Natalia Stanko 11.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Xena, jak się sprawuje stolarka? Wysłałam do nich wymiary do wyceny i cisza... ocieplac, pomimo ze bedą zakopane w ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 11.04.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 hmm -ja ocieplałam całe fundamentyo to nieładnie, powiem Panu Nieświecowi, ze ma mejle odbierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 11.04.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Natalia Stanko - oczywiście, ze ocieplać. My nasze ociepliliśmy styropianem Hydromax 10 cm. I w sumie zaluję, ze nie wzięłam 12tki, bo różnica w cenie nie taka duża, a jednak 2 cm wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 11.04.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Kulka - zajrzałam na stronę z kotkami i zrobiło mi się bardzo smutno . Sama mam 5 małych kocurków i powoli zaczynam szukać dla nich domów. Mam nadzieję, że nigdy nie trafią do schroniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 11.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 No niestety:( zaczyna sie "wysyp" kociat.. Bardzo dobrze sprawdzaj ludzi którym bedziesz swoje kocurki wydawac, bo niestety ilosc osób dla których to jest chwilowa zabaweczka jest porazająca. Nie wspomne juz o karmicielach węży czy inny zboczeńcach.. A koteczkę po tym macierzyństwie warto wysterylizować Nadal będzie łowną kotka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 12.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam - mam pytanie o drenaż opaskowy. Czy aby go zrobić potrzebna jest czyjać zgoda/projekt? Czy też po prostu się go robi? Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 12.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Po prostu sie robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 12.04.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ktoś widział, ktoś wie? W którym składzie na Karmelkowej dostanę kominy Komwentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 12.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam - mam pytanie o drenaż opaskowy. Czy aby go zrobić potrzebna jest czyjać zgoda/projekt? Czy też po prostu się go robi? Pzdr, TS po prostu się go robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 12.04.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ktoś widział, ktoś wie? W którym składzie na Karmelkowej dostanę kominy Komwentu? Sąsiadko jedziesz z Czekoladowej - naprzeciwko zjazdu na giełdę rolniczą skręcasz w prawo, ok. 200 metrów masz po prawej kom-went Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.04.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 KOM-WENT ul. Karmelkowa, 65a tel/fax 071/364-32-11, 0605 642-331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 halszka. ka ---jak tam dach? Skończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 12.04.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Natalko, tak, skoczony, tylko w przyszłym tygodniu odgromy i pożegnam się z dachowcami Co u ciebie na budowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 12.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 po prostu się go robi. Ufff - mam już dość formalności, projektów, urzędów, etc... a jeszcze nie zacząłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 HalszkaU mnie wylane ławy, w poniedziałek zaczna murować scianę fundamentową na wysokość az 8 bloczkow, pewnie paskudnie to bedzie wygladać..B. obiecał robić dach w czerwcu. Jak z rozliczeniem, napisz poźniej (czy sobie nie uwzględni rosnących cen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 12.04.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Pani Koala Namiary poszly na PW. A dlaczego kominy Kom-wentu??? Czy ktos z forumowiczow ma takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 do Halszka i Pani Koala. Część dziewczyny Co do kominów z Komwentu to nie wiem jak u Ciebie Halinko ale ja zamiast tego kleju który dają w Komwenciue musiałem kupić od Schidla. Ten komwentowski nie chciał wcale trzymać i na drugi dzień wkłady odchodziły . Ale nie wiem czy wina była tego kleju czy moje chłopaki na budowie coś mieszając nakombinowali (a tego nie wykluczam). Co do samych kominów nie mam zastrzeżeń są ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 12.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 do Halszka i Pani Koala. Część dziewczyny Co do kominów z Komwentu to nie wiem jak u Ciebie Halinko ale ja zamiast tego kleju który dają w Komwenciue musiałem kupić od Schidla. Ten komwentowski nie chciał wcale trzymać i na drugi dzień wkłady odchodziły . Ale nie wiem czy wina była tego kleju czy moje chłopaki na budowie coś mieszając nakombinowali (a tego nie wykluczam). Co do samych kominów nie mam zastrzeżeń są ok. Pozdrawiam hmm, kominy z komwentu mam na budowie, ale jeszcze nie pomurowane. Z tego co widziałem do klejenia wkładów ceramicznych przywieźli mi już gotowy klej w szczelnych pojemnikach bez potrzeby jakiegokolwiek mieszania...ale może się mylę, jutro zerknę do pojemniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 12.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 my mamy kominy z komwentu, przy murowaniu nie było problemów chociaż masa była do mieszania w proszku. Co do użytkowania nie powiem bo jeszcze nie używam. ich cena w sumie była chyba porównywalna z ceną Schiedla po odpowiednim upuście a co do murowania kominów, jeśli murarze będą je odrazu murować to można kupić a jeśli nie to lepiej kupic później chyba że zabezpieczycie jakoś ceramiczne wkłady. Na budowie wszystko co stoi dłużej niż 3 dni lubi sie niszczyć U nas kominy trochę stały przed wymurowaniem i w cudowny sposób potłukł się trójnik i jedna kształtka ceramiczna, niby niewielki koszt ale trochę zachodu z dokupowaniem jest. Warto też przeliczyć elementy które przywiozą, bo u nas pomiędzy przywozem (odbierał wykonawca) a moim dotarciem na budowę 2 elementy jakoś zniknęły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 12.04.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ja miałem w pojemniczku proszek do mieszania. Ale w dniu kiedy ewkipa murowała nie było mnie na budowie i nie wiem czy wszystko dobrze zrobili z klejem więc nie wiem czy wina ich czy kleju. Zarzekali się ze tak zrobili jak było napisane na opakowaniu (zakładając że wogóle czytali ) trzeba bylo rozebrać pierwsze warstwy bo się nie trzymały i klleiłem na kupiony pośpiesznie klej Shidla. a pozatyk kominki są bardzo ok. i w moim przypadku były dużo tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts