_Adam12 18.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ludzie zwariowałam robie tynki wapienne, gdzie mozna kupić wapno hydratyzowane czy jak mu tam? w każdej hurtowni budowlanej pownni mieć takie wsypywane do dołu? ej pytałam w 8 i nikt nie miał.... Oj to chyba pomyliłem rodzaj wapna. U mnie do zaprawy fachowcy też używali wapna. Specjalnie organizowałem dla nich zbiornik do zalewania go wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Marzę o używanych stemplach budowlanych... Śnię o używanych stemplach budowlanych... Czy jest tu ktoś, kto spełnia marzenia? U mnie dzisiaj montowali nadproża. Jutro podciągi i możnaby strop kłaść... Tylko na Terrivę muszę czekać Kulka i. w Dzisiaj przywiozłam kilka (600 szt ) tych cegieł. Panowie do weekendu wymurują z nich ściankę. Możesz przyjechać zobaczyć jak to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Marzę o używanych stemplach budowlanych... Śnię o używanych stemplach budowlanych... Czy jest tu ktoś, kto spełnia marzenia? U mnie dzisiaj montowali nadproża. Jutro podciągi i możnaby strop kłaść...Tylko na Terrivę muszę czekać ja swego czasu szukalam tu; Piszkawa pow. oleśnicki 601 56 23 50 669 08 48 33 Bukowice pow. milicki 071 383 45 63 691 96 76 82 w pazdzierniku mieli 3,2 za sztuke (ostateczni nie kupilam, bo zmienilm ekipe, a ta nowa miala swoje). Dzisiaj przywiozłam kilka (600 szt ) tych cegieł. Panowie do weekendu wymurują z nich ściankę. Możesz przyjechać zobaczyć jak to będzie wyglądać Ja bede brała te cegłe na BANK. Ok 1000 sztuk.Probeme, jest teraz tylko ten zaladunek-dopiero w przyszlym tygodniu bedziemy mieli na to czas. Mam nadzieje, ze spraea bedzie nadal aktualna. Jak to zorganizowac? Poprzez Ciebie czy Ty mnie jakos skontaktujesz z gosciem? No i jak zalatwilas z tym transportem i za ile? Moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ratunku dajcie mi dobrego elektryka na gwałt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pytanie..W ściankach działowych na poddaszu nad otworami drzwiowymi dawaliście nadproża, czy też murarze stemplowali sobie spód otworu i murowali jako całość z tego samego matriału co ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 18.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kochani ja znowu z prośba o informację Potrzebuję na jutro deski na szalunek. Wysoki poziom wód powoduje , że podchodzi woda. Kierownik powiedział, że potrzebne deski , gdzie najlepiej je kupić. Proszę o radę i wszystkie informację, w tym temacie nie zbieraliśmy wcześniej informacji. Obawiam się , zeby budowlańcy sobie nie poszli Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kochani ja znowu z prośba o informację Potrzebuję na jutro deski na szalunek. Wysoki poziom wód powoduje , że podchodzi woda. Kierownik powiedział, że potrzebne deski , gdzie najlepiej je kupić. Proszę o radę i wszystkie informację, w tym temacie nie zbieraliśmy wcześniej informacji. Obawiam się , zeby budowlańcy sobie nie poszli Gorąco pozdrawiam a gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pani Koalo, gdzie zamawiacie terrivę i jak długo trzeba czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 18.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Kochani ja znowu z prośba o informację Potrzebuję na jutro deski na szalunek. Wysoki poziom wód powoduje , że podchodzi woda. Kierownik powiedział, że potrzebne deski , gdzie najlepiej je kupić. Proszę o radę i wszystkie informację, w tym temacie nie zbieraliśmy wcześniej informacji. Obawiam się , zeby budowlańcy sobie nie poszli Gorąco pozdrawiam a gdzie budujesz? Dobrzykowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dobrzykowice spróbuj w Kiełczowie w Wodrolu, koło ZUK - tam jest tartak lub w Brzeziej Łące - hurtownia Pindral - mają deski szalunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Pani Koalo, gdzie zamawiacie terrivę i jak długo trzeba czekać? Ja zamawiałem w Budusie i okres oczekiwania około tygodnia z garami z keramzytu, na żużlowe trzeba czekać ponoć dłużej / Betard/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 18.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witajcie. Dzięki za wszystkie namiary odnośnie garaży . Stał się cud i dzięki kKB kupiliśmy w tej samej miejscowości z innej budowy. 1 dzien i po sprawie.Mam pytanko odnośnie fundamentów, czy dawaliście jako dodatkowe wzmocnienie pod chudziak siatkę zbrojacą, jeśli tak to jaką grubą fi 3 czy 4? Wiem ze Dabell dawała a inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja nie dawalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 danad - spróbuj tu: Chrząstawa Wlk: Deskar - 318 95 77 Chrząstawa Wlk: 318-97-82, 609-53-13-82 Kiełczów Deni 601726275 Crząstawa: Tel do właściciela 603882084 Tel do zakładu 3189664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Misoa i Krzysiek-ja nie dawalam.kedob-u mne murowańcy stemplowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 18.04.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 kulka WIELKIE WIELKIE DZIEKI Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 19.04.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam po chorobowej nieobecności Czytam i widzę, że u wszystkich robota wre jak szalona - to się nazywa budowlani zapaleńcy A ja mam do dabell prośbę o namiary na panów od tynków zewn.!!! Mam nadzieję że nic nie pomieszałam Orientujesz się może czy zrobiliby sam tynk na położony już styropian??? Ogromnie proszę o namiary, bo zdaje się, że musimy zdążyć przed zbyt dużymi temp albo poczekać do jesieni! oby się udało! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.04.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A ja mam do dabell prośbę o namiary na panów od tynków zewn.!!! Poszło na priv, obawiam się że mają robotę do min. połowy czerwca zapewnioną, ale zadzwonić warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Michaisiek-tez wyslalam Ci na priv do tych moich kontakt. Ma chyba z 10 osob, pewnie kogos najdzie kto tynkami u Ciebie sie zajmie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ludzie poratujcie mnie elektrykiem proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts