Pani Koala 10.04.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 as24 Kto cię podłanczał do kanalizy? Możesz mi dać namiar na tego ktosia? Sprawy wod-kanu ma właściwie załatwiać Pan Koala, ale zabiera się do tego jak do jeża i chyba muszę sama się zakręcić, bo woda potrzebna będzie lada moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Hej, hej jak tam samopoczucie po swietach?? y postanowilismy mocno wziac sie do pracy i poszlam (wreszcie) poogladac tynki, bo zaczyna mi sie nudzic elewacja w kolorze papieru toaletowego Narazie mam wycene o Bechcickiego i od MB03 na tynki akrylowe - Terranova i Ceresit. Hmm, ceny srednie, pocieszam sie, ze narazie to tylko rozpoznanie terenu i ze ostatecznie uda nam sie cos w dobrej cenie ustrzelic. A wy gdzie byliscie?? Moze bysmy zebrali siei powalczyli wspolnie o jakies rabaty . Aha - jakie teraz panuja ceny na rynki za zrobienie tynki zewn.? (rok temu bylo 11-17). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 10.04.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 odnosnie parapetow: my ze wzgledow finansowych, ale tez i uzytkowych mamy 2 rodzaje parapetow - na dole mamy drewniane - zamawialismy u stolarza - 25cm po ok 100zl/mb ,a na gorze postanowiam ze w pokojach dzieci beda PCV (ok 50 zl/mb) - nie bede latoroslom moim rak urywala jak beda na parapetach pisac kolejne inicjaly swoich wielkich milosci , a niech sobie pisza . Poza tym PCV mmam od 7 lat w swoim starym mieszkaniu - nadal wygladaja super - nie zniszczyly sie, nie wyplowialy od slonca itp. a dla tych co szukaja welny do ocieplenia poddasza widzialm dzisiaj przed MB03 na Gnieznienskiej plno bel z wlena Rockwool - nie wiem jakiej byla grubosci, ale byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 11.04.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 zaba - gratulacje! Fajnie spędzić Święta w nowym domu :DBrukarza polecało wiele osób - powinien być na poprzedniej stronie, ew. 2 strony do tyłu. Blinkey - ja kładłam kafle przed podłączeniem podłogówki - puki co po kilku miesiącach, nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 11.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dzięki za Wasze doświadczenia. Kafelkarz jest zdania, że można położyć płytki przed wygrzewaniem ale minimum 2 tygodnie nie wolno włączać podłogówki po ułożeniu. Mam mimo wszystko trochę mieszane uczucia. Wszystkiemu oczywiście winien czas. Chcemy koniecznie wprowadzić się w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam.Wełne rockwola widziałem na Swojczycach przed 1 przejazdem kolejowym jadac od mostu po prawej stronie.Sprzedaja tam prawie wyłącznie wełne .wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.04.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam.Wełne rockwola widziałem na Swojczycach przed 1 przejazdem kolejowym jadac od mostu po prawej stronie.Sprzedaja tam prawie wyłącznie wełne .wiech Witam, to prawda, że wełny jest tam pod budynkiem multum, ale kiedyś do nich dzwoniłam bo chciałam kupić płyty k-g, to mi facet powiedział, że oni tylko hurtownie i duże firmy obsługują i w detal nie wchodzą. Mimo wszystko przy taaaakim kryzysie materiałowyum dzwońcie - a nóż - widelec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.04.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 my kupowaliśmy parapety w firmie U-H-T Okna na ul. Robotniczej 1a, oto link do ich strony. http://www.uht.com.pl/index.php/content/blogsection/17/80/ nasze, w kolorze złotego dębu idealnie pasują do okien. Użytkowane od pół roku znakomicie znoszą wodę. Ostatnio dały też radę gorącemu woskowi. Jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, hej jak tam samopoczucie po swietach?? y postanowilismy mocno wziac sie do pracy i poszlam (wreszcie) poogladac tynki, bo zaczyna mi sie nudzic elewacja w kolorze papieru toaletowego Narazie mam wycene o Bechcickiego i od MB03 na tynki akrylowe - Terranova i Ceresit. Hmm, ceny srednie, pocieszam sie, ze narazie to tylko rozpoznanie terenu i ze ostatecznie uda nam sie cos w dobrej cenie ustrzelic. A wy gdzie byliscie?? Moze bysmy zebrali siei powalczyli wspolnie o jakies rabaty . Aha - jakie teraz panuja ceny na rynki za zrobienie tynki zewn.? (rok temu bylo 11-17). Jeszcze nigdzie nie byliśmy ale temat jest nam już całkiem całkiem bliski. Chętnie razem powalczymy. W kupie raźniej ! i cieplej. Czytałam coś kilka dni temu na Forum o tynkach czeskich. Dajcie cynk jak wyglądają wyceny od Bechcickiego i od MB03. Pozdrawiamy Scur-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 11.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Aha - przylaczam sie do pytania o stolarza od schodow i na misow od podbitki i od tynkow zewnetrznych Poszło na e-maila Czy też mogę dostać namiary na misiów od podpitki i stolarza? Poszło na prv A czy ja też mogę się dołączyć do prośby ? Szukamy kogoś, kto obije nam schody żelbetonowe. Zostałam wywołana, . Chętnie pomogę, ale proszę o adres e-mailowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 11.04.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam.Wełne rockwola widziałem na Swojczycach przed 1 przejazdem kolejowym jadac od mostu po prawej stronie.Sprzedaja tam prawie wyłącznie wełne .wiech Dzięki Wiech. Już tam kiedyś byłem ale oni mają tylko tzw wełny techniczne. Do ocieplenia dachu nic u nich nie ma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.04.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Binkey może masz i rację.Jeżdże codziennie tą drogą i widze że maja zawalony plac wełną w rolkach. Może zadzwoń? A czemu wolisz rockwola jak np isover? Układałem jedna i drugą i wydaje mi się ze mniej kłuje isover.Jeżeli sam nie będziesz układał to pilnuj żeby starannie Ci to wykonali. Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam Grupę wrocławskaCzy ktoś może zna jakiś pomocników murarza, którzy mieliby ochotę popracować. Buduje w Szymanowie (a w zasadzie zaczęłam budowę) a po świętach moi pomocnicnicy nie przyszli do pracy, telefonów też nie odbierają. Potrzebuję 2 ludzi do pracy. Jeśli znacie kogoś będę wdzięczna za namiary na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 11.04.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, hej jak tam samopoczucie po swietach?? y postanowilismy mocno wziac sie do pracy i poszlam (wreszcie) poogladac tynki, bo zaczyna mi sie nudzic elewacja w kolorze papieru toaletowego Narazie mam wycene o Bechcickiego i od MB03 na tynki akrylowe - Terranova i Ceresit. Hmm, ceny srednie, pocieszam sie, ze narazie to tylko rozpoznanie terenu i ze ostatecznie uda nam sie cos w dobrej cenie ustrzelic. A wy gdzie byliscie?? Moze bysmy zebrali siei powalczyli wspolnie o jakies rabaty . Aha - jakie teraz panuja ceny na rynki za zrobienie tynki zewn.? (rok temu bylo 11-17). Jeszcze nigdzie nie byliśmy ale temat jest nam już całkiem całkiem bliski. Chętnie razem powalczymy. W kupie raźniej ! i cieplej. Czytałam coś kilka dni temu na Forum o tynkach czeskich. Dajcie cynk jak wyglądają wyceny od Bechcickiego i od MB03. Pozdrawiamy Scur-ki ja też się może uśmiechnę o wyceny od Bechcickiego i MB03, jakoś w maju chyba będziemy szukać tynków więc może też na wspólny rabacik się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 11.04.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam ja dzisiaj po dużej prośbie - podzielcie się namiarami, gdzie można załatwić przenośną toaletę i w jakich cenach za usługę. Dzisiaj zaczęli nam ocieplać budynek - górale - mieszkać będą na budowie, w związku z czym potrzebuję zapewnić im przyzwoite warunki sanitarne. Do tej pory nie było tego problemu, bo ekipy były dojezdne. Proszę - pomóżcie - chciałabym jutro im to zawieżć na budowę. Pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 11.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 http://www.wcserwis.pl/ 250 zł netto + 7%VAT za miesiąc http://www.toitoi.pl 5zł netto/dzień + 65 zł serwis co 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 dabell ja wypozyczam w toi toi.swoją drogą widzieliście dzisiaj eksperyment z serii czy styro jest łatwopalne?http://slamaker.wrzuta.pl/img/middle/s6SrfVMSJd/pozar_na_maslicach_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 11.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dabell Toi Toi, 71 7173433, Paczkowska 265PLN/dzień, 60PLN serwis co 3 tyg dla 4 osób Wełnę (12) mają w Gai na Opolskiej Gdzie stemple? Wypożyczę, kupię używane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 mam takie pytanie - czy ocieplać scianę fundamentową styropianem? Dom będzie podsypany, więc większość sciany znajdzie się pod ziemią... Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 tak natalka.na przykład XPS gr. 8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts