smiejus 16.04.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ktoś chyba wcześniej pytał o barak budowlany... jak wracałam wczoraj z Dobrzykowic do Wrocka widziałam na drodze pomiędzy Dobrzykowicami a Kiełczówkiem (taka wąska, gdzie przejeżdża się przez wał przy byłych polach irygacyjnych) ogłoszenie że jest barak do sprzedania i nawet tam stoi z informacją "sprzedam" jakby ktoś był zainteresowany to można podjechać i zapytać, niestety numeru tel. nie mam. Jadąc od Dobrzykowic barak stoi w ogródku po lewej stronie dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 16.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witaj Halszka, a może mogłabys naskrobać coś bliżej apropo's tej akcji. Może być na prv. Coś ostatnio tez mi ten pomysł po głowie biega. Pozdrawiam Agnieszka Agnieszko ! Na razie skromna to akcja, na http://www.onet.pl zamieściliśmy ofertę o sprzedaży mieszkania, pojawiło się dwoje potencjalnych kupców, i z paru biur pośredniczących w handlu nieruchomościami dzwonili z propozycją podpisania umowy współpracy, co z tego wyjdzie, to na razie nie wiem jest jeszcze http://www.gratka.pl , jakby ktoś miał rady dotyczące sprzedaży mieszkania to też chętnie posłucham secam - ''mów do mnie jeszcze'' oczywiście zapraszam, zabieraj Dorotkę i oglądajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 16.04.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 kochani ma ktoś może namiar na jakąś wywrotkę, coś w rodzaju Kamaza było by chyba w sam raz bo duża wywrota do nas nie wjedzie. potrzebuję wywieźć gruz i glinę z naszej działki. a jakoś nie mam odpowiednich namiarów pozdr. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.04.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 jak ktos chce ogrodzenie to zapraszam do mnie na prv, a ja poszukuję drewna na elewację...wiem,ze pytałam juz o to 50000 razy ale przypomnijcie sklerotyczce...szukam najlepiej modrzewia, z frezem, duza ilośc..... slyszlam, ze najwiecej modrzewia jest w kotlinie klodzkiej i okolicach raciborza, jak ktos ma namiar please podajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 16.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, kilo czasu mnie nie było...poszukuje _DOBREJ_ziemi - tak ze 20 ton, gdzie można szukać i jaki koszt takiego przedsięwzięcia jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 secam - ''mów do mnie jeszcze'' http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Halinko ALE TY MASZ NAPRAWDĘ PIĘKNY DACH http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif (mówisz i masz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam do Was pytanie a w szczególności do osób budujących się w gminie ŻÓRAWINA Mam mały problem z przyłączem wodnym. Okazało się że do mojej działki trzeba wykonać kawałek sieci wodnej (raptem 40 m) a dopiero od niej samo przyłącze. W związku z tym ze jest to sieć, trzeba zrobić projekt i załatwić wszystkie papiery oraz uzgodnienia, łącznie z pozwoleniem na budowę sieci wodnej (tak samo jak w przypadku budowy domu). Na szczęście całą tą część mam juz za sobą. Teraz staję przed wyborem firmy wraz z kierownikiem budowy do prowadzenia dziennika budowy (wszystko dla 40 metrów rury zakopanej w ziemi ). Czy ktoś z Was (w gminie Żórawina) był w podobnej sytuacji i czy macie może jakąś firmę do polecenia która by to kompleksowo wykonała, ewentualnie ile płaciliście za wykonanie sieci wodnej. I w dalszej części jak wygląda sytuacja po wykonaniu takiej sieci. Gmina życzy sobie żeby sieć przekazać im sieć po wykonaniu (oczywiście sama umywa ręce od wykonania lub od dofinansowania) Czy są na to jakieś inne metody ?? Może macie jakieś doświadczenia jak to załatwić. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 16.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 secam- kupiłeś mnie tym postem , odwdzięczę się na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 16.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dabell, halszka.ka: dzięki, mam nadzieję wkrótce wstąpić do klubu TYCHCOMAJĄDACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Huhrak 16.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam do Was pytanie a w szczególności do osób budujących się w gminie ŻÓRAWINA Mam mały problem z przyłączem wodnym. Okazało się że do mojej działki trzeba wykonać kawałek sieci wodnej (raptem 40 m) [ciach] Czy są na to jakieś inne metody ?? Może macie jakieś doświadczenia jak to załatwić. Z góry dziękuję podjedz do lokalnego urzędu od wody, pogadaj z lokalnym kierownikiem i ...życie staje sie łatwiejsze Lokalne działanie jest naprawdę skuteczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 16.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, Potrzebuję pilne informacji, ze względu na brak wody na działce (trzykrotne poszukiwania nie dały efektu) proszę o informację , gdzie można zdobyć beczki, aby w nich wozić wodę Pozdrawiam i licze na Waszą pomoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam do Was pytanie a w szczególności do osób budujących się w gminie ŻÓRAWINA Mam mały problem z przyłączem wodnym. Okazało się że do mojej działki trzeba wykonać kawałek sieci wodnej (raptem 40 m) [ciach] Czy są na to jakieś inne metody ?? Może macie jakieś doświadczenia jak to załatwić. Z góry dziękuję podjedz do lokalnego urzędu od wody, pogadaj z lokalnym kierownikiem i ...życie staje sie łatwiejsze Lokalne działanie jest naprawdę skuteczne! Dokładnie tak u nas taki pan kierownik od wody zajmował sie od początku wszystkim (projekt, złożenie papierów do pozwolenia na budowę) - dał również namiary na wykonawcę i będzie ją prowadził od strony formalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 16.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 donad - ja kupiłam beczkę po jakichś chemikaliach na skupie złomu na Robotniczej, prawie na przeciw Centrozłomu, cena - 20zł ( ? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 witam, Czy ktoś z Was ma kocioł na eko groszek ?Albo ma namiary, gdzie we Wrocławiu lub okolicach można kupić dobrej jakości eko groszek?\Kupiliśmy kilka worków do testowania pieca----w Castoramie------jest tak mokry, że wogóle się nie spala ---------a w podajniku na paliwo -jest sporo wody .. PozdrMTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawka 16.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, Potrzebuję pilne informacji, ze względu na brak wody na działce (trzykrotne poszukiwania nie dały efektu) proszę o informację , gdzie można zdobyć beczki, aby w nich wozić wodę Pozdrawiam i licze na Waszą pomoci Na Allegro http://www.allegro.pl/item184645412_szambo_do_samodzielnej_budowy_najtaniej_dowoz.html Może coś takiego się Wam przyda ? Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Gdzie uzyskaliście najlepsze ceny na "podstawienie " na działkę kontenera ---------szykuję się do porządkowania..... PozdrMTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 16.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 danad, a może tu?http://www.allegro.pl/item179802599_zbiorniki_plastikowe_zbiornik_wroclaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 16.04.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 danad - o beczki zapytaj w pobliskiej piekarni - też po chemikaliach, którymi odkażają piece, czy coś tam. My mamy takich kilka ( za darmo). Bardzo zgrabne niebieskie beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam. Mozecie polecic kogos od bram i ogrodzen? Chodzi mi o ogrodzenie murowane z klinkieru, metalowe przesla lub drewniane sztachetki i brame wjazdowa przesuwana. Bardzo prosze o kontakty. Moze byc na priv. Dzieki, pozdrawiam TEŻ POPROSZĘ o sprawdzony namiar------- Również , gdzie w dobrych cenach można teraz znaleźć --klinkier PozDR mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 16.04.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a ja szukam namiarów na kogoś kto może zrobić zwykła bramę do płotu siatkowego.... no i najlepiej jakby ją jeszcze chciał zamontować u nas na ulicy takie bagienko jak popada że ładnego płotu chyba na razie nie zrobimy ponawiam pytanie o wywrotkę..... nikt nie zna pana wywrotkowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts