrzeja Paliszewskeigo /"MASTER-BRUK " http://img360.imageshack.us/img360/7744/dscf1617om8.jpg http://img368.imageshack.us/img368/7237/dscf1619yd7.jpg http://img368.imageshack.us/img368/6044/dscf1622vi4.jpg http://img485.imageshack.us/img485/9822/dscf1623lw5.jpg Serdeczne pozdrowienia dla ULKISZPULKI i Betty&M --za wskazówki jak wkleic zdjęcia na forum / starsznie się namęczyłam / Pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mtw1 - super wyszło, ale spróbuj zmniejszyć zdjęcie przed umieszczeniem - rozciąga straszliwie stronkę . Ja jestem z p. Paliszewskim umówiona na po świętach . Tani to on nie jest, ale zobaczymy co nam zaproponuje. Czy mogłabyś przesłać mi kilka dodatkowych zdjęć na maila? Byłabym zobowiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 04.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 MTW 1 Małgosiu, kto tobie wykonuje instalacje CO i W-K? Natalia WYSŁAŁAM INFO NA PRIV ------------jak się sprawdzi polece na forum Pozdr MTW1 / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Danad - beton biorę w Betardzie, bo to najblizej. Xena - ty masz stolarkę z tej firmy? As 24 - dolączam do twego pytania: komin murowany czy systemowy. Dziewczyny jaki macie komin ------meldujcie.....I co na kominie - płytki klinkierowe, które odpadają czy cegła klinkierowa? Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.04.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mam kominy systemowe SCHIEDLA - Rondo Plus fi 20 do kominka (z wełną w środku) i do pieca kondensacyjnego - Avant fi 12+W. Wykończone są tynkiem mozaikowym w kolorze maksymalnie zbliżonym do koloru i tonacji dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 04.04.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 [As 24 - dolączam do twego pytania: komin murowany czy systemowy. Dziewczyny jaki macie komin ------meldujcie.....I co na kominie - płytki klinkierowe, które odpadają czy cegła klinkierowa? Natalia Zamiast normalnej cegły klienkierówki można zastosować połówki. Jest dużo lżejsza i trochę tańsza. http://foto.onet.pl/5i0cv,o88y0yodydy0,6iwc8,u.html#743x0 http://foto.onet.pl/5i0cv,o88y0yodydy0,6iwc8,u.html#6iwf0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.04.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Mam prośbę do zaczynających teraz budowę! Mój Budowniczy zawołał za wymurowanie ścian nośnych parteru (łącznie ok 200 m2) 11.000, czyli 55 PLN za m2. Jest to ściana jednowarstwowa z Ytonga. Wydaje mi się to trochę drogo i chciałabym z nim negocjować. Możecie mi podać, ile za podobną robotę wołają wasi budowniczowie? Hej. My tez budujemy jednowarstwową z ytonga i z tego co się dowiadywałam to ok 35~40 zł mkw. Ale, jako że mam fachowca w rodzinie (mój tato) więc będziemy murować sami. Zaczynamy tuż po świętach. Wydaje mi się, że cena którą podał Twój wykonawca jest bardzo wysoka. Podobno muruje się bardzo szybko, tylko trzeba super dokładnie. Trzeba negocjować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 natalia TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cześć Grupo Trochę mnie nie było Skończyłem właśnie etap ścian . Oczywiście bez problemów się nie obyło. Część kupionego w grudniu materiału „zniknęła” „wyparowała” (czy jak to inaczej nazwać) z depozytu na składzie. Przez to zabrakło mi cegieł na komin – a teraz nie można ich nigdzie kupić. Morał z tego taki że jak się w końcu uda obecnie kupić towar to najlepiej od razu nie spuszczać go z oczu aż do przywiezienia na budowę. Przy okazji dziękuję wszystkim którzy pomogli mi swoimi radami na tym etapie. A domek obecnie wygląda tak http://www.albumik.pl/albumy/grzegorz_pal/forum/62446.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 04.04.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 _Adam12Cześć.Możesz się pochwalić co za dachówkę masz ułożoną na dachu? Prezentuje się świetnie. Gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.04.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Smiejus ale masz cuudną podbitkę!!! Kolor przepiękny no i w ogóle ślicznie się prezentuje, a poza tym to widzę, że tempo to masz w tym roku rewelacyjne Dzięki, MichAsiek też mi się podoba. Dzisiaj nasi dachowcy definitywnie skończyli działać i zamontowali okna dachowe. Tak więc domek zamknięty. Do świąt mamy urlop od budowy A jak się chwalić to już na całego ... od wczoraj mamy już na działce wodę i skrzynkę do prądu.... kto by pomyślał po 5 miesiącach budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.04.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam, Obiecałam zdjęcia BRUKU wykonanego przez ekipę Pana Andrzeja Paliszewskeigo /"MASTER-BRUK " MTW1 - cudne te bruki.... po prostu bomba Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts