smiejus 19.04.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ludzie poratujcie mnie elektrykiem proszę Mieczysław Kocot 0503 330 488 Zbigniew Pawlicki 0501 210 843 Mieczysław Smalcerz 0602 379 352 mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 19.04.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dabell, kulka - dziewczyny naprawdę jesteście kochane Wieeelkie dzięki!! Zadzwonię do nich na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.04.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Śmiejus - miło się było poznać - podaję jak obiecałam, ale na forum, bo może komuś się przyda, namiary na przedstawiciela STOMIXU - czeskiego systemu dociepleniowego, tynków zewnętrznych. Pan zna się na rzeczy, doradza, odwiedza budowy w czasie prac, polecam. STOMIX Janusz Szkolnicki 505-33-66- 36 ( firmę bestbud - czasem się odzywa jak nie może odebrać) . Jak się zapyta skąd namiar - mówcie z Muratora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 19.04.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam,Czy ktoś z Was może zdecydował się na zasypywanie fundamentów piaskiem, który firma Janicki przywozi z Placu Grunwaldzkiego?Piasek wygląda nieźle, ale tak się zastanawiam, czy w nim przypadkiem tablicy mendelejewa nie ma.. w końcu to od wieków środek miasta..Nie wiem, czy się zdecydować.. Jak myślicie?Jedno jest pewne: cena jest b. dobra. Pozdrawiam,K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja wziełam ten piasek do zasypania. A on sie czasem im nie skończył juz? Bo mojemu koledzoe juz odmowili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_Wilkszyn 19.04.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja wziełam ten piasek do zasypania. A on sie czasem im nie skończył juz? Bo mojemu koledzoe juz odmowili:) Znowu coś tam kopią i piasek można kupić. Czy ktoś jeszcze się na niego zdecydował? Albo coś więcej o nim wie? Pozdrawiam, K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 19.04.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Chwaliłam się na forum, że kupiłam działkę uzbrojoną. Moje "uzbrojenie" wodociągowe na odcinku 14m miało 8 (słownie osiem) złączek Najkrótszy sztukowany odcinek miał 10 cm , a gazownicy po przerwaniu mi rury dosztukowali ją 30 cm rury gazowej Ale woda nie płynęłą nie z tego powodu. Rura w pewnym momencie się urywała w glinie, która zrobiła bardzo szczelny korek... Ręce opadają! Dzisiaj zamiast podciągów ryliśmy sąsiadom drogę, dokonując coraz to ciekawszych odkryć... No i przez to na przyszły tydzień odsunie się też chyba wymurowanie tej ceglanej ścianki. Oczywiście może oglądać każdy kto chce. Jest kłopot z załatwieniem transportu tego. Pan Koala woził to wczoraj przyczepką wypożyczoną na Statoil (35 PLN/doba). Zrobił 3 kursy i przewiózł 600 sztuk. Bardzo były już potrzebne, bo podciąg ma się wspierać na słupie z tej cegły. Pertraktujemy z rolnikiem, który może użyczy swój zarejestrowany traktor z przyczepą(wszystkie inne w okolicznych wioskach są nieporejestrowane ), ale to dopiero za tydzień, bo teraz opryski robi. Numer do Pana od Cegły puszczę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja wziełam ten piasek do zasypania. A on sie czasem im nie skończył juz? Bo mojemu koledzoe juz odmowili:) Znowu coś tam kopią i piasek można kupić. Czy ktoś jeszcze się na niego zdecydował? Albo coś więcej o nim wie? Pozdrawiam, K Mój keirbud powiedzial, ze tam gdzie kopią od wiekow było koryto odry i ten piasek na zasypkę jest dobry. Mendelejewa się nie boje, bo nie sądzę, zeby była w nim większa niz w innych miejscach (chyba, ze z doliny ropudy byłb piaseczek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blinkey 19.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 @ Dla zainteresowanych wełną mineralną: AB Renova na Boya-żeleńskiego miała 300m2 Rockwoola Megarocka. 180m2 już zakupiłem. Jeżeli ktoś potrzebuje 120m2 to jeszcze powinno być. A teraz czekam na Rockmina 50mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dabell, bedę miała taką dachówkę jak u ciebie. Co prawda, zależało mi na jaśniejszej dachowce, ale jak mój małżonek zobaczył ten granat brązowy powiedział - ta i żadna inna... Dekarz zawołal 64zł/mkw z podbitką. Drogo czy bardzo drogo? Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 19.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ja za nasz dach (dwuspadowy) z konstrukcją i wszystkimi wykończeniami (podbitka, malowanie, wykończenie ozdobne zewnętrznych krokwi, okna, wyłazy, ławki, rynny) płaciłam 70 zł/m2, bez ozdobnych zakończeń krokwi byłoby 65 zł/m2. daszek tu: http://www.prv.warco.pl/slides/PICT6780.html Jeśli cieśla jest dobry to chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 19.04.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 kedob-u mne murowańcy stemplowali. kulka i.w.: Dzięki za odpowiedź, pytam bo nie wiem czy zamawiać nadproża czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Natalia - ja za dach 4 spadowy z 2 lukarnami (wiezba,, dachowka, rynny, okna, deska czołowa z malowaniem ale bez podbitki) placilam 60zł/m2. Ale umawiane w listopadzie. Xena w Liroy widzałam wapno hydratyzowane po 4,5 zł za 3kg worek co do parapetów: kupiłam wlasnie klinkier parapetowy po 4,67 brutto za sztuke. Na moje parappety pójdzie ok 70 sztuk. Widzialam tezw Liroy mase wełny na poddasze: ISOVER, ROCKWOOL na pewn 15tka, nie wiem jak inne grubosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dzięki Grupo Szanowna:) za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 19.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Pani Koala Dzisiaj przejazdem zlustrowalismy budowe. No, no - ekspresowe tempo! Gratulacje. Tydzien temu z ul. Piaskowej murów jeszcze nie bylo widać!!! Generalnie w naszej okolicy ruch w budownictwie! Z sasiedzkim pozdrowieniem, PS. A namiary na panow od wody sie sprawdzily?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.04.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dabell, bedę miała taką dachówkę jak u ciebie. Co prawda, zależało mi na jaśniejszej dachowce, ale jak mój małżonek zobaczył ten granat brązowy powiedział - ta i żadna inna... Natalio - nie dziwię się Twojemu małżonkowi - mój zareagował podobnie . Coś ta dachówka ma w sobie . Z Lechbudu mam sporo wycieczek oglądających dachówkę , tym bardziej, że dom dalej to Creaton brąz finezja . Chyba wezmę prowizję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.04.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 -co do parapetów: kupiłam wlasnie klinkier parapetowy po 4,67 brutto za sztuke. Na moje parappety pójdzie ok 70 sztuk. Kulko - proszę powiedz gdzie i jaki kupiłaś ten klinkier - musze to właśnie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 19.04.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witajcie Temat był już poruszony ale się przyłączę : gdzie można we Wrocku lub ok Trzebnicy , Obornik kupić wapno hydratyzowane? Pomocy ... Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dabell najpierw zamowiłam w Gai, ale ze oni dopiero na wtorek po południu beda mieli a ja potrzebuje na jutro bo od soboty z ana montuja parapety to pojechalismy do Liroy Marle a tam duzy wybór. kupilsmy brazowe, dlugosc 24cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witajcie Temat był już poruszony ale się przyłączę : gdzie można we Wrocku lub ok Trzebnicy , Obornik kupić wapno hydratyzowane? Pomocy ... Pozdrawiamy Patrz moj post wyzej:) Widzialam disiaj po 4,5 za 3kg w liroy na Bielanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts